Merhaba hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşim yatakta çok isteksiz sertleşme problemi var evlenmeden önce böyle değildi şimdi hem çok kısa hemde neredeyse 2 haftada bir birlikte oluyoruz diye. Çok şükür bu sorunu aştık eşim ilişki sıklığını arttırdı haftada 3 4 e çıktı. Ama çok kısa sürüyo ben bişey hissetmiyorum ön sevişme yaşamıyoruz. Geçen akşam bu konuyu açtım. Sen resmen hazır halde geliyosun direk ilişkiye girip boşalıyosun benim ne hissettiğini düşünmüyosun dedim.. o da diğer problemleri söyledi ilişki sıklığımız arttıyo süre problemi de zamanla kalkıcak düzelicek buda dedi. Ve ekledi.. sende çok istekli gibi görünüyosun ama kendin istediğin için hiç yaklaştığını görmedim. Sadece kısa sürüyo araya çok zaman giriyo gibi şikayetler ediyosun benim sorunlarım için araştırmalar yapıyorsun kendini hiç görmüyosun ben yaklaşmadan yaklaşmıyosun beni istediğini belli etmiyosun yatakta da dümdüz duruyorsun ben pozisyon değiştirmesem değiştirmiyosun. Gecelikler alıp sadece giyiyosun benim sana gelmemi bekliyorsun bi kerede giyip kendin gelmiyosun dedi. Titreşimli viblatör başlığını okumuştum burda ondan almıştım. Eşim de biliyodu kargo geldikten sonra yatak odasına koydum o kullanalım diyene kadar hiç teklifte bulunmadım. Bunuda söyledi tabi o kargo kaç gün kaldı ben demesem kullanmadık dedi.. yani kısaca çok istekliyim ama eşime yansıtamıyorum çekiniyorum. 2 sene olucak evleneli çok uzun sürede sevgili olduk ama yatak odası konusunda çok çok istekli olsamda utanıyorum. Eşimede bunları söylemesi için ben ısrarcı oldum yatak odasında memnun olmadığı şeyleri öğrenmek istedim çünkü bende ona söylerim hep ama o ilk defa söyledi. normalde bunları asla söylemezdim seni bu konuda kırmak istemem ama senin memnun olmadığın şeyler varsa bende bunları söylemek istedim dedi. İlk adımı atmaya çok çekiniyorum duş alıp gecelik giyiniyorum ama o gelsin diye bekliyorum aslında o an istiyorum ama adım atmaya çekiniyorum. Nasıl yenerim bu durumu kızlar