• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Genelde gece kullandığım kokularım;
Avon Passion Dance ve Next Glow
Ağır ama gerçekten etkileyici koktuklarını çok kişiden duydum.
Gündüz ise benetton hot kullanıyorum.
Herkesde yok, e azbuçuk şahsıma münasır bir koku oluyor yani
:utangac:

Eklentiler

• $Passion%20Dance.jpg
    $Passion%20Dance.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 59
alien cok kalıcı kokusu bende maksimum 1 hafta gidiyor.hatta bazen gündüzleri hafif bi parfum kulanmak ıstıyorum fakat camasırlarım buram buram alien koktugu ıcın baska bı parfum surebılmek ıcın onları camasırlarımı tekrar yıkamam gerekıyor.sevgilim benden uzak başka bir şehirde tel açıp aşkım kokunu özledim diyor:gitme:

she nin kokularını da beğeniolar.özellikle pembe olanı,çok tatlı olduğu için.ben sıkınca erkeklerin hepsi iltifatlar yağdırıolardı...

calvin klein euphoria ve cacharel amor amor yazmış biri bence çok kötü kokular ikisini de beğenmedim ben aldım kullanamadım hele o euphoria resmen iğrenç kokuyor yaa amor amor çöp tenekesi gibi kokuyor ( doldurma olanlar)

dolce& gabbana güzel :)
davidoff cool water aldım en son bu parfüme kötü diyen duymadım hiç çok fresh bir koku

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı pahalı die alamıyorsnz bi önerim var. Umrede herşey yarı fiyatına gelio.
Amor amor 100 rial yani 40 tl hemde orjinal hepsi . christian dior fiyatı 200-250 rial arası deisio yani 90-100tl Umreye giden tanıdıklarınız varsa aldırabilirsiniz. Ama parfümcüden parfümcüye fiyat deisio. Ve indirim yaptırın. Bn amor u 120 den 100 indirmstim

avon un cristal aura....yne avonun reklam yapmk gibi olmasın today i war:):)ağır olmayan kalıcı ve harika kokulr.ve herkesin kullanmadığı ayağa düşmemiş kokular:D:Dkaydirigubbakcemile3

absynth ın testerını istedım avon satan birinden ama yokmuş onun testerı.. kkokusunu yarif edebilirmisin.. nasıl kokuyor...

absynth ın testerını istedım avon satan birinden ama yokmuş onun testerı.. kkokusunu yarif edebilirmisin.. nasıl kokuyor...

Evet ya baktım şimdi yokmuş gerçekten. 7. katalogta bileği sürterek deneme yeri vardı. şuan önümde kokusu gitmemjiş bi katolag var, kokluyorum ama bi kokunasıl tarif edlirki :uhm: böle buram buram çicek yada şeker kokan bi koku deil. Etkileyici bi koku diyebilirim. indirime girse kendim alıcam :dance: opuyorumnanaktan

canım ben sana bikaç parfüm önereyim.eger esmersen HERMES-EAU DES MERVEILLES(Pınar Altuğ da çok seviomuş..).Ama açık tenliysen ve çiçeksi ve sabunsu kokuları seviyosan ELİZABETH ARDEN -5TH AVENUE AFTER FİVE.Yada BVLGARİ -VOILE DE JASMIN.ben Bvl.kullanıyorum 2 senedir.inanılmaz kalıcı.ve eşim tek kelimeyle bayılıyoo..:)

Canım merhaba,
BVLGARİ -VOILE DE JASMIN bu parfümü çok merak ediyorum almak istiyorum çilekte indirime girmiş nasıl tarif edbilirmisin canım

acil yorumlarını bekliyorum.opuyorumnanaktan

ben narciso rodrigez kullanıyorum sex ikonu emanuela kullanıyormuş bunu çok sexy bir koku tavsiye ederm...

arkadaşlar bende calvin klein euphoria kullanıyom muhteşem bir koku özellikle esmer tende çok uzun süre kalıcı denemeye değer......

Back