Erkeklerin 30-35 yaş sendromu!! (Azgınlaşma evresi)

bende eskiden senin gibi düşünüyordum ama değiştim artık .... babamın yapısıyla ilgisi yok yaş farkı ilerde çok açılıyor .... babamda hareketli biri ama işte o yaş farkını kapatamıyor ..babama sorsan mesela bu yaş farkını doğru bulur ama annem aynı şeyi düşünmüyor ..
neyse umarım mutluluğunuz her daim sürer.....

Amin inşallah . . .

ben büyük konusmak istemiyorum. esim asla yapmaz demicem. cünkü konulara baktığımızda hangi aldatılan bayan ben zaten bekliyordum falan diyoki. her kadın asla beklemezdim diyor. Allah sasırtmasın aldatan erkek kendi aldanır ve birgün mutlaka pişman olur.

yazılarımı begenmeyen okumasın bu bir, ben iki taraf acısından da bakıyorum yazılarımda. Bazen eşime de soruyorum bu konuda dusuncesi nedir diye.
Aldatma konusunda konu , yaş ve cinsiyet ne olursa olsun kimse haklı degildir diyorum sonrada ama diyorum erkekler bunu dinlemez ve bizim kilo almamızı
bahane ederler diyorum. Sanki kendi göbekleri yokmuş gibi. Ama öte yandan haksızda degiller, iki cinsiyet icinde bakımsız olmak hicde hoş degil. Bu hem
kendi saglıgımız icin hemde eşimizin göz zevki icin. Biz begensekde begenmesekde erkek icin fiziksel guzellik daima ön planda olacakdır. Tamam ruh guzelligide
önemlidir ama fiziksel guzellik onlar icin önemlidir. Öte yandan biz ne kadar inkar etsekde bir cafe veya diskoda guzel bir cocuk gordugumuzde gozumuz kayar
kaymaz diyen sonuna kadar yalan söyler. En feministinden den en evicimenine kadar arkadaş cevrem var hepside aynını söyler. Kimi erkek yaparsa bende yaparım
der ileri gider kimisi ise sadece ic cektigi ile kalır. Fazla dobra oldugumdan yada işinize gelmediginden yazımı begenmiyorsanız lutfen orasından burasından
cekip yazılarımı yorumlamayın yada hic okumayın. Biz kadınlar nedense hep işimize geleni o şekilde anlar, erkeklerin bile 100 kelimesinden 5 kelimeyi ceker
adama dunyayı dar ederiz, ama bu numaralar kadınlara sökmez.

beğendiğim adam çok ama hiçbi erkeğe iç çekerek bakmıyorum bakarsam zaten bu evliliğime yansır eşimle olmak istemem ve iş ayrılığa gider, eşimle bende konuşuyorum, onun içi başkasına giderse tek yapması gereken bunu bana söylemek, vay kilo aldın vay şu vay bu diye bahane aramaya gerek yok, başkasını istiyorum, bu kadar net söylenecek şey, kadınlar tabiki kendilerine bakmalı ama bunu bi erkek için değil öncelikle kendileri için yapmalı

ALdatManIN 30 , 35 yaşla alakası yok bence......Bu yaşlarda çoğu erkek neredeyse 8 , 10 senelik evli oluyor ve de evlilik büyük ihtimalle bu dönemlerde bayağ bir monotonlaşıyordur ya da eşler arasındaki kavgalar arada sevgi saygı bırakmıyordur.....
Erkeklerde zaten bunu fırsat bilerek aldatma eğilimi gösteriyordur diye düşünüyorum......
Offf çok kızıyorum şu erkeklere..............

Katılmıyorum ben size üzgünüm :26:
Bakımla aldatılmanın önüne geçilse idi kuaförler bakım merkezleri dolup taşardı
En bakımlı kadın bile yer gelir aldatılır.
Kardeşimin bir görümcesi var.Manken yanında halt etmş desem yeridir.Bakımlı hergün kuaförde güzellk merkezlerinde...Yüz güzelliği süper denilecek durumda
Ama kocası olacak insanımsı aldattı karısını geçen sene.
Adamın içinde var çünkü...Adam adam değil ki aldatmasın...
O yüzden ben öyle bakımlı ol kilo alma kocanı elnde tutarsın safsatalarına inanmıyorum.
Ayrıyeten ben bakımımı kendm için yaparım.Kocam beni beğensin gözü dışarı kaymasın diye değil
Yapacak olan adam 7 sinde de yapar 70inde de
Aldatılmanın önüne yırtınsan geçemezsin.
Karakter yoksunu adam olamamış kişiliksizliğin bayrak tutanı erkektir aldatan erkek.
Bunun nedeni sebebi yok.Aldattıysa şerefsizdir.Ve benim için o an bitmiştir.
Onu affedip de onun seviyesne inerek yaşayacak değilm.Onurumu bir HİÇ için harcayacak değilim.
Ve her aldatılan kadının böyle düşünmesni isterdim.
Ama malesef erkektir elinin kiridir zihniyeti olduğu sürece bu konuda bir adım dahi ilerleyemiyoruz.

biz 10 senedir birlikteyiz o zaman benim çoktan aldatılmış olmam lazım, bazı insanlar herşeyi çabuk tüketir daldan dala atlar kadınlardada var böyleleri, kimi insan kalıcı bişey arar kimisi ne aradığını bilmez gezer durur, eşiminde benimde şu an için mantığımız 10 dakikalık zevk için yakaladığımız bu huzuru bozamayacağımız yönünde, ha bigün o değişir ya da ben değişirim bilemem orasını, ama bu kadar seneden sonra en azından dürüst davranmayı borçluyuz birbirimize

hep onu diyorum icinde olan erkek zaten adriana lima da olsanız aldatır sizi. Burada konu olan icinde olmayan ama eşeğin aklına karpuz kabugu kacırılan.
Mesela eşim benden buyuk yakışıklı olmasada kirli sakal bıraktıgında boy pos da var oldukca cekici olur. Yolda yürürken yada bir cafedeyken kızların
bizi kestigini o kadar hissediyorum ki, farkındayım bu onunda hoşuna gidiyor ama nedense bunca yaşımıza ragmen hala elimi asla bırakmaz, bir defasında masada yerimizi değiştirdi sırf 3 kız onu kesiyormuş (dogru yada degil) ama bir baktım yer değiştirince 3 tane afet bize dogru bakıyor hemide en minisinden etekli. Bir keresinde gözümün önünde bir garson kız fatura arasını cep numarasını yazıp bıraktı hic bozuntuya vermedim cantamı actım kurcalıyorum gozumu ondan uzaklaştırdım. Baktım parayı koydu
aynen iade etti, ama surat bi asık, ne oldu aşkım dedim, manyakmı bu kızlar yaw cep nosunu yazıp koymuş defterin arasına, başımı belaya sokcaklar, sen olmasan
baskası olsa olay cıkarırdı, işde bu yuzden seni seviyorum bana guveniyorsun aşkım dedi. Alışverişe gitsek, hani erkekler sıkılır ya benimkisi ile gezmek zevkdir, önce bana
alırız, sonrada ona , o bana fikir söyler ben ona. Biliyorum imkansız gibi geliyor ama bizimkisi onun fikrine deger vermeme onun begendigini secmeme bayılıyor, satıcılar bazen
sacma sapan şeyler gosteriyor, biliyorum bana olmaz, ben begenmiş gibi yapıyorum bakalım yalakalık yapcak mı diye, kesinlikle yakışmayanı bana onay vermiyor
sadece benleyken giyme bunu cunku sana yakışmıyor diyor. Cok atışmıştır satıcılarla, neden yakışmayanı getiriyorsunuz diye. Bu gunlere gelmemiz zaman aldı,
guven meselesi, bir insanın aldatma huyu icinden gelir, hani yeme dürtüsü gibi. Ama onu iyice azdırmak size baglıdır. Yani aşırı kıskanclıkda hic umursamamak da erkegin
sizden uzaklaşmasına neden olur. Aşırı kıskanırsanız sıkılır, bunalır, aşırı salarsanızda ilgisiz bulur sizi. Burada hersey super olsada aldatan erkek olarak hemen
unluleri ornek veriyorsunuz, ya kardeşim onlar ROL , hala bunu goremiyorsanız zaten körsünüz ve mutlu olamazsınız. 2012 de ne kadar cok kişi ayrıldı biliyorsunuz
hemde 2 sene oncesine kadar mutlyken, siz onların icinde yaşamadıgınız surece mutlular mı yoksa dışı sizi ici beni mi yakar bilemezsiniz.

valla sulusevgi ilişki gurusu gibi konuşmuşsun imkansız gibi geliyo falan demişsinde hayır gelmiyo be canım, benim eşimde öyle, böyle erkekler var yani bolca, hepsi aldatmıyo hepsinin içinde yok, ayrıca son kısımlara doğru hemen ünlüleri örnek veriyosunuz falan demişsin kim neyi örnek verdi ne ünlüsü anlamadım

Sulusevgi yazdiklarinla celisip duruyorsun ,
yine diyecegim bir gun hamile olur da dogum yaparsan, esin de seni kilo aldin, bakimsizlastin, vucudun degisti diye aldatirsa bu soylediklerin kulaklarinda cinlayacak ...

Ha sanmaki kiloluyum da ustume aliniyorum,
hayir 2 cocuga ragmen manken gibiyim :)

hani demissin ya erkegin aklina karpuz kacirmak diye
iste sen bu laflari sakin esinin yaninda soyleme ,
mazallah sende fiziksel bir degisim oldugunda bilincaltina beni aldat mesaji islenir ...

Evlilik sadece bakim, guzellik degil canim,
evlilik hayat arkadasligidir,
bunun dogumu, hamileligi , cocuk buyutmesi, hastaligi , yasliligi var
Sen saniyor musun ki hep boyle kalacaksin
cok yaniliyorsun

Ha bu arada niye imkansiz gelsin
Sanki tek numunelik koca sende :)

Son düzenleme:

hay ağzına sağlık ben derleyip toplayıpta şunları söyleyemedim :)

Cudana , BEGENMEYEN YAZMAYIN diyorum sen yazıyorsun ne diyim. Okuma ve anlama sorunun varsa, gözlük lazım sanırım sana. yada algılama problemin var.

NeMeSiS98235, baskasına sıgınma guzelim yaz acıkca dusuncelerin, benim kimseden cekincem olmaz. Burada herkes yazıyor
ama begenmeyen okumaz da yazmazda, koskoca bir forum burası, isteyen istedigi şekilde takılır. Hakaret olmadıgı sürece.
Ama yazılarınızda artniyet algılıyorum bazı arkadaşların sebeplerinide cok iyi biliyorum. Devam olursa bende hakkımı arayacagım
şikayet butonu ile bu lafım tüm takıntılı arkadaşlara.

Son düzenleme:

başkasına sığınmıyorum kendimde yazıyorum gördüğün üzere yalnızca Cudananın ifade tarzını beğeniyorum sırasıyla ve birbirine bağlayarak yazar, buraya kimse özellikle senin yorumlarını okumaya girmiyo, konuyu okuyo ve yorum yazıyo son yorumlarda sana ait olduğuna göre katıldığı ya da katılmadığı yerleri yazıyo herkes, çünkü sen yazılarında çoğul konuşarak yazıyosun, akıl verir gibi, ünlüleri örnek veriyosunuz demişsin mesela, veriyosunuz ne demek çoğul bi ifade dimi
bazı arkadaşlar dediğin kısma kendimi dahil etmiyorum buton kullanmak için buyur kullan

Öncelikle yaşım biraz buyuk olunca ve cogu arkadaş da 20 li yaşlarda olunca dogal olarak, ögüt veriyor gibi konusabilirim. Bu konuda alınan varsa özür dilerim
amacım asla saygısızlık ve ukalalık degil. Sadece cok gören ve izleyen biri oldugumdan ve cevremde geniş cok farklı olayları ve insanları görebiliyorum.
Normal şekilde cevap verildiginde yani eleştirileri hoş karşılarım ama bazı arkadaşlar fena halde alınganlar, ya bazı gercekleri yüzüne vuruyorum (yarası olan gocunur)
yada kendileri farkında olamadıklarından bu durum onlara tokat gibi geliyor. Ayrıca hep diyorum begenmeyen dinlemez, okumaz. Bu bukadar basit, siteden 10 dan
fazla arkadaşım oldu , 100 tane degil 10 tane olsun 5 tane olsun farketmez, düşünüp konuşan herkes hoşgelmişdir benim icin.

bu kadar atara gerek yok, ben böyleyim beğenmeyen almasın arkadaş olmasın tarzı şeyler konuşulmadıki, daha dur bakalım ne tartışmalar oluyo burda, herkesin kendine göre tecrübesi var, yaş değil yaşanmışlık önemli olan, diyosunki ben çok yaşadım çok gördün peki tamam görmüşsündür ama ne kadar görürsen gör kadın erkek ilişkilerinde katı genellemeler yapılamaz, aslında hiçbi konuda genelleme yapılamaz

20 Li yaslari geceli cokkkk oldu
zira 32 yasimdayim :)

Beni bilen bilir burda , gocunacak bir durumum olmadigini da bilirler

Olay kisisellesmeye dogru gidiyor
hic tarzim degil, bence de sussak iyi olur...

Aldatma dürtüymüş, yemek gibi...

Ama ne hikmetse sadece erkek için dürtü...

Kadın için değil...

Sulusevgi hem Adriana Lima olsan aldatılırsın diyorsun, hem bu bizim elimizde diyorsun...

Kendinle çelişip duruyorsun.

Bu anlattıklarına göre sen en tehlikeli konumdasın. Aman dikkat et. Kadınlar eşinin içine düşüyormuş, telefon no larını veriyormuş. Seninki de bir gün aldatırsa muhakkak bir bahane öne sürecektir. Sende hııı eşim beni bu sebepten aldattı deyip başının üzerine korsun...

Ben de aynı sizin gibiyim , hatta ben olayı biraz daha abartıp
eşimden başka erkekleri karşı cins olarak bile algılamıyorum.
Benim tek erkeğim var o da eşim . dermişim .
Allah şaşırtmasın doğru yoldan.

Yalnız kilo konusuna gelince erkeklerin aldatmasının tek bir nedeninin bayanın kilosuna bağlanması çok yanlış.

Kırmızı ile işaretlediğim yer ne kadar da doğru.:128:
Bazen eşim bu konuda çok takılır bana.
"Alan memnun , satan memnun daha kim için bakımlı olmaya çalışıyorsun ,süsleniyorsun?" der,
ve ekler
"Ama ben kendine bu kadar hayran , bu kadar bakan başka bir kimse görmedim."

Özetin özeti , ben kendime bakıyorsam, süsleniyorsam kendim için yaparım , başkası için değil.

Son düzenleme:
Evlilik sadece bakim, guzellik degil canim,
evlilik hayat arkadasligidir,
bunun dogumu, hamileligi , cocuk buyutmesi, hastaligi , yasliligi var
Sen saniyor musun ki hep boyle kalacaksin
cok yaniliyorsun

hay ağzına sağlık ben derleyip toplayıpta şunları söyleyemedim :)

Bunlar tam beni ifade ediyor:) Mesajlarinizi kirptim arkadaslar ama uzun olmasin diye en cok hosuma giden yerleri sectim
Gercekten öncelikle bence evliligin ne oldugunun farkinda olmamiz gerekiyor, 15`lik sevgililer gibi sadece güzellige bakarak secim yapacak yasi coktan asmis olmamiz gerekiyor. Mesela ben bir kac ay önce güzelligimi etkileyecek bir rahatsizlik gecirdim, Allah korusun kalici olsaydi ne olacakti? Bütün güzelligimi yitirmis ve ise yaramaz bir kadina mi dönüsecektim? Bu durumda ciddi hastalik geciren insanlar, kilolu insanlar, vücudunda kusurlari olan insanlarin hepsi aldatilabilir kategorisinde mi olacak?
Düsünmesi bile kötü bence, esimin yüzümün ve vücudumun kiris kiris olmasi sebebiyle, 20`lik bir kizla beni aldatmasi, kesinlikle onun karaktersizligi ile alakali olmalidir. Benim yapacak o kadar cok isim, kesfedecek o kadar cok ilgim var ki durup da gece gündüz bakim kremleri ile ugrasamam-yüzüm 50 yasinda bile 20`lik gibi dursun diye-. Yanlis anlasilmasin, elbette bakim yapacagiz, elbette kendimizi en iyi sekilde hissedecegiz ama esim beni aldatacak korkusu ile bakim yapmak iskence olsa gerek.

Seven bir insan, sizi bütün benliginizle sevecegi icin vücudunuzdaki degisimler sizin bir parcaniz olarak sevilmeye hak kazanmalidir, dogrusu budur. En basitinden hamile iken kilo almamizin bir nedeni var degil mi? Bu durumda aldatan bir erkek, insanliktan uzak bir mahluk olmali. Ya da yaslandigimiz zaman belimiz kamburlasacak, göbegimiz cikacak belki, yüzümüz cizgilerden görünmeyecek :) Esimle bazen yasliligimizi hayal ederiz, birbirine sevgiyle bakan yasli ciftleri görünce icimiz gider, öyle bir ask destani yazabilmek ne güzel olsa gerek. Aldatma ve aldatilma tehlikesi yasamadan, beni ben oldugum icin seven bir adamla.

Ve ben de esimden baska bir erkek oldugunu sanmiyorum bu hayatta :)
Bir erkek; olgun ve ahlakli bir beyne, sevgi dolu-vefali bir kalbe sahip olmadikca, bilmem nasil vücudu olsun ne renk gözü olsun, kimin umurunda :)
Aradigi insani bulduktan sonra da bakinan varsa hala, -bu isin yasi, cinsiyeti, irki yoktur-, onun da degeri bellidir.

aldatilmaktan korkarim evet, ama aldatilma ihtimalini en aza indirmek icin kendimi sekilden sekile sokamam. Korkum da sadece bu talihsiz olayi sirtlanmak zorunda kalmak olacaktir, yoksa ne bagirir ne cagiririm, arkama bakmadan ceker giderim. Büyük konusmak gibi olacak ama netim, affedemem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…