ben burberry diye bir parfüm kullanıyormsınıfdaki erkekler bile sıkıyolardı cok beyeniyolardı evde birsürü parfüm olmasına ramen kuzenm ve dayımda direk onu beyenmişlerdi öneririm yani :89:
aaa evet burberry den erkek arkadaşıma aldım geçen kokusu çokk güzel ve çekici
Chanel Candy ve Lolita Lempicka gibi şekerli, vanilyalı kokuları beğenirler mi, yoksa ağır mı bulurlar sizce? Ben de bu aralar parfüm alacağım, evde bitmiş parfümüm, kararsız kaldım. Bunları mı alsam yoksa Miracle, Tommy, Issey Miyake gibi nispeten fresh kokuları mı önerirsiniz?[/QUOT
9 senedir parfümle profesyonel olarak ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilirim ki, saç rengin, ten rengin, terleme durumuna göre sana yakışacak parfüm de değişecektir. bunları yazarsan sana yardımcı olabilirim.
sevgilim kokuma bayılıyoooo sizede tavsiye edebilirim gıvenchy.......
Chanel Candy ve Lolita Lempicka gibi şekerli, vanilyalı kokuları beğenirler mi, yoksa ağır mı bulurlar sizce? Ben de bu aralar parfüm alacağım, evde bitmiş parfümüm, kararsız kaldım. Bunları mı alsam yoksa Miracle, Tommy, Issey Miyake gibi nispeten fresh kokuları mı önerirsiniz?[/QUOT
9 senedir parfümle profesyonel olarak ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilirim ki, saç rengin, ten rengin, terleme durumuna göre sana yakışacak parfüm de değişecektir. bunları yazarsan sana yardımcı olabilirim.
Çok beyaz tenliyim, saçlarım mavi siyah ve neredeyse hiç terleme sorunu yaşamam, cildim fazla yağlı değildir. Fikir verebilir misin?
givenchy ama hangisi
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/2884.jpg[/I
givechy very irresistible[/QUOTE]
far awayden sonra kesmedi benimkini bu koku :1:
far awayden sonra kesmedi benimkini bu koku
sevgili kizmo, daha önce kullandığın parfümden memnun olduğunu varsayarak sana, absolutely ırresistible yi öneriyorum. gıvenchy'nim parfümü. hipnoticçilerin geçiş yaptığı yeni koku.
shiseido zen kimse dememiş sanırım.yok mu beğenen :)
bende kullanıyorum yazmışdım önceden ilgilenen olmadı malesef çok güzel deişik bir koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?