• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

arkadaslar ya kenzo amor kullanan varmı erkek arkadasım bayılımıs bu kokuya ablası almıs kendısıne sende al dıye tutturdu.kullanan varsa ya da bılen acıl helppp

tatlım ben bu kokuyu ilk defa ingiltere'de okurken kullanmaya başlamıştım ve yurttaki bütün erkekler bu kokuya hasta oluyolardı ve çoğunluğu ben kızarkadaşıma da alıcm diodu.. ve açıkcası bende bayılıyodum kendi kokuma.. :asigim: ama döndükten sonra davidoff cool water kullanmaya başladım ve sonra tekrar kenzo kullanmak istediğim için aldım ama nedense ingiltereden aldığım gibi güzel gelmiyodu kokusu ya da bana öyle geliodu ama geçenlerde şirketten bi arkadaşım parfümümü sordu ama soruşundan beğenmediği çok belliydi niye kötü mü kokuyo dedim evet ya çok hemde dedi... :1no2: bende değiştirdim yani şunu demek istiyorum ya burdakiler 100% orjinal değil ya da ( ki bence öyle ) benim tenimin kokusu değişti heralde eskisi kadar yakışmıyo... sana tavsiyem gt bi dene asllında çok güzel bi koku ilk kullandığımda herkes ama istisnasız herkes bayılıyodu... haa bi de şirketteki arkadaşım dolce gabbana light blue'yu önerdi erkekler çok beğeniomuş... belki faydam olur sana... kaydirigubbakcemile3

bence fazla ağır olmayan kokular hafif çiçekli ve evanilayalı kokuklar çok hoş olabilir hypnoose magnetism lacoste pink gibi

selam kızlar ben chanel change kullanıyordum sırf erkek arkadasım değil bir çok kız arkadaşım boynuma yapışıp geziyordu..gercek anlamda yapışıyorlardı..ama çok kullanınca bayar çünkü oldukça kalıcı bir koku..:)

Kızlar tahammul edebılırsenız kı sızın sevdıgınız kokular erkeklere sexsı gelmeyecektır genelde erkekler ıddalı kokuları sever ıstısnalada vardır ama sıze sayım belkı cogunuz ıgggggg dıyeceksınız dıor addıct hıpnotıc posıon angel guccı rush chanel 5 chanel cahange bunlar agır kokular ama esınız veya sevgılınız bunlardn bırıne asık olacak tesekkurlerınızı yazarsınız tereddutte kalırsanız gıdın bır parfumerıye bıleklere dırsek aralarına bu kokuları surun 1 saat sonra partnerınızde test edın secım sızın sonra

kesinlikle donna cara yeşil elması derim kaçak piramit şeklinde 180 numara muhteşem bir koku halen kullanıorum bilginize

bence en güzel ve kalıcı koku JOOP deneyin göreceksiniz biraz pahalı ama deyer birkere alıp uzun kullanıyorsun:) ayrıca birşey eklemek istiyorum..her koku her tende ayrı durur..mesela esmerlerde iyi hoş kokan bir koku sarışında beyaz tenlide güzel kokmaz terside olabilir..koku alırken deneyarek alın ısmarlama koku alınmaz bunu ufak bir dipnot olarak eklemek istedim:)

Son düzenleme:
kokunun her tende ayrı durur deyimine aynen katılıyorum , esmer tene daha hafif, açık tene ise biraz daha sert olabilir.....

j'adore u çok beğenirlermiş.Bu kanıtlanmış sanırım.Bir erkek arkadaşım demişti zamanında..

Bence her koku her kişide ve tende farklı duyulur.Bunun için en güzeli partnere bırakmak koku işini:kedi: Mesela eşim ben de en çok Lancome - Magnifique'yi beğenmişti..

ysl cinema diyorum esimde bayiliyor bu kokuya baska parfum kullanmami istemiyor bende etrafimdan hep olumlu tepkiler aliyorum

benimde en sevdigim kalıcı bir koku olan far away, eşimde çok begeniyor aslında eşim begenmiş önce ben öyle başladım kullanmaya ve çok hoşuma gitti

Back