ben asla kendime karıştırmam, karıştırmadım da. alttan alabileceğim şeyler yok mu var insanız elbet ama bunlar kesinlikle bana karışılmasıyla alakalı şeyler değil. bana, ne sen kiminle yazışıyorsun diyebilir, ne giydiğime karışabilir, ne kiminle buluştuğuma, ne ne zaman dışarı çıktığıma, ne neyi nasıl yaptığıma karışabilir. ben bunlara müsaade etmiyorum. benim bir aklım var zekam var, doğruyu yanlışı ayırt eder, kiminle nerede nasıl, ne şekilde konuşacağıma karar veririm. kimseden öğrenecek değilim. dövme yaptırmama, arkadaşlarımla görüşmeme, gece dışarıda olmama karışıyor diyen arkadaşlarım var bu tarz ilişkileri asla anlamıyorum. kimseye de köpek falan çekmiyorum, buna gerek yok. sadece, ben yanlış bişey yapmıyorum ve hayatımdaki insan bunlardan kıskançlık çıkaracaksa zaten onun zekasından şüphe ederim ve hayatımda tutmam. ben onunla berabersem onu sevdiğim içindir beni yönlendirmesi için değil. ben güvenmediğim kişiyle ilişki yürütemiyorum, onlar da bana güvenmiyorlarsa yürütmesinler, gitsinler sorun değil. bu işin sırrı güçlü bir kadın, ayrı bir birey olduğunuzun farkına varmakta bence. zaten siz kendinizi nasıl hissederseniz karşı taraf da öyle görüyor.