• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Calvin Klein EUPHORİA kullanıyorum çok güzel ama bu ay o kadar ayıramadım avon incandescence aldım çok güzel ferah yumuşak bir koku nişanlım da çok sevdi.

Henüz 16 yaşındayım,2 yıldır hoşlandığım biri var...Bu yaz hep birlikteydik...Birsürü farklı parfüm sıkmama rağmen "lolita lempicka" ve "ck in2u" ya bayıldı. Kendisi henüz 17 yaşında... :) Yani bu yaşlardaki erkekler bu tarz parfümlerden hoşlanıyor... Kızlaar küçük bir tüyo :))

arkadaşlar parfüm kişinin ten rengine göre kokusu farklı olabiliyor.aynı parfüm herkesde aynı kokmuyor.ben açık tenliyim bi parfüm öneriniz varmı

Şaşırmadım 1998 2000 yılları arasında çok kullanırdım ve çevremdeki tüm erkek arkadaşlarım bu kokuyu çok beğenirdi. hatta caldion kim kullanıyor diye sorarlardı. ama sonra caldion kokusunu değiştirdi

1998-2000... valla kendisiyle o yıllarda çok pis anılarım varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

arkadaşlar ben bugün 3 tane açık parfüm aldım ralph lauren Ralpy,escada margeret Sexy graffiti,burberry Weekend müthiş bişi bu parfümler yaaa özelliklede Sexy graffiti çoook ama çok çekici böle buram buram kokuyor portakallı karışık çok tatlı çok yumuşak meyve kokulu tavsiye ederim şiddetle eski parfümlerimi dolaba kaldırdım bile...

sexy graffiti aldım bende dün.
erkek arkadaşım çok sevdi :)

Diğer erkekleri bilmem ama nişanlım ağır bi koku olmasına rağmen calvin klein secret obsession'ı beğeniyor.

canım cogunluk derken.. kım bu cogunluk....nerde.. senden duydum ılkbilmiyorumkismile

çevremdekiler kız arkadaşlarım olsun erkek arkadaşım olsun yanii bilmem ben karabükte yaşıyorum burda çok biliniyor istanbuldan falan kuzanlerim geldiğinde de çok hoşlarına gitmişti çalıştıgım yerde de öyle yani a.s.a.s. Nomi den vazgeçemiyorum bir türlü yani 3 yıldır naomi kullanıyorum tepkilerde süper yani kokumdan tanınıyorum artık zaten bir kadın kokusundan tanınmalıymış bi makalede okumuştum çok sık parfüm değiştirmemeliymiş nedenini bilemiyorum neden böyle bişey dediler[/U]

Son düzenleme:
buna cevabım kesinlikle hypnotic poison. erkekler kadınlarda fresh kokuları değil sexi kalıcı kokuları seviyolar

Elbette ten rengi ve ten uyumu çok önemli parfümlerde.Ama buğday ya da esmer tenliyseniz kesinlikle Thierry Mugler Alien ve Dior hypnotic Poison u tek geçerim.Eşim flört dönemimizden beri ikisine bayılır :lepi: özellikle Dior inkine.Yıllardır ikisini kullanırım ben.

Back