• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

kesinlikle chanel change derım arkadslar :) erkek arkadsım tarafından test edıldı.hatta hatta benden aldıgı şişenın yarısını yastıgına sıkıp uyuyo :) hatta bende okadr alıskanlık oldu ki deiştiremıorum kokumu.gecenlerde gucci rush aldım ..ama magazan cıktıgımla dondugum bıre oldu deıstrmek ıcın.cnku gucci rush sankı çürük elma kokuo gibi geldı bana zemuszemus

Yves Saint Laurent'in Parisienne reklamında Kate Moss'u izleyen beyler herhalde kadınlarda bu parfümü beğeneceklerdir. Çok etkileyici bir reklam... Sizde izleyin eminim bana katılacaksınız. laelaelaelaelae

Kisisine göre degisse de genelde baharatli kokulari enteresan bulabiliyorlar.

Tabii degisiyor, baharatli Loulou dan (cacharel in kokusu) nefret eden bir suru erkek taniyorum.

Dior Addict ve Addict tum versiyonlarini sevenlere cok rastladim.

kesinlikle chanel change derım arkadslar :) erkek arkadsım tarafından test edıldı.hatta hatta benden aldıgı şişenın yarısını yastıgına sıkıp uyuyo :) hatta bende okadr alıskanlık oldu ki deiştiremıorum kokumu.gecenlerde gucci rush aldım ..ama magazan cıktıgımla dondugum bıre oldu deıstrmek ıcın.cnku gucci rush sankı çürük elma kokuo gibi geldı bana zemuszemus

nası bi koku canm

hypnotic poison kullanmıştım erkek arkadaşım bayılmıştı :smiley-cool:

ama şuan amor amor kullanıyorum girdiğim heryerde tepki aynı abi lavaboda bile saatlerdir kokun var yaa :asigim: uzun bir süre de bu kokuyu bırakmam sanrıım

ya benim kuzen Agent Provocateur Maitresse in çok güzel bir koku olduğunu söyledi. bir arkadaşı kullanıyomuş. kıza minibüste çocuğun biri parfümünün adını falan sormuş. erkekleri çekiyormuş :)) ne kadar doğru bilmem ben hiç koklamadım.

bu parfümü bi gazetede okuduğum bi yazıda "bu yaz seksi olmak istiyorsanız bu parfümü alın" yazdığı için gaza gelip netten hiç denemeden aldım ve hayal kırıklığına uğradım.bi de salak gibi 100mllik aldım:( aslında seksi b koku,çok kadınsı.ama farklı değil,sıradan.baharat çiçek karışımı.bana nedense seksi giyimli bi sekreteri çağrıştırıyor koklayınca:D ama ben de çok eğreti durduğu kesin:D

valla bende boss-deep red i koklayan herkes bu ne ya süper dedi,herkessss sordu,birde burberry brit sheer i beğendiler

images.gittigidiyor.com/1497/CAROLINA-HERRERA-CH-WOMAN-100ML-EDT-ORJ__14975164_0.jpg

kızlar bu kokuyu deneyen var mı? sizce nasıl,etkileyici mi,nişanlımı etkilemek istiyorum. carolina herrera CH. 212'den once mi çıkmış sonra mı bilmiyorum.lütfen fikirlerinizi paylaşın.

sevgilim benim kokuma bayılıyor.aramızda kalsın kimseye söylemeyin:D:D tabiki escada collection yakık şeker kokulu hemdeyerimseniben

Back