Onun seviyesine göre yüksek geliyordur yani.yoksa normalFörhıns yavrucum tek başınayken o maaşla ağasın paşasın bi de evlenmeye ev dizmeye kalk bakalım. Daha geçim de yapılcak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun seviyesine göre yüksek geliyordur yani.yoksa normalFörhıns yavrucum tek başınayken o maaşla ağasın paşasın bi de evlenmeye ev dizmeye kalk bakalım. Daha geçim de yapılcak.
Yok ondan değil de zengin koca bulup dünya turu yapacaktı, maaşlı zengin koca mı olur olsa da maaş 50 bin mi olur o başka tabi.Onun seviyesine göre yüksek geliyordur yani.yoksa normal
Bir haftada öğretmen olmuş vay babam vay. Hayallerde yaşıyor birileri.
ne ara iş buldun da öğretmen oldun geçen dünyayı gezdirecek koca istiyordun
Market maaşı mi aylık 50 bin tl maaşı var
O parayla dünya turu yaparım diyorsanız dünyadan haberiniz yok demektir.Market maaşı mi aylık 50 bin tl maaşı var
Çalıştığım iş yerinde ilk gün tüm iş arkadaşlarımla tanıştım. Biraz çekingen ve utangaç biri olduğum için mesela erkek arkadaşlar benimle tanışmadan ben onlarla tanışmadım konuşmadım yani biraz öyle bir huyum var hem utangacim hemde karşıdakinin kişi konuşmadan bende pek konuşmam. Lakin bir iş arkadaşım var erkek 1 ay oldu ise başlayalı bana sürekli bakıyor içimden bu kadar baktığında göre heralde benle konuşur tanışır diye düşündüm ama yok hiç konuşmadı tanışmadi benle ama sürekli bana bakıyor. Sanırım ilgisini çektim genç olduğum için. Bir erkek ilgisi olduğu bir kızla tanışıp konuşmaz mı ? Bu noktada erkeklerin kafasını anlayamıyorum onunda pek kadın arkadaşlarla konuştuğunu görmüyorum. Tuhafıma gidense madem sürekli bakıyorsun niye bir kere bile konuşmadım benle tuhaf yani
Market maaşı mi aylık 50 bin tl maaşı var
Förhıns yavrucum tek başınayken o maaşla ağasın paşasın bi de evlenmeye ev dizmeye kalk bakalım. Daha geçim de yapılcak.
Bakmıyorsanız size baktığınızı nasıl anlıyorsunuz?Ben asla bakmıyorum dedim ya cekingenim utangacim diye
G*rize*alisin benceBakmıyorsanız size baktığınızı nasıl anlıyorsunuz?
Öğretmenim bir çok öğretmenle tanıştım bir çok öğretmenler odasında bulundum ne değişik bir tip diye içinden geçirdiği içinde bakıyor olabilir çokta şey yapmayın
Sansürlemeniz iyi olmuş hiç anlaşılmıyorG*rize*alisin bence
G*rize*alisin bence
Hem okudığunuz bölüme, hem de yaptığınız işe saygınız olsun.G*rize*alisin bence
Yooo gayette sizden üstün zekalıyım bence sizin kazanamadığınız kpss yi kazanmış atanmış uzman bir öğretmenimG*rize*alisin bence
yok yaa, benim de başıma geldi çalışırken. Bazıları ışık görmedikçe yanaşmıyor. Hani çekingen mi desem, garantici mi desem bilemiyorum…O lisede kaldı. İsteyen adam şıp diye düşer üstüne merak etme. Banane g.t gibidir herkeste bulunur unutma.
İki ay yaz tatili var yahu… ne saçma mesajlar gelmiş akıl mantık barındırmıyorlar. İnsan meslektaşının maaşını bilir doğal olarak ve evet yaz tatilinde yurtdışına giden turlara katılan öğretmenler var. Aynen 50 binlik maaşla yapıyorlar. İki kişi 100 yapıyor malum.ne ara iş buldun da öğretmen oldun geçen dünyayı gezdirecek koca istiyordun
Bu kadın 1 ay içinde nasıl atandı onu diyoruz. İki 50 binle olur da bi tanesi ile zor.İki ay yaz tatili var yahu… ne saçma mesajlar gelmiş akıl mantık barındırmıyorlar. İnsan meslektaşının maaşını bilir doğal olarak ve evet yaz tatilinde yurtdışına giden turlara katılan öğretmenler var. Aynen 50 binlik maaşla yapıyorlar. İki kişi 100 yapıyor malum.
Şimdi atanamamış olması kpss’den muaf kılmıyor insanıBu kadın 1 ay içinde nasıl atandı onu diyoruz. İki 50 binle olur da bi tanesi ile zor.