• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

ben burberry diye bir parfüm kullanıyorm:D sınıfdaki erkekler bile sıkıyolardı cok beyeniyolardı evde birsürü parfüm olmasına ramen kuzenm ve dayımda direk onu beyenmişlerdi öneririm yani :D:89:

aaa evet burberry den erkek arkadaşıma aldım geçen kokusu çokk güzel ve çekici:66:

Chanel Candy ve Lolita Lempicka gibi şekerli, vanilyalı kokuları beğenirler mi, yoksa ağır mı bulurlar sizce? Ben de bu aralar parfüm alacağım, evde bitmiş parfümüm, kararsız kaldım. Bunları mı alsam yoksa Miracle, Tommy, Issey Miyake gibi nispeten fresh kokuları mı önerirsiniz?[/QUOT
9 senedir parfümle profesyonel olarak ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilirim ki, saç rengin, ten rengin, terleme durumuna göre sana yakışacak parfüm de değişecektir. bunları yazarsan sana yardımcı olabilirim.

sevgili kizmo, daha önce kullandığın parfümden memnun olduğunu varsayarak sana, absolutely ırresistible yi öneriyorum. gıvenchy'nim parfümü. hipnoticçilerin geçiş yaptığı yeni koku.

Chanel Candy ve Lolita Lempicka gibi şekerli, vanilyalı kokuları beğenirler mi, yoksa ağır mı bulurlar sizce? Ben de bu aralar parfüm alacağım, evde bitmiş parfümüm, kararsız kaldım. Bunları mı alsam yoksa Miracle, Tommy, Issey Miyake gibi nispeten fresh kokuları mı önerirsiniz?[/QUOT
9 senedir parfümle profesyonel olarak ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilirim ki, saç rengin, ten rengin, terleme durumuna göre sana yakışacak parfüm de değişecektir. bunları yazarsan sana yardımcı olabilirim.

Çok beyaz tenliyim, saçlarım mavi siyah ve neredeyse hiç terleme sorunu yaşamam, cildim fazla yağlı değildir. Fikir verebilir misin?

eşimle parfüm zevklerimiz uyuşmuyor. Ben meyveli kokuları severken o ekşi buluyor. Tatlı baygın kokuları çok sever. Mesela angel,far away,burberry classic,brit red..

Son düzenleme:
sevgili kizmo, daha önce kullandığın parfümden memnun olduğunu varsayarak sana, absolutely ırresistible yi öneriyorum. gıvenchy'nim parfümü. hipnoticçilerin geçiş yaptığı yeni koku.

Sevgili Polo bende tecrübelerinden yararlanmak istiyorum :) bende çok beyaz tenliyim,kızıl saçlıyım,çok terlemem.Fazla fresh,çok hafif çiçek kokularını sevmiyorum ama hiptonic poison gibi kokularıda pek sevmiyorum.İstiyorum ki kokum biraz etraftan farkedilsin ama baymasın.Yani tatlı ve sıcak ve kalıcı bir koku istiyorum.Tekin Acar a felan gittimmi kafam daha çok karışıyo hep bilindik aynı kokuları gösteriyorlar.
Birde (çok oldu kusurabakma) Anna Sui nin kokularını biliyor musun? Strowberryde gördüm şişelerine bayılıyorum ama kokular tekin acar da felan yok nasıl koktuklarını bilmiyorum.

Bende escada-magnetizm öneririm arkadaslar çekım gucu oldukça ıyı cok ta kalıcı. Tabi ki şeker kokusunu sevenler için :38::38:

bence insana en yakışan koku insanın sevgilisi veya eşi tarafından alınmış ve hediye verilmiş kokudur.
:52: çünkü eşiniz sizi nasıl bi koku içinde hissetmek istiyorsa onu hediye edecektir.
şahsen benim nişanlım bana burberry weekend hediye etti ve uzun süredir bu kokudan başka bişey yakıştırmıyor :38:

esmer tenliyseniz ve baharat kokularını seviyorsanız mirage yi tavsiye ederim çok yoğun kış kokusu ama orta notaları müthiş

bende kullanıyorum yazmışdım önceden ilgilenen olmadı malesef çok güzel deişik bir koku:16:

ZEN çok değişik ve hoş bir koku ama ben üzerime sıktırmıştım parfümeride o gün bayağı da beğenmiştim.Ama sanki mayıştırdı beni,rahatlama hissi oluştu.Sizde de oluyor mu?Tuhaflık bende miydi acaba?

Benim eşim amor amor u çok seviyor uzun süredir onu kullanıyorum, teninle çok uyumlu diyor
Bu arada bugün gazetede okudum Leydi Gaga parfüm şirketine emir vermiş kendisi için kan ve sperm kokulu parfüm yaptırıyormuş:53: iğrenç ya

212 sexy
amor amor
burberry weekend
burberry classic

Back