• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

hypnotic poison kullandığım için sadece bu parfüm adına cevap verebilirim erkeklerin şüphesiz çok beğendiği bi parfüm çok kalıcı etkileyen bi parfüm.ben ara verp başka bu tarzda ağır ve kalıcı parfüm denemek istiorum karar veremedim böle şeker baharat vanilya tadında önerileriniz varsa sevinirim.ama eminimki geri dönüş yine hypnıtic poison olur

bende kullandığım ve vazgeçemedim birkaç parfüm önereyim

burberry london,versace bright cristal,kenzo amour indian holi,givenchy ange ou démon(erkekler bayılıyor)calvin klein euphoria bloossom ve son olarak kenzo leaupar mükemmel bu kokular hepsini denedim ve aslada değiştirmem yerimseniben

bazı parfümler çok erkeksi, hatta neredeyse unisex olarak kullanılabilir cinsten ve erkekler bööle kokulara bayılıyo nedenini anlayamadım ama...

Çoz fazla parfüm denedim ama erkek arkadaşım en çok Light Blue'yi beğendi:16::12:
Kışın biraz hafif kaçıyor arada başka parfümler de kullanıyorum ama erkek arkadaşım yanında çoğunlukla Light Blue'yi kullanıyorum:38:

hypnotic poison

yalnız iki fıs sıkılması gereken bir parfüm yanılıpta 3. fısı sıkınca bayılıyorsunuz ağırlığından

Chanel Candy ve Lolita Lempicka gibi şekerli, vanilyalı kokuları beğenirler mi, yoksa ağır mı bulurlar sizce? Ben de bu aralar parfüm alacağım, evde bitmiş parfümüm, kararsız kaldım. Bunları mı alsam yoksa Miracle, Tommy, Issey Miyake gibi nispeten fresh kokuları mı önerirsiniz?

Chanel Candy ve Lolita Lempicka gibi şekerli, vanilyalı kokuları beğenirler mi, yoksa ağır mı bulurlar sizce? Ben de bu aralar parfüm alacağım, evde bitmiş parfümüm, kararsız kaldım. Bunları mı alsam yoksa Miracle, Tommy, Issey Miyake gibi nispeten fresh kokuları mı önerirsiniz?
ben kendim şahsen hafif ama çekici kokuları tercih ediyorum :1: erkek arkadaşıma da çok çekici geliyormuş :69:

ben burberry diye bir parfüm kullanıyorm:D sınıfdaki erkekler bile sıkıyolardı cok beyeniyolardı evde birsürü parfüm olmasına ramen kuzenm ve dayımda direk onu beyenmişlerdi öneririm yani :D:89:

Back