• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

eski bir parfüm olsa da sevmeme rağmen kullanıyorum çünkü eşim seviyor :)))

ama genel de esmer ve buğday tenlere daha çok yakışıyor çok kışkırtıcı bir koku

kaylacım seninle aynı parfumu kullanıyoruz sanırım benimde gelin olduğumdan beri kullandığım bir parfum chanel
evlilik yıl dönümümüzde de setini hediye etmişti bana hala onu kullanıyorum ve sıktığım anda çok hoşuna gittiğini anlıyorumm..........

Lolita Lempicka olmazsa olmaz , yaklasik 1 yil önce aldim 100 ml halen yarisinda kokusu gectiginiz her yerde iz birakiyor dikkat cekmek istiyorsaniz bence budur yerimseniben

ya benim kuzen Agent Provocateur Maitresse in çok güzel bir koku olduğunu söyledi. bir arkadaşı kullanıyomuş. kıza minibüste çocuğun biri parfümünün adını falan sormuş. erkekleri çekiyormuş :)) ne kadar doğru bilmem ben hiç koklamadım.

ya benim kuzen Agent Provocateur Maitresse in çok güzel bir koku olduğunu söyledi. bir arkadaşı kullanıyomuş. kıza minibüste çocuğun biri parfümünün adını falan sormuş. erkekleri çekiyormuş :)) ne kadar doğru bilmem ben hiç koklamadım.

cok övülmüştü bu parfum gidip denemiştim ama ben pek begenmedim cok farklı ve etkileyici gelmedi bana

herkese giden kokular farklı aslında ama ben şu ana kadar 2 koku denedim biri hypnotic poision ( kışın) biri de lolita lift ( yanlış yazmış olabilirim) benden yaşça küçük kuzenim bile abla resmen kek gibi kokuyorsun çok güzel demişti :)) herkese öneriyorum kızlar.

bu arada ben istanbulda olduğum dönemde taksimdeki dp nin yanında bi toka satan bi yer var orası da açık parfüm satıyor ordan almıştık,arkadaşlarımada çok tavsiye ettim.adama sordum dedim,neden dp nin ve sizin sattığınız parfümlerin kalıcılığı ve kokuları farklı?o da parfümlerin esansları farklı ülkelerden geliyor biz fransa'dan getirtiyoruz dedi.markası lenmarx gibi bir şeydi,ama şu an istda olmadığım için bulamıyorm burada :((( herkese tavsiyemdir çok daha kalıcı ve keskin kokuları.

leowe mukemmell bi kokuuuu biras pahalı ama degerr derım ben hanı derlerye kalıcı olsun ınsanın kendı kokusu kendıne gelmezmıs dıee yalan yaa u parfum kullanmaya basladıgımdan berı gunun her saatı kendı parfum kokumu alabılıorm

leowe mukemmell bi kokuuuu biras pahalı ama degerr derım ben hanı derlerye kalıcı olsun ınsanın kendı kokusu kendıne gelmezmıs dıee yalan yaa u parfum kullanmaya basladıgımdan berı gunun her saatı kendı parfum kokumu alabılıorm

nasıl bi koku tarif eder misin cnm? daha önce denememiştim hiç:icecream:

armani she ve lolita lempikca tafsiye ederim kızlar özellikle lolita kış aylarında kullanılabilcek güzel bir koku

bugun jil sander sun parfümünü denedim güneş kremine benziyor kokusu eşimde güzelmiş dedi gercekten hoş bi koku hala kolumu kokuyorum ve kalıcılıgıda güzel tavsiye ederim kızlaryerimseniben

bugun jil sander sun parfümünü denedim güneş kremine benziyor kokusu eşimde güzelmiş dedi gercekten hoş bi koku hala kolumu kokuyorum ve kalıcılıgıda güzel tavsiye ederim kızlaryerimseniben

evet cnm güzelbi parfüm
esim almisdi bana onu
ilk sikdigimda pöff nebicim kokuyo demisdim ama zamnla mükemml bi koku olusuyo ve cok kalici

bende bir parfüm önermek istiyorum helene darcy hayatımda böyle bir koku duymadım bütün meşhur parfümleri kullandım helene darcy nin üzerine tanımıyorum herkes mest oluyor

Back