• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

kızlaaaarr havalar ısınıyo,ben hypnotic poison kullanıourm ama havalarn ısınmasyla beraber sanırım 15 gn falan anca kullanrm , bölee yaz için çok etkileyci kalıcı bi parfümm ne önerirsinizzz ??

Benim sözlüm Çilek kokusu seviyormuşş:) Bide Vanilyaa :) Vanilya kokumu ixoradan aldım 298 numarası.. ixoranın mış.. Geçen bulştuğumzda sıktım mis gibi kokuodun dedi :)):)

benim esim sekerli kokulari sevmez, baharat kokularini seviyor...
ya da fresh kokulari...
erkekler genel olarak bu kokulari seviyor sanirim...
denk geldiklerim boyle...

30 luklar 10 tl
50 likler 15
100 ükler 20 sanırım . . 25 de olabilir tam bilmiyorum 100lükleri:)

30 luklar 10 tl
50 likler 15
100 ükler 20 sanırım . . 25 de olabilir tam bilmiyorum 100lükleri:)

ben de bakayım ixoraya :61:
bir de bugün pazarda hani şu gerçek gibi orjinal şişelerinde satılanlar var ya onlara baktım.harika kokular vardı. kalıcı değillerdir diye almaya cesaret edemedim.Ama hala kokuyorlar.tenimden bile çıkmadı.Keşke alsaydım.ve 100 ccler bile 15 tl di.gucci by gucci,gucci envy me,valentino siyah şişesi.bunlar çok güzeldi.eternety yi burada çok övdüler diye baktım.çok ağır beğenmedim.angel de çok kötü. bugünkü raporlar bunlar:1:

kalıcıysa iyi canım ya :):) Bi al dene fiyatıda uygun . ŞAhsen parfümlere 100 200 lira veremem ben .. Açık alırım çok alırım :D

çok parfüm değiştirdim ama bugüne kadar en çok

emporio armani she
cacharel noa
jean paul gaultier dikkat çekti sanırım

Merhaba,

Fransiz bir dergide okumustum, arastirmalara göre genelde bayanlarin cekici ve sexy bulduklari parfümler erkeklerde hicte etkili olmuyormus.
Sonuc olarak erkekler sekerimsi kokulari cekici buluyorlarmis.

Hatirladiklarim sunlar:

DIOR- Hypnotic Poison (lütfen bir FISS yeter, ikinci FIss böörgghh hissi yaratiyor)
Givenchy- Ange ou Démon,
Mugler- Angel,
Escada- incredible me,
Alexander McQueen- My Queen,
Nina Ricci- NIna,
Yves Saint Laurent- Cinema

hatirlayabildiklerim bunlar.

Iyi denemeler

dolce gabbana light blue erkekleri çok etkiliyormş.ben de kullandm nişanlm bayılıodu.yurt dışında bununla ilgili araştırma yapmş adamlar.gerçekte ise erkeimsi bir koku bence bayanların çoğu da böle düşünüor.ama erkekler çook sevior.

kesınlıkle katılıyormm süper bi parfum

ZEN çok değişik ve hoş bir koku ama ben üzerime sıktırmıştım parfümeride o gün bayağı da beğenmiştim.Ama sanki mayıştırdı beni,rahatlama hissi oluştu.Sizde de oluyor mu?Tuhaflık bende miydi acaba?

canım o koku özellikle kadınları rahatlatmak için aromakolojik olarak hazırlanmış sende bi sorun yok yani cidden o etkiyi yapıyormuş..ayrıca bende çok begeniyorum bu kokuyu :)

Hypnotic Poison demiş herkes,en yakın zamanda koklamak lazım:1:

Yok canım ya çok bilindik bi koku ayrıca üretildiği ülkedeydi sanırım yasaklanmış erkekleri tahrik ediyor diye.Ben beğenmiyorum:50:
Ama yeni bi ankete göre erkeklerin beğendiği koku Chanel-candy'miş:59: Nasıl bir koku bu sanırım tr'de zor bulunuyormuş.Kullanan var mı?

$chanelcandy100ml2032477.jpg

Yok canım ya çok bilindik bi koku ayrıca üretildiği ülkedeydi sanırım yasaklanmış erkekleri tahrik ediyor diye.Ben beğenmiyorum:50:
Ama yeni bi ankete göre erkeklerin beğendiği koku Chanel-candy'miş:59: Nasıl bir koku bu sanırım tr'de zor bulunuyormuş.Kullanan var mı?

Eki Görüntüle 185958

bu çilekli sakız gibi kokan parfüm değil mi ?
oysa o zaten teenager bence.

Back