Evlilik sadece bakim, guzellik degil canim,
evlilik hayat arkadasligidir,
bunun dogumu, hamileligi , cocuk buyutmesi, hastaligi , yasliligi var
Sen saniyor musun ki hep boyle kalacaksin
cok yaniliyorsun
hay ağzına sağlık ben derleyip toplayıpta şunları söyleyemedim :)
Ben de aynı sizin gibiyim , hatta ben olayı biraz daha abartıp
eşimden başka erkekleri karşı cins olarak bile algılamıyorum.
Benim tek erkeğim var o da eşim .

diyormuşum. :1
Özeti özeti , ben kendime bakıyorsam, süsleniyorsam kendim için yaparım , başkası için değil.
Bunlar tam beni ifade ediyor:) Mesajlarinizi kirptim arkadaslar ama uzun olmasin diye en cok hosuma giden yerleri sectim

Gercekten öncelikle bence evliligin ne oldugunun farkinda olmamiz gerekiyor, 15`lik sevgililer gibi sadece güzellige bakarak secim yapacak yasi coktan asmis olmamiz gerekiyor. Mesela ben bir kac ay önce güzelligimi etkileyecek bir rahatsizlik gecirdim, Allah korusun kalici olsaydi ne olacakti? Bütün güzelligimi yitirmis ve ise yaramaz bir kadina mi dönüsecektim? Bu durumda ciddi hastalik geciren insanlar, kilolu insanlar, vücudunda kusurlari olan insanlarin hepsi aldatilabilir kategorisinde mi olacak?
Düsünmesi bile kötü bence, esimin yüzümün ve vücudumun kiris kiris olmasi sebebiyle, 20`lik bir kizla beni aldatmasi, kesinlikle onun karaktersizligi ile alakali olmalidir. Benim yapacak o kadar cok isim, kesfedecek o kadar cok ilgim var ki durup da gece gündüz bakim kremleri ile ugrasamam-yüzüm 50 yasinda bile 20`lik gibi dursun diye-. Yanlis anlasilmasin, elbette bakim yapacagiz, elbette kendimizi en iyi sekilde hissedecegiz ama esim beni aldatacak korkusu ile bakim yapmak iskence olsa gerek.
Seven bir insan, sizi bütün benliginizle sevecegi icin vücudunuzdaki degisimler sizin bir parcaniz olarak sevilmeye hak kazanmalidir, dogrusu budur. En basitinden hamile iken kilo almamizin bir nedeni var degil mi? Bu durumda aldatan bir erkek, insanliktan uzak bir mahluk olmali. Ya da yaslandigimiz zaman belimiz kamburlasacak, göbegimiz cikacak belki, yüzümüz cizgilerden görünmeyecek :) Esimle bazen yasliligimizi hayal ederiz, birbirine sevgiyle bakan yasli ciftleri görünce icimiz gider, öyle bir ask destani yazabilmek ne güzel olsa gerek. Aldatma ve aldatilma tehlikesi yasamadan, beni ben oldugum icin seven bir adamla.
Ve ben de esimden baska bir erkek oldugunu sanmiyorum bu hayatta :)
Bir erkek; olgun ve ahlakli bir beyne, sevgi dolu-vefali bir kalbe sahip olmadikca, bilmem nasil vücudu olsun ne renk gözü olsun, kimin umurunda :)
Aradigi insani bulduktan sonra da bakinan varsa hala, -bu isin yasi, cinsiyeti, irki yoktur-, onun da degeri bellidir.
aldatilmaktan korkarim evet, ama aldatilma ihtimalini en aza indirmek icin kendimi sekilden sekile sokamam. Korkum da sadece bu talihsiz olayi sirtlanmak zorunda kalmak olacaktir, yoksa ne bagirir ne cagiririm, arkama bakmadan ceker giderim. Büyük konusmak gibi olacak ama netim, affedemem.