- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kızlar haftasonu dıor hypnotıc poıson tanıttım berbat bır koku kesınlıkle mıdem bulandı tum gun yaa
ama dkny red delıcıous superrr:)
candy de harıka bence test ettıgıme gore en cok begenılen parfumlerımdı
Bencede kokularin kralicesi...
Bencede kokularin kralicesi...
e heralde... kadınlar için de önemli o.. eşşek semeri gibi kok banyo yapma.. dünyanın en güzel parfümünü sıksanda nanay ..
evet en seksi koku Hypnotic Poison!bende bunu kullanıyorum kendım bıle hasta oluyorum kaydirigubbakcemile3Bencede en sexy koku Hypnotic Poison ustelik acaip kalici. Evden cikmadan once 2 tane pislatsaniz (pislatmak ne demekse neyse annadiniz siz) butun gun kalio yani. Bu nedenlede uzun sure gidio ekonomik oluo. Ve bi cok erkek bu kokuya hasta benden solemesi. Ama oyle abartip sikmayin milleti baymayin. 2 tane yeter
poıson berbat çok yakıcı ve agır sewmıom....light blue süper gercekten....212 sexy de çok çekici.sekrli olarak kışın ama angel çok sekr b koku
şimdiye kadar kullandığım parfümlerden en çok olumlu tepkiyi CHANEL CHANGE den aldım,emin olun hemen hemen içinde bulunduğum her ortamda parfümümün adı soruldu,gerçekten çok hoş,yumuşak,etkili ve kalıcı bir kokusu var.Üstelik orjinal kullanmadığım halde...:lepi:
yanlız nu alien nette aratrdım süpermiş..acayıp yorumlar var ilk frsatta denıcemm..sizlerde bı bakın kızlar/B]