aysun bu deyimi öğrensem nolur öğrenmesem nolur...böyle bir söylentiyide bilmek beni kızdırmaktan başkada bir işe yaramaz. iyiki bu zamana kadar duymamışım.
QUOTE]
Doğuda öğretmenim, ve çocuklar susturula susturula, bişey korkularından söylemeye söylemeye o kadar çooook yalan yanlış şey biliyorlardıkı ilk bir senem sadece benimle rahat konuşabileceklerine dair onları ikna etmeye çalışmakla geçti, ve döküldüklerinde o kadar çok yanlış bilinen şeyi düzeltme ve onları ikna etme şansım oldu ki anlatamam... Bu nedenle bu yorumu yaptım. Gözlerimizi kulaklarımızı kapatmakla hiçbir düşünceyi değiştiremeyiz.
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem bu sözü söyleyen bayanın düşüncesi bu değilmiş onun için yukarıdaki örneği gönül rahatlığı ile verdim. Yoksa ne öğretmenlik taslamak amacım ne de birini savunmak, ne de başka bişey.. Tamamen iyi niyetle yazdım.
bak aysun. arkadaş bu deyimi yazıp arkasına gülme smile ı eklerse onu kabul ediyor demektir.
tamam yazarsın,ama arkasından da eklersin. böyle deyimler var. asla hoş karşılamadığım ve tasvip etmediğim. çok yanlış düşünceler diyede eklersin.
işte o zaman derimki
aferin arkadaşa bak,bir yanlış deyimi ve fikri nasıl ortaya koyup,onun yanlışını bize gösterdi.
ama maalesef bu yazıda böyle bir iyi niyet göremedim.:1no2: