• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri peşinden koşturma rehberi

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.730
7.072
158
27
Merhaba hanımlar,
Şuan bir ilişkim yok ama genel olarak ilişkilerimde çok fedakar oluyorum, sevgimi fedakarlık yaparak gösteriyorum. Hal böyle olunca erkekler beni çok kolay bırakıp gidiyorlar. Mesela ben ilişkilerimde ayrılık aşamasında mantığımı dinleyip ayrılmak isterim ama bir yandan da kalbimi dinlemek isterim. Karşımdaki ayrılmamak için ısrar edecek mi diye beklerim ki kalbim harekete gecsin ama yok arkadas hemen bırakıp gidiyorlar :hasta:
Hiç peşimden koşan olmadı, şiirler yazanım, aman aman aşık olanım olmadı. Iliskilerimin biri 3 hafta diğeri 4+5 ay sürdü. Bir erkek nasıl elde tutulur? Bir erkek nasıl kadınları el üstünde tutar? Kadınlar erkekleri nasıl peşinde koşturuyor? :KK70:

Son düzenleme:
Bir erkek nasıl elde tutulur?
Bırak o tutsun 😎
Şaka bir yana çok fedakarlık yapmayın. Belki o zaman sizin düşüncenizle kıymetli olursunuz.
Ama ben ilişkilerde taktik olayını sevmem. Siz yine olduğunuz gibi kalın kıymetinizi bilen, olgun bir erkek çıkacaktır karşınıza :)

Blöflerden vazgeçin. Fedakarlıklara devam. Ama eğer bu sizin karakterinizse. Yani sırf “elde tutmak” amaçlı bir taktik değilse. Annelik yapmam kimseye ama fedakarımdır. Sevdiğim insanlar için fedakarlıklar yaparım, onlara ilgi göstermeyi severim. Bundan sıkılıp beni cepte görüp bırakan adam da benlik değildir. Aksine ilişkiler karşılıklı fedakarlıklarla karşındakini düşünmekle yürür. Aynen bu anlattığım şekilde davranıyorum ilişkimde. Erkek arkadaşım da hep takdir etti. Hakkımı ödeyemeceğini söyler. 4 yılı devirdik, 5. yılın içindeyiz, evlilik düşünmeye başladık. Ama ilişkimizin başından beri hep ona hayat arkadaşımmış gibi davrandım çünkü öyle olduğunu hissettim.

Edit: Blöflerinizin blöf olduğunu fark edip ayrılıyorlardır. Blöf adı altında bile ayrılığı ağzına alan insanla işim olmaz benim.

Merhaba hanımlar,
Şuan bir ilişkim yok ama genel olarak ilişkilerimde çok fedakar oluyorum, sevgimi fedakarlık yaparak gösteriyorum. Hal böyle olunca erkekler beni çok kolay bırakıp gidiyorlar. Mesela ben ilişkilerimde blöf yaparım bakalım ayrılmamak için ısrar edecek mi diye ama yok arkadas hemen bırakıp gidiyorlar :hasta:
Hiç peşimden koşan olmadı, şiirler yazanım, aman aman aşık olanım olmadı. Iliskilerimin biri 3 hafta diğeri 4+5 ay sürdü. Bir erkek nasıl elde tutulur? Bir erkek nasıl kadınları el üstünde tutar? Kadınlar erkekleri nasıl peşinde koşturuyor? :KK70:
benm de yaptığım en büyük hata fedakarlık.

Blöflerden vazgeçin. Fedakarlıklara devam. Ama eğer bu sizin karakterinizse. Yani sırf “elde tutmak” amaçlı bir taktik değilse. Annelik yapmam kimseye ama fedakarımdır. Sevdiğim insanlar için fedakarlıklar yaparım, onlara ilgi göstermeyi severim. Bundan sıkılıp beni cepte görüp bırakan adam da benlik değildir. Aksine ilişkiler karşılıklı fedakarlıklarla karşındakini düşünmekle yürür. Aynen bu anlattığım şekilde davranıyorum ilişkimde. Erkek arkadaşım da hep takdir etti. Hakkımı ödeyemeceğini söyler. 4 yılı devirdik, 5. yılın içindeyiz, evlilik düşünmeye başladık. Ama ilişkimizin başından beri hep ona hayat arkadaşımmış gibi davrandım çünkü öyle olduğunu hissettim.

Edit: Blöflerinizin blöf olduğunu fark edip ayrılıyorlardır. Blöf adı altında bile ayrılığı ağzına alan insanla işim olmaz benim.
Ben de fedakarlıkta karşılık beklerim sizin gibi düşünüyorum. Blöften kastım şu: evet o an sinirle ayrılmak istiyorum ama biraz olsun karşı tarafın çabaladığını görsem beni ikna edebilir, kalbim ikna etmesinden yana ama mantığım ayrılmaktan yana. O an mantığımı dinleyip ayrılığa kalkisiyorum ama kalbimi dinlemem için sebep çıkmasını bekliyorum aslında blöf dediğim bu sebebi bulmami sağlamasını istemek.

benm de yaptığım en büyük hata fedakarlık.

Fedakarlık bir hata değil. Çoğumuz başka şeyleri yanlış yapıyoruz ama o yanlış şeyleri göremeyince böyle zannediyoruz. Erkeklere de sorsanız “bir kadını kaybetmeye ne sebep olur” diye büyük bir çoğunluğu “el üstünde tutmak, çok sevmek ve fedakarlıklar yapmak” der. Oysa hiçbirimiz aşık olduğumuz sevdiğimiz erkek de bizi seviyor diye bırakmayız. Yani akıl sağlığımız yerindeyse en azından.

O erkeklerin öyle cevap verdiği ilişkilere bir dikkatli bakarsanız dünya görüşünün uymadığını ya da ortak noktaların az olduğunu görürsünüz. Bir ilişkiyi yürütmek için bir çok şey yapmak gerekir. Fedakarlık yapmamak bunlardan biri değildir. Hatanızın fedakarlık olduğunu düşündüğünüz ilişki(leri)nizi bir değerlendirin etraflıca ve olabildiğince objektif bir şekilde. Eminim karşılıklı bir çok yanlış yaptığınız şey bulacaksınız.

Ben de fedakarlıkta karşılık beklerim sizin gibi düşünüyorum. Blöften kastım şu: evet o an sinirle ayrılmak istiyorum ama biraz olsun karşı tarafın çabaladığını görsem beni ikna edebilir, kalbim ikna etmesinden yana ama mantığım ayrılmaktan yana. O an mantığımı dinleyip ayrılığa kalkisiyorum ama kalbimi dinlemem için sebep çıkmasını bekliyorum aslında blöf dediğim bu sebebi bulmami sağlamasını istemek.

O sebebi kendiniz bulmalısınız. Bir başkası değil. Sonuçlarına katlanamayacağınız şeyler ağzınızdan çıkmasın. Söz ağızdan bir kere çıkar. Ağzınız git derken gözleriniz kal demesin, ikisi de uysun birbirine.

Yani sıkı giyin, dikkatli ol gibi telkinlerde bulunmak, onun mutluluğu için çabalamak gibi. Onun istediği yerlere gitmek, onun istediği aktiviteleri yapmak falan.

Bunlar fedakarlık değil, sağlıklı normal bir ilişkide olması gerekenler zaten. Karşılıklı olmaması bitirir ilişkileri.

Aslında sormak istediğim şuydu hanımlar;
Instagram'da falan görüyorum da tonlarca Dm alan kızlar var. Işte ne bileyim bütün erkekler onlara kul köle. Nasıl oluyor bu? :D

O sebebi kendiniz bulmalısınız. Bir başkası değil. Sonuçlarına katlanamayacağınız şeyler ağzınızdan çıkmasın. Söz ağızdan bir kere çıkar. Ağzınız git derken gözleriniz kal demesin, ikisi de uysun birbirine.

Bunlar fedakarlık değil, sağlıklı normal bir ilişkide olması gerekenler zaten. Karşılıklı olmaması bitirir ilişkileri.
Ya mesela çok gururlu bir insanımdır ama sevdiğim kişi için gururumu cignerim bu benim için büyük fedakarlıktır.

Merhaba hanımlar,
Şuan bir ilişkim yok ama genel olarak ilişkilerimde çok fedakar oluyorum, sevgimi fedakarlık yaparak gösteriyorum. Hal böyle olunca erkekler beni çok kolay bırakıp gidiyorlar. Mesela ben ilişkilerimde blöf yaparım bakalım ayrılmamak için ısrar edecek mi diye ama yok arkadas hemen bırakıp gidiyorlar :hasta:
O imrenip de yaşayamadığın herşeyi dibine kadar yaşadım. Resmen ayaklarıma kapanırlardı. Ama inan imrenilecek birşey değil. Karşında ki insana saygın bitiyor. Hele biri vardı saplantılı ruh hastası. Iyyyy midem bulandı. Resmen paspas olmuştu

Yani sıkı giyin, dikkatli ol gibi telkinlerde bulunmak, onun mutluluğu için çabalamak gibi. Onun istediği yerlere gitmek, onun istediği aktiviteleri yapmak falan.
İlk ikisi fazla anne anne geldi bana.
Böyle şeyler söyleyen erkekler de bana babammış gibi gelir hoşuma gitmez çekiciliğini kaybediyor o an.
Hep onun istediği yere gidip onun istediği aktiviteyi yapıyorsanız sıkıntı var yine.
Zira fedakarlık bu değil ya sanki adamı hoşnut etmeye çalışıyorsunuz.

İlk ikisi fazla anne anne geldi bana.
Böyle şeyler söyleyen erkekler de bana babammış gibi gelir hoşuma gitmez çekiciliğini kaybediyor o an.
Hep onun istediği yere gidip onun istediği aktiviteyi yapıyorsanız sıkıntı var yine.
Zira fedakarlık bu değil ya sanki adamı hoşnut etmeye çalışıyorsunuz.
Kendimi onun akışına bırakmak hoşuma gidiyor ondan :D eğer karşı taraf bana sıkı giyin gibi telkinlerde bulunursa hoşuma gider beni önemsediğini düşünürüm, ben de bu yüzden öyle davranıyorum.

Merhaba hanımlar,
Öncelikle kim olursa olsun hayatının merkezinde olmayacak. Sürekli arayıp soran, merak eden, ilgi sevgiye boğmayacaksin. Kendine ait sosyal çevren olacak. Onun da aynı şekilde. Onun senin için bırseyler yapmasına izin vereceksin. Ondan yardım isteyeceksin. Bırak o yapsın. Sen kendine odaklan, enerjini yükselt, genel kültür yükselt, eğlen, mutlu ol. Ve hatalarına göz yumma. Anında tepki göster. Bu küfür et hakaret et demek değil. Mesela sana az mı vakit ayırıyor, ilgilenmiyor diyelim. Aynısıni yap ilgilenme. Sorar bir sorun mu var diye. Sen çok yoğunsun seni anlıyorum ama ben mutlu değilim. Bu şekilde devam edemem de kestir at. Bak bakalım nasıl koşuyor peşinden. Fazla fedakarlık iyi değildir

Back
X