Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım cevabın için.bakımlı derken genelde saçlar felan sarı oluyo diye duymuştum.e malum erkeklerin sarışınlara olan merakı.bende çok seviyorum sarışın olmayı uzun yıllarda sarı kullandım ama eşim gel görki sarıdan nefret ediyor.esmer begeniyor.yapamıyorum.ama yaptırıcam yine.kaydirigubbakcemile3slm canım ben izmirliyim güzel oldugumu söylerler.ama izmirde herkes gercek izmirli degil.işin sırrı güzelligin yanında bakımlı oluyor izmir kızları.belkide o yüzdendir.muhakkak heryerde vardır güzel ve bakımlı kadın ama izmirde biraz fazla göze batıyor galiba
haklısın canım.izmirliler genelde güzel olurlar...güzel ve de alımlı...
bir de öyle bir söylenti çıkmış işte...
evet izmirin halkıda özellikle erkekleri çok modern.yani tabiri caizse abaza degiller.ve kızlarıda rahatça giyinebiliyorlar dekolte felan.ankaralıyım bende burda giysen millet üzerine atlar hemen.izmirli kızlar hakikaten güzel..güzellik bi yana belki görecelidir ama cok tarz ve bakımlılar... tamamen izmirdeki kızların hepsini kastedemem ama dısarda salına salına yürüyen okadar cok güzel kız varki... ve cokta cesurlar.
kaydirigubbakcemile3 evet bende çok duydum öyle tipler var izmirliyim diyen.bide garip bir olay anlatıcam size.. artık gülmekmi gerekir acımak mı bilemiyorum...
bir arkadasım vardı.. karslı.. kız tam bir bomba.. beyaz ten kapkara sac kaş... boy desen 170 üzeri... manken gibi.. izmirde 2 yıl oturmuslar sonra tasınmıslar.. soran herkese izmirliyim diyordu... ee karsıdakide "ondan senin bu güzelligin" dedikce kız izmirli oldu cıktı...
bide garip bir olay anlatıcam size.. artık gülmekmi gerekir acımak mı bilemiyorum...
bir arkadasım vardı.. karslı.. kız tam bir bomba.. beyaz ten kapkara sac kaş... boy desen 170 üzeri... manken gibi.. izmirde 2 yıl oturmuslar sonra tasınmıslar.. soran herkese izmirliyim diyordu... ee karsıdakide "ondan senin bu güzelligin" dedikce kız izmirli oldu cıktı...
evet izmirin halkıda özellikle erkekleri çok modern.yani tabiri caizse abaza degiller.ve kızlarıda rahatça giyinebiliyorlar dekolte felan.ankaralıyım bende burda giysen millet üzerine atlar hemen.