• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin 30-35 yaş sendromu!! (Azgınlaşma evresi)

'' Kendimi sakladım sevmeyi bilenlere
Vitrinime değil, iklimime gelenlere... '' diye boşuna dememiş Ajda ablamız :9::9:

Şaka bir yana hiç kendimi kasamam, adam beni aldatacak diye kuaför kapılarında
yatamam. Benim öğrenmem, bilmem ve kendimi geliştirmem gerek.

Erkeklerin bu kadar kolay aldatabilmelerinin nedeni, yetiştirirken egolarını yükselten
aileleri, anneleri... Kadına, manav vitrinindeki temiz ve parlak elma gibi değil de
bol vitaminli, zengin mineralli diye bakmayı öğretemediğimizden böyleler.

Daha dün eşimle yemek yerken bu aldatma konusu açıldı.
K.K.'da aldatma konusunda anlatılanlardan, okuduklarımdan az çok bahsettim eşime.:ssz:

O da: "Sağlıklı bir erkek eşinden kaçıyorsa , cinsel anlamda uzak duruyorsa ,
ya sevmiyordur, ya tensel uyum yoktur, ya da hayatında başka bir kadın vardır."dedi.

"Bayanların geneli "Aldatmayan hiç bir erkek yoktur." görüşünce, sence de öyle mi?" dedim.
"Hayatta aldatmayan erkek varsa o da benim ve sen her konuda ne kadar şansız olsan da sadece bu konuda
şans senden yana olmuş " dedi.
Güldüm.:1:

Büyük konuşmak istemem ama ,
hani şu aldatmayan erkek yoktur , her erkek aldatır diyenler var ya;
ben onlara kesinlikle katılmıyorum.

Aldatmayan erkek vardır, onlardan birisi de benim eşimdir.:nazar:

K.K.'da aldatma konusunda anlatılanlardan, okuduklarımdan az çok bahsettim eşime.:ssz:

ya sevmiyordur, ya tensel uyum yoktur, ya da hayatında başka bir kadın vardır."dedi.

"Bayanların geneli "Aldatmayan hiç bir erkek yoktur." görüşünce, sence de öyle mi?" dedim.
"Hayatta aldatmayan erkek varsa o da benim ve sen her konuda ne kadar şansız olsan da sadece bu konuda

Ben de katilmiyorum ve bunu anlatmak o kadar zor oluyor ki, böyle söyleyince büyük konusma ne olacagi belli olmaz diyorlar hemen, elbette belli olmaz ancak önemli olan da zaten bu kadar emin olabilmek degil midir? Süphesiz, kuskusuz, tamamen esine sirtini dayayabilmek... Yoksa zaten evliligin ne anlami var? Üstelik biz aldatmayan erkek yoktur diye sadece kendimizi teselli ettigimizin farkinda degiliz, ya da eslerimize affetme kapisini acik biraktigimizin... O kapinin acik oldugunu bilen adam zaten sadik kalir mi?

Üstelik her erkek yapar mantigindaki bir adamla evlenmek de bence bile bile lades demektir.

Esimle evlenmeden önce, aldatmayan erkek yoktur mantiginda o kadar cok kadin tanidim ve o kadar cok aldatma hikayesi dinledim ki, gercekten kendi kendime evlenmeyeyim daha iyi o zaman demistim. Esim fikrimi degistirmeyi basardi, aldatmayan erkek vardir diyebiliyorsam eger gönül rahatligiyla bence bu huzura esittir. :)

Dilerim,her kadin bir gün böyle düsünür, o zaman ben aldatma oraninda büyük bir düsüs yasanacagina inaniyorum. :34:

+ 1
,
korkak ,sırtını erkeğe dayamış kadınlardır,

Ben de katilmiyorum ve bunu anlatmak o kadar zor oluyor ki, böyle söyleyince büyük konusma ne olacagi belli olmaz diyorlar hemen, elbette belli olmaz ancak önemli olan da zaten bu kadar emin olabilmek degil midir? Süphesiz, kuskusuz, tamamen esine sirtini dayayabilmek...

Türkce`nin güzelligine bakar misiniz :1::1::1:
Ese sirtini dayamak Clariss`in örneginde olumsuz anlamda yani; kendi ayaklari üzerinde durmaya calismayan, kendi dogrulari ve degerleri olmadan ilerleyen, caresiz anlaminda kullanilmisken,
Benim verdigim örnekte olumlu anlamda yani hayati birlikte paylasabilmek, güven duyabilmek anlaminda kullanilmistir :)

Clariss beni cok sasirtti bu durum o yüzden yazdim cünkü düsünüyorum da sirtini erkege dayamayi cok uzun bir süre hic olumsuz anlamda düsünmemistim :) Bana artik hep güzel seyleri, huzuru, güveni, paylasimi cagristirir olmus :) Belki de gercek anlamindan uzaklastirmisim bilmeden :) :21::21::21:

Tek temennim bir gün bütün kadinlarin, kendi degerlerinin bilincinde, bilincli evlilikler yapmalari. Kosturmadan, sindire sindire, taniyarak, ölcerek, tartarak, asik olarak ama bagimli olmayarak... Sirti da erkege olumlu anlamda yaslayarak :)

Benim muzdarip olduğum bir konu bu.
İllaki kadın kendine bakacak, süslenecek, cilve yapacak...
İster feministlik deyin ama yok öyle bir dünya. Tabiatta
tüm canlıların erkekleri, dişi için yarışa girer. Hep erkekler
süslüdür. Doğanın dengesini değiştiren bizim zihniyetimiz.

Tavus kuşunun o rengarenk kuyruğu taşıyanı erkektir, sülünlerin
erkekleri nefis gösterişli kuyruğa sahiptir, renkleri göz alıcıdır,
aslanın bile erkeğinin yeleleri vardır. Hepsi gücü, süs vb. tüm
varlığı ile dişiyi etkilemeye çalışır. Çünkü soyunun devamı tek başına
mümkün değildir. Dişiye muhtaçtır.

Bir de tüm canlıların erkeğinde üreme çekici bir davranıştır ama
kontrol mekanizmaları da vardır. Başka alandaki dişiye saldırmazlar.
Hele de kuşlar. Tek eşlidirler ve tek eşlilik onları öldürmez.

Doğadan örnek almak gerek biraz.:9::9::9:

aman Clariss ne yaptın? şimdi birileri sıçrayıp "klasik türk kadını benim kocam yapmaz der hihihihi" diyecek, yaktın kendini :27: halbuse sen de bir iki genelleme yapaydın iyiydi :27:

arkadaşlar yazmış, bir kişi hariç diğerlerine katılıyorum, yazacak çoooook şey var da ban yemeye değer mi? hiç sanmıyorum!!!!

Türkce`nin güzelligine bakar misiniz :1::1::1:
Ese sirtini dayamak Clariss`in örneginde olumsuz anlamda yani; kendi ayaklari üzerinde durmaya calismayan, kendi dogrulari ve degerleri olmadan ilerleyen, caresiz anlaminda kullanilmisken,
Benim verdigim örnekte olumlu anlamda yani hayati birlikte paylasabilmek, güven duyabilmek anlaminda kullanilmistir :)

Clariss beni cok sasirtti bu durum o yüzden yazdim cünkü düsünüyorum da sirtini erkege dayamayi cok uzun bir süre hic olumsuz anlamda düsünmemistim :) Bana artik hep güzel seyleri, huzuru, güveni, paylasimi cagristirir olmus :) Belki de gercek anlamindan uzaklastirmisim bilmeden :) :21::21::21:

Tek temennim bir gün bütün kadinlarin, kendi degerlerinin bilincinde, bilincli evlilikler yapmalari. Kosturmadan, sindire sindire, taniyarak, ölcerek, tartarak, asik olarak ama bagimli olmayarak... Sirti da erkege olumlu anlamda yaslayarak :)

Lambrusco'cum; Ben orada tariz sanatı yapmıştım.:1: (Bir insanı iğnelemek maksadıyla, bir sözü karşıt anlamını düşündürecek biçimde kullanmak.):9: Seninkine de algıda seçicilik diyelim.:54: Bu arada tüm temennilerine yürekten katılıyorum.

aman Clariss ne yaptın? şimdi birileri sıçrayıp "klasik türk kadını benim kocam yapmaz der hihihihi" diyecek, yaktın kendini :27: halbuse sen de bir iki genelleme yapaydın iyiydi :27:

arkadaşlar yazmış, bir kişi hariç diğerlerine katılıyorum, yazacak çoooook şey var da ban yemeye değer mi? hiç sanmıyorum!!!!

Eğer eşimin aldatmayacağına gönülden inanıyorsam, " Eşim her şeyi yapar ama aldatmayı asla!" diyebiliyor isem ve bu güveni biz karşılıklı sağlayabiliyorsak o zaman ben hem yakarım kendimi , hem de Klasik Türk Kadını olmaya aday adayıyım.:37::27:

Eşim evlendiğimizde yolu yarılamıştı zaten :9: O yüzden sendroma girmeye vakti olmayacak :1: 40'ından sonra azar mı bilmeme ama 40'ından sonra azanı teneşir paklar deyimine çok bağlı olduğumu ve gözlerini oyacağımı bildiği için kendine hakim olur sanırım. Ben de buradaki konulara bakınca hamileleiğimde aldatılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum. İnsanın aklına vesvese giriyor boş yere. Yapacak olan her yaşta her şartta yine yapar. Sonuçta karşımdaki insanın kararı bu, ben engelleyemem ki. Ona güvenirim ama asla yapmaz da diyemem, ancak kendi adıma asla yapmam diyebilirim. Yaparsa sonuçlarına katlanır :ssz:

Back
X