Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende dün doldurma olanından aldım onun... eve gelirken çantaya dökülmüş yarısı.. rakı gibi kokuyodu:bbo: halbuki alırken kokladığımda beğenmiştim,ama kalıcı olduğu kesin. hala üstüm başım çantam buram buram chance kokuyo:1shok: ama yine bi kullanıp sonuçları görmek istiyorumzemuszemus
bugun sewgılımın ıstegı uzere GUCCİ RUSH ALDIK =)) sıktıktan bı sure sonra gercekten hos kokuyo tam yaz kokusu
Burberry's Weekend
eski sevgilim bayılıyodu hatta bi şişede kendisi için almış yastığına fln sıkıyodu kokunla uyuyorum bağlamında
evet psikolojik sorunları var. :1closedeyes:
tepkiselmi kokunu nerden alyorsun birde nosu kaç
:1shok:bugun sewgılımın ıstegı uzere GUCCİ RUSH ALDIK =)) sıktıktan bı sure sonra gercekten hos kokuyo tam yaz kokusu
neredeyse cıkan tum parfumlerı denedım ama benım gercek anlamda mıdemı bulandıran tek parfum guccı rush
ben agır parfumlerı severım oysakı esmer oldugum ıcın hep baharatlı sekerlı falan kullanırım ama guccı rush benı mahvedıyor cıddı anlamda mıdem bulanıyor onu oklayınca
benım favorılerım
angel
wısh
chopard cashmere
bu 3u benım nerederyse 10 yıldır kullandıgım parfumler cok denendım degıstıreyım yenı bıseyler kullanayım dıe yok olmuyor
bunlar tam benlık esmersenız seker baharat sevıyosnaız sıddetle tavsıye ederım
guccı rush testerını sıkıp bı dolasın zaten anlıcasınız