Leviathan: Ekim 2008 peki şu blogda kadınlar yazısı başlığı altında yazılanlar ne olacak ?
Sizler kadın erkek eşitliğini yanlış anlıyorsunuz. Kadınla erkek hukuk önünde eşittir. Günlük yaşamda, ev işlerinde bütün işleri yarı yarıya yapmak eşitlik ilkesinde yoktur. Yani o çamaşırı sen yıkayacaksın ve bunu böyle kabullensen iyi edersin. Çocuğa sen bakacaksın, bulaşığı sen yıkayacaksın... Temel taşları yerinden oynatırsanız yine kadınlar zararlı çıkar bu işten.
Sizler kadın erkek eşitliğini yanlış anlıyorsunuz. Kadınla erkek hukuk önünde eşittir. Günlük yaşamda, ev işlerinde bütün işleri yarı yarıya yapmak eşitlik ilkesinde yoktur. Yani o çamaşırı sen yıkayacaksın ve bunu böyle kabullensen iyi edersin. Çocuğa sen bakacaksın, bulaşığı sen yıkayacaksın... Temel taşları yerinden oynatırsanız yine kadınlar zararlı çıkar bu işten.
Kim? Ben mi?gizli erkek......
Benim eşim ütü yapar, yemek yapar, çamaşırlarını yıkar, etrafı süpürür. Pardon ama ben nasıl zararlı çıkıyorum bu işten?
Senin yararına, ama bir de eşine sormak lazım
Benim eşim ütü yapar, yemek yapar, çamaşırlarını yıkar, etrafı süpürür. Pardon ama ben nasıl zararlı çıkıyorum bu işten?
Annesi öğretmen, iki oğlunu da ev işlerine yatkın yetiştirmiş çağdaş bir kadın. Oğlu hiç erinmiyor temizlik yaparken. Aksine karısına hizmetçi muamelesi yapan adamlara söver bile. Ben de ayaklarımı uzatıp ona ev işi yaptırmıyorum tabii ki. Kılıbık değil, sadece paylaşımcı. Ben yemek yapıyorsam o da etrafı süpürüyor, sonraki gün o yemek yapıyor ben çamaşır yıkıyorum falan. Maşallah nazar değmesin, geçinip gidiyoruz.
Aslında haklısın, etrafımızda "kadınlar kadınlığını bileceehkkkkkk" diyen bir sürü kadın varken, benim gibi eşitlikçi biriyle evlenmekle adamın başı yanmış olabilir :) Etrafta kadınlık görevini(!) yapmak için yanıp tutuşan binlerce hemcinsim var, öyle biriyle evlenip koltuğa yayılarak rahatına bakabilirdi.Çok güzel...
Ben sadece latife etmiştim...
İş hayatı meselesi bana göre erkeklerin kadınlara tarih boyunca attığı en büyük kazık. Çok az kadın iş hayatını kendi lehine çevirip bu durumdan çıkar sağlıyor. Geri kalanlar bu yükün altında ezilip gidiyor. Erkek ev işi yapmalı mottosuyla fazla yol gidemezsiniz millet. Eninde sonunda tekmeyi yersiniz benden söylemesi. Maymun gözünü açarsa vay halinize...
Hay çok yaşa!Bu Dünya Kadınlara Karşı Adaletsiz Misal Erkekler Aldatırsa Aman Erkektir Derler Kadın Aldatırsa Dünya Yıkılır Yok Oruspu Yok Ölmeli Erkekler Okadar Kadınlarla Birlikte Oluyorlar Namuslular Ama Kadın Yapsa Direk Yollu Oruspu Denir Bu Hayat Böyle Kadına Her Anlamda Zor !!
"madem bi bok yedin arkasında dur. sevişip sevişip hala namuslu ayağına falan yatıyorlar." gibi şeyler söylemiş.
bu durumda buradan daha önce sevişmiş bir kadının namussuz olduğu sonucuna mı ulaşıyoruz? bir kadın bi kere sevişince bütün namusu gidiyor ve sana vermeyince de namussuz mu oluyor? sana verse namusuyla mı sevişecek, gibi tonla sorular...
daha önce başkasıyla sevişmiş bir kadınla evlenirsem ben, namussuz bir kadınla mı evlenmiş oluyorum. ben o kadar kadınla yatıp namuslu kalıyorum veya hiçbir şekilde yargılanmıyorum bu konuda da kadını neden yargılıyoruz?
namus nedir arkadaşım? namussuzluk nedir peki?
bence asıl namussuzluk nedir biliyor musun? asıl namussuzluk kendin daha önce onca kadınla yatıp kalktıktan sonra, sıradaki kadının sana vermeme sebebini onun namussuzluğuna bağlamak, bakire olmadığı halde sana vermeyişine sebep olarak onu namussuz olarak yargılamaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?