arkadaslar ya kenzo amor kullanan varmı erkek arkadasım bayılımıs bu kokuya ablası almıs kendısıne sende al dıye tutturdu.kullanan varsa ya da bılen acıl helppp
tatlım ben bu kokuyu ilk defa ingiltere'de okurken kullanmaya başlamıştım ve yurttaki bütün erkekler bu kokuya hasta oluyolardı ve çoğunluğu ben kızarkadaşıma da alıcm diodu.. ve açıkcası bende bayılıyodum kendi kokuma.. :asigim: ama döndükten sonra davidoff cool water kullanmaya başladım ve sonra tekrar kenzo kullanmak istediğim için aldım ama nedense ingiltereden aldığım gibi güzel gelmiyodu kokusu ya da bana öyle geliodu ama geçenlerde şirketten bi arkadaşım parfümümü sordu ama soruşundan beğenmediği çok belliydi niye kötü mü kokuyo dedim evet ya çok hemde dedi... :1no2: bende değiştirdim yani şunu demek istiyorum ya burdakiler 100% orjinal değil ya da ( ki bence öyle ) benim tenimin kokusu değişti heralde eskisi kadar yakışmıyo... sana tavsiyem gt bi dene asllında çok güzel bi koku ilk kullandığımda herkes ama istisnasız herkes bayılıyodu... haa bi de şirketteki arkadaşım dolce gabbana light blue'yu önerdi erkekler çok beğeniomuş... belki faydam olur sana... kaydirigubbakcemile3