Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Benim de parfümüm bu ama ben nedense çok sevmiyorum,eşim beğeniyor sağolsun.Ben geçenlerde bir dergide Calvin Klein Beauty testerını denedim offf süper ötesi bir koku kesin onu alıcam bu bitince.

kzlar bi forumda okudume rkeklerin cou bayan parfümü olarak lady millonu tavsıe edıo . .:S

Eki Görüntüle 209358

benim e$im bu kokoya dayanamiyor.
O koku uzerimde olunca, yastik carsaf ucuyor

kızlar ya lady one million hangi açık parfümeride güzeldir ? açık olarak almak istiyorum...

ben hypnotic poison,mıss dıor chery ve calvın kleın eupharıo cok severım .erk arkımda bulgarı ommıa hastasıdır,bulgarı aslında begenılen bı parfum .ama bı turlu bana hıtap etmıyor bu koku.ılk sıktıgımda begenıyorm 3.,4.gun kullanmaya devam ettıgımde sıradan bır kokuymus gıbı gelıyor bana

Çevremdeki birçok erkeğin, Calvin Klein'ın Euphoria adlı parfümünü beğendiğini ve sevgililerine/eşlerine armağan ettiklerine şahit oldum. Bu beğeni de muhteviyatındaki notaların afrodizyak tesirinden olsa gerek ki dişiliği çağrıştırıyor. Fakat ben sevmiyorum. Bunun yanısıra Christian Dior'un Hypnotic Poison adlı parfümünü masum ve temiz buluyorlar; sevgilim ve birkaç erkek arkadaşımın ortak kanâati.

Son düzenleme:
bu güne dek cok fazla parfüm kullandım ama givenchy absolutly irresistbledan aldığım tepkileri hypnotic poisondan bile almadım (bihterin parfumu ) hatta bi gece yenı tanıstığım bı cocuk sarhos kafayla butunnn gece parfumun nee cok guzell sevgilime alcam aynısından 1 koli diye diye bi hal oldu dıbımden ayrılmadı

aşırı beyaz tenli ve siyah saçlı biri olarak yıllardır kullandığım benimle özdeşleşmiş bir parfümdü davidoff - cool water. kullandığım zaman içindeki sevgililerim de normal erkek arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım da metro ve otobüslerde yanımda oturan kadınlar hepsi sormuştur ne kullandığımı. yani erkek arkadaşını etkilemek isteyenler eğer beyaz tenlilerse tereddüt etmeden alabilirler cool water'ı.
bu kadar beğenildiği için bir türlü değiştirememiştim kokumu. ama bir kaç gün önce cesaret edip değiştirdim ve gittim d&g - light blue aldım. ben bayıldım kokusuna. bakalım ilerleyen günlerde görücez tepkileri. :76:

Calvin Klein Secret Obsession
D & G Light Blue
Burberry Brit Edt
kızlaarr bu üçünden birini istiyorum sanırım burberry olucak.. esmer bi tene en cok bu gider diye düşünüyorum ne dersinizz ?:26:

Yaa arkadaşlar şöyle şekerli önerebileceğiniz hem hafif hem etkili bi parfüm var mı? Şöyle caldion gibi benzer bi koku. Çok ihtiyacım var öneriye. Deneyerek almak çok zor, orda deniyorsunuzu beğeniyorsunuz eve bi geliyorsunuz, berbat! Kokular karışıyor, insanın aklı karışıyor, en iyisi öneri üzerine denemek, ya da bir kez sıkıp karar vermek.

Ama 8 yada 9 senedir kullanıp bırakamadığım benimle bütünleşen kokum gucci rush..hani şu kırmızı kutu..ya çok sevilir yada nefret edilir..ama genelde aşık eder

Avon wish of love... arkadas kullanmıstı sevgilisi koklayıp koklayıp duruyodu bayılmıstı zaten bir tek o degıl herkes begenıyor

Ben caldion kullanıyorum ama ona yakın şekerli bir koku arıyorum. Ağır kokuları sevmiyorum. Çiçek kokuları favorim. Kısaca şekerli, pudramsı, hafif, çiçek kokusu bir parfüm önerisi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…