Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklıkla güzelliğin zerre kadar ilgisi yok.Altyapı yoksa açıklık neye yarar ki ?:smiley-cool:
Sokaklarında rahatça yürürsünüz.ızmir'in yerlisi,o kültürde yetişmiş bir erkek ters gözle bile bakmaz karşısından gelen mini etekli kıza.
40 dereceyi geçen sıcaklıklarda astronot gibi dolaşacak halimiz yok değil mi ?:smiley-cool:
.
sıcak ve cana yakındır izmir kızları
güzel ve çekicidir kaydirigubbakcemile5
bende bir izmir kızıyım kaydirigubbakcemile3
Tamam güzel her yerde var ama izmirde kalite hakim. Bir arkadaşın dediği gibi makyaj değil olay, alsancakta gece makyajıyla gezen kız göremezsiniz. Belli belirsiz doğal makyaj yapılır, dekolte vardır ama o da göğüs dışarda değildir. Çok şehiri gezdim, çok güzel kızlar da gördüm, ama izmirde genelleme var. Sokakta yürürken saysanız çirkin-basit kız sayısı %70i geçmez heralde. Bu da atalarımızdan ve izmirin havasından suyundan geliyor heralde. Ve şuranın kızları meşhurdur deniyorsa doğrudur, aksini iddia etmek komik olur.
Rus kızları güzeldir, kimse aksini iddia edemez. En son Balıkesire gittim, orda da buranın 5 Ksı meşhur dediler biri de kızlarıydı, dikkat ettim gerçekten hepsi güzel ve bakımlıydı. İstanbul ya da Ankarada da güzel kızlar var tabii ama genele baktığın zaman zaten göç alan yerler, kimin nereli olduğu da belli değil, genel olarak baktığında da güzel kız sayısı az.
İzmirde kadın olarak, bir cafede oturup geçen kızları izlesen gözün gönlün açılır, değişik tarzlar görüp fikir bile edinirsin yerimseniben
arkadaşlar ben hiç izmire gitmedim çok merak ediyorum gerçekten izmirin kızları çok mu güzeller.aranızda izmirli olanlar felan yok mu biraz bahsetin yaa..genelde erkekler izmirin kızları deyince hemen bi oooooooo çekiyolar..sizce de öylemi?:uhm:
arkadaşlar ben hiç izmire gitmedim çok merak ediyorum gerçekten izmirin kızları çok mu güzeller.aranızda izmirli olanlar felan yok mu biraz bahsetin yaa..genelde erkekler izmirin kızları deyince hemen bi oooooooo çekiyolar..sizce de öylemi?:uhm:
valla tatlım bayanlar neden se hadiseyi pek güzel bulmuorlar artık neden bilemiyciim...:1closedeyes:
ama erkeklere sor bakalım ne diorlar onun için...hasta oluorlar o hatun için delikafadulden
kıskanmayalım ya hakkattende süper fiziği var...hele sesi seksiimi seksii yahu...duruşu o biçim zati...erkeklerin rüyalarını süslüyo, biz haala çirkin dioruz...
hahay güliim bari..gısganmıyalım lülülülülülü
şaka şaka haklısın tebi aslında..beni asma takılıom kendimce bebeğim :))
valla tatlım bayanlar neden se hadiseyi pek güzel bulmuorlar artık neden bilemiyciim...:1closedeyes:
ama erkeklere sor bakalım ne diorlar onun için...hasta oluorlar o hatun için delikafadulden
kıskanmayalım ya hakkattende süper fiziği var...hele sesi seksiimi seksii yahu...duruşu o biçim zati...erkeklerin rüyalarını süslüyo, biz haala çirkin dioruz...
hahay güliim bari..gısganmıyalım lülülülülülü
şaka şaka haklısın tebi aslında..beni asma takılıom kendimce bebeğim :))
canıım ya hadise sivaslıı degilmi? izmirlimiymiş? e okadar amcalarıınıın yanıına sivasa gidip hadise için panatolan almaya gitmişşti magazinciler-tatlicadiarzu-
hakkıınıı vermek lazıım güzel hatun..sırnaşık şey
aslında ülkemizin her yerindeki bayanların ayrı bir güzelliği var ..
İzmirin kızları tabiki güzel ama çoğu çok bakımlı..
bunun nedeni izmir kızlarının meşhur olma nedeni aslında
istanbulu biz türkiyenin en gelişmiş şehri sanarız ..
aslında gelişmesi kalabalığından başka bişi değil..
ama izmir kendi aşmış ,istanbula oranla daha çok gelişmiş .
özellikle halkı kendini geliştirmiş ve batıya diğer şehirlere nazaran daha çok kaymış..
işte burdan geliyor güzellikleri güzellik derken hem eğitimlerini almaları hemde çok bakımlı olmaları..(hepsi için geçerli değil ama)tabiki izmir in kızlarını överken diğer kızlarımız bakımsız anlamında değil ..sadece benim gözlemlediğim..yoksa türk kadını gibi hoş güzel bayan varmı..
bence batıdan doğuya okadar doğal ve su gibi güzel kızlarımız varki ..
bunu şu şehirin kızı daha güzel diye ayırmamakta lazım..
güzellik zaten göreceli kavram..
bir bayan görürsünüz karşından..
çok alımlı bakımlı herşeyiyle..
ama yanınıza yaklaşınca aslında yüz yüzelliği okadar güzel olmadığını görürsünüz.ve karşıdan gördüğünüz sadece bakım makyaj vb güzelliktir..
ama bir kot bir basit buluzlu kıs görürsünüz yüzü bebek gibi ..
yani güzellik derken ne güzelliğine bakıyorsunuz o önemli..[/B[/
ben kendim karadenizliyim ..karadeniz rusya ile çok benzer tiplere sahip insanla dolu bir bölge..
zaten en doğal sarışın karadeniz bölgesindedir genelde..
ve o bölgenin çoğu genelde hep renkli göz süt beyaz insanlardır..
ama ankarada yetiştim..oranın kızlarıda muhteşem..
şuan kütahyada oturuyorum burda zaten çoğunluğu doğla insanlar burdakilerde süper ...