Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya Cok tatlısınız Hayır ya gercekten bısey yapmadı Ama sey yani Biraz şeyy Ama kım bebeğimin babası olsaydı biraz şey olurdu bence zaten. Bu cinsin beynini kullanabıleni yok çünkü bence ucuncu bı cinsiyet olsa erkek olanıyla evlenmezdım
Ya Cok tatlısınız Hayır ya gercekten bısey yapmadı Ama sey yani Biraz şeyy Ama kımle bebek yapsaydım biraz şey olurdu bence zaten. Bu cinsin beynini kullanabıleni yok çünkü bence ucuncu bı cinsiyet olsa erkek olanıyla evlenmezdım
Bu arada josh hollowaya biraz kırgınım(kendı capımda) (tavsan daga küsmüş dagın haberi olmamıs) karısını yanına hıc yakıstırmıyorum, dun yıne methiyeler dizmiş hatuna, cok bozuldum (ondan kaldırdım profilden) Neyse cennette fılan ne bıleyım belki, umut
Bence 24 ağustosta markete başvurdu ama orada çalışamayacağını anladı. Aynı zamanda meb’e ücretli öğretmenlik için de başvurmuştu. Eylülde açık olunca ona başladı. Özelde falan çalıştığını sanmıyorum.
Ya Cok tatlısınız Hayır ya gercekten bısey yapmadı Ama sey yani Biraz şeyy Ama kımle bebek yapsaydım biraz şey olurdu bence zaten. Bu cinsin beynini kullanabıleni yok çünkü bence ucuncu bı cinsiyet olsa erkek olanıyla evlenmezdım