- Konu Sahibi sersemsinem
-
Kadına, manav vitrinindeki temiz ve parlak elma gibi değil de
bol vitaminli, zengin mineralli diye bakmayı öğretemediğimizden böyleler.
aldatılmaktan korkan kadınlar genellikle aldatılırsa napıcanı bilmeyen kadınlar
Daha dün eşimle yemek yerken bu aldatma konusu açıldı.
K.K.'da aldatma konusunda anlatılanlardan, okuduklarımdan az çok bahsettim eşime.
O da: "Sağlıklı bir erkek eşinden kaçıyorsa , cinsel anlamda uzak duruyorsa ,
ya sevmiyordur, ya tensel uyum yoktur, ya da hayatında başka bir kadın vardır."dedi.
"Bayanların geneli "Aldatmayan hiç bir erkek yoktur." görüşünce, sence de öyle mi?" dedim.
"Hayatta aldatmayan erkek varsa o da benim ve sen her konuda ne kadar şansız olsan da sadece bu konuda
şans senden yana olmuş " dedi.
Güldüm.
Büyük konuşmak istemem ama ,
hani şu aldatmayan erkek yoktur , her erkek aldatır diyenler var ya;
ben onlara kesinlikle katılmıyorum.
Aldatmayan erkek vardır, onlardan birisi de benim eşimdir.
+ 1
,
korkak ,sırtını erkeğe dayamış kadınlardır,
Ben de katilmiyorum ve bunu anlatmak o kadar zor oluyor ki, böyle söyleyince büyük konusma ne olacagi belli olmaz diyorlar hemen, elbette belli olmaz ancak önemli olan da zaten bu kadar emin olabilmek degil midir? Süphesiz, kuskusuz, tamamen esine sirtini dayayabilmek...
Daha dün eşimle yemek yerken bu aldatma konusu açıldı.
K.K.'da aldatma konusunda anlatılanlardan, okuduklarımdan az çok bahsettim eşime.
O da: "Sağlıklı bir erkek eşinden kaçıyorsa , cinsel anlamda uzak duruyorsa ,
ya sevmiyordur, ya tensel uyum yoktur, ya da hayatında başka bir kadın vardır."dedi.
"Bayanların geneli "Aldatmayan hiç bir erkek yoktur." görüşünce, sence de öyle mi?" dedim.
"Hayatta aldatmayan erkek varsa o da benim ve sen her konuda ne kadar şansız olsan da sadece bu konuda
şans senden yana olmuş " dedi.
Güldüm.
Büyük konuşmak istemem ama ,
hani şu aldatmayan erkek yoktur , her erkek aldatır diyenler var ya;
ben onlara kesinlikle katılmıyorum.
Aldatmayan erkek vardır, onlardan birisi de benim eşimdir.
Türkce`nin güzelligine bakar misiniz
Ese sirtini dayamak Clariss`in örneginde olumsuz anlamda yani; kendi ayaklari üzerinde durmaya calismayan, kendi dogrulari ve degerleri olmadan ilerleyen, caresiz anlaminda kullanilmisken,
Benim verdigim örnekte olumlu anlamda yani hayati birlikte paylasabilmek, güven duyabilmek anlaminda kullanilmistir :)
Clariss beni cok sasirtti bu durum o yüzden yazdim cünkü düsünüyorum da sirtini erkege dayamayi cok uzun bir süre hic olumsuz anlamda düsünmemistim :) Bana artik hep güzel seyleri, huzuru, güveni, paylasimi cagristirir olmus :) Belki de gercek anlamindan uzaklastirmisim bilmeden :)
Tek temennim bir gün bütün kadinlarin, kendi degerlerinin bilincinde, bilincli evlilikler yapmalari. Kosturmadan, sindire sindire, taniyarak, ölcerek, tartarak, asik olarak ama bagimli olmayarak... Sirti da erkege olumlu anlamda yaslayarak :)
aman Clariss ne yaptın? şimdi birileri sıçrayıp "klasik türk kadını benim kocam yapmaz der hihihihi" diyecek, yaktın kendinihalbuse sen de bir iki genelleme yapaydın iyiydi
arkadaşlar yazmış, bir kişi hariç diğerlerine katılıyorum, yazacak çoooook şey var da ban yemeye değer mi? hiç sanmıyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?