• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerdeki bu araba sevdası 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilir kişi değil dangalak hanım, eşimin eğitimi ve işi gereği bu konulara hakimim hemde çok.
Bi gün katılımların birine girip ödeme koşullarını geri dönüş vs listelerini aldık.
Dehşet. Alında bir ödeme planı görün ne olduğunu…
Banka faizi haram değil bunların yanında, ne güzel inancı sömürüyorlar.
Faizin ismini değiştiriyorlar sadece…

Doğruları yazdığım için neden kendinize dangalak diyorsunuz. Çok ilginç dangalak gibi katılımı desteklemek…
Hanfendi siz konuyu okuduğunuza emin misiniz? Ben zaten katılım ile almak İSTEMİYORUM
Ayrıca ödeme koşul şu bu bilen bir siz değilsiniz biz de enine boyuna baktık zaten.
Forumda yasak olduğu için daha ayrıntılı şekilde dini şey yazmak istemiyorum. Cevabınız çok saygısız.

Biz bir maaş kadarıyla geçinip bir maaşın biraz daha fazlasıyla her ay altın alıyoruz. Ortak birikim yapıyoruz.
Benim eşim de iyidir yeni telefon almak istemiştim pahalıydı diye biraz bekleyelim diye konuşmuştuk sürpriz yapıp aldı bana. Bir şey istedim mi sanki almayalım der gibi konuşur sonra elinde o şeyle gelir sürpriz yapar. Ben de onu kırmak istemiyorum ama ne yapayım bilemiyorum artık
aynı benim babam :D
küçükken ne istesem asla almayacak gibi konuşurdu
ben umudu keserdim . sonra bi gün hiç beklemediğim bi anda elinde almış vaziyette gelirdi
bi keresinde hiç unutmam atari diye çıldırıyordum evde . almıyordu
büyük bi mağazaya gittik bi gün, orda da vardı. istedim almadı . çok pahalı, alamam falan dedi
inanılmaz üzüldüm mağazayı mutsuz mutsuz gezdim
tam kasada ödeme yapmaya geldik, kasiyere direkt " ver ordan bi atari " dedi
sevinçten havalara uçardım ya :KK53:
siz böyle anlatınca çocukluğuma gittim valla konunuzu sabote etmek gibi olmasın ama :KK200:

aynı benim babam :KK70:
küçükken ne istesem asla almayacak gibi konuşurdu
ben umudu keserdim . sonra bi gün hiç beklemediğim bi anda elinde almış vaziyette gelirdi
bi keresinde hiç unutmam atari diye çıldırıyordum evde . almıyordu
büyük bi mağazaya gittik bi gün, orda da vardı. istedim almadı . çok pahalı, alamam falan dedi
inanılmaz üzüldüm mağazayı mutsuz mutsuz gezdim
tam kasada ödeme yapmaya geldik, kasiyere direkt " ver ordan bi atari " dedi
sevinçten havalara uçardım ya :KK53:
siz böyle anlatınca çocukluğuma gittim valla konunuzu sabote etmek gibi olmasın ama :KK200:
Ne güzel bir çocukluk geçirmişsiniz 😊
Ben de robot süpürge isterken eşim bak birlikte yapıyoruz seviyoruz da yapmayı diye diye beni vazgeçirdi sonra bir gün eve temizlik için yardımcı çağırdım gel tanış dedi gittim baktım almış bir tane. Yani düşünceli bir adam mutlu eden bir adam o yüzden kırmaktan böyle çekiniyorum ben de

Sizin kalbiniz mutmain olsun diye, katılım bankaları faizin ismini değiştirip bankalardan kat be kat fazla faizle paranızı alıyor.

Ya hiç mi ekonomi paradan anlamıyorsunuz.
Dehşet gerçekten iyi ki sizler varsınız, yoksa kim vurgun gibi para kazanacak…
hem yanlış okumuşsunuz bi de üstüne hakaret etmişsiniz kadına
konu sahibinin eşi katılım bankası önermiş, konu sahibi yanaşmak istememiş
çünkü kendisi katılım bankalarının kullandıkları terimler adı altında faiz alındığını biliyor
bunu bilmeyen/görmezden gelen kişi eşidir olsa olsa . ki o da muhtemelen araba hevesi için konu sahibini katılım bankasıyla ikna etme çabasına girmiş, konu sahibi gayet akıllı bi kadın olduğu için o numarayı yutmamış

Ne güzel bir çocukluk geçirmişsiniz 😊
Ben de robot süpürge isterken eşim bak birlikte yapıyoruz seviyoruz da yapmayı diye diye beni vazgeçirdi sonra bir gün eve temizlik için yardımcı çağırdım gel tanış dedi gittim baktım almış bir tane. Yani düşünceli bir adam mutlu eden bir adam o yüzden kırmaktan böyle çekiniyorum ben de
muhtemelen babam, anneme karşı bu şekilde olsaydı hiç boşanmazlardı :(
bence tatlı bi profil . bu tarz sürprizlerle karşılaşmak hoş oluyor

Sizin geçen konunuzda da yine araba muhabbeti vardı. Bence eşiniz babasından istemesin. İstesede zaten alabileceğini sanmıyorum. Çünkü kayınpederiniz yanlış hatırlamıyorsam evi satında kıza araba parası çıksın demişti görümcenizi kastederek.
O olmasa kaynınız bedelli gitmeyi düşünüyor ama larası yok demiştiniz. Bu durumda kayınpeder size para vermez. Varsa diğer oğluna verir.

Peki siz kredi işine sıcak bakmıyorsunuz,eşiniz beklemek istemiyor. Bu durumu nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?

muhtemelen babam, anneme karşı bu şekilde olsaydı hiç boşanmazlardı :KK43:
bence tatlı bi profil . bu tarz sürprizlerle karşılaşmak hoş oluyor
Anne babanız iyidir umarım
Desteğiniz için de teşekkür ederim 🫶🏻

Sizin geçen konunuzda da yine araba muhabbeti vardı. Bence eşiniz babasından istemesin. İstesede zaten alabileceğini sanmıyorum. Çünkü kayınpederiniz yanlış hatırlamıyorsam evi satında kıza araba parası çıksın demişti görümcenizi kastederek.
O olmasa kaynınız bedelli gitmeyi düşünüyor ama larası yok demiştiniz. Bu durumda kayınpeder size para vermez. Varsa diğer oğluna verir.

Peki siz kredi işine sıcak bakmıyorsunuz,eşiniz beklemek istemiyor. Bu durumu nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?
Çok yerinde bir soru sordunuz. Ben de bunu düşünüyorum. Gittim az önce güzellikle konuştum aramız bozulsun istemiyorum, bana kalsa ben zaten arabayı değiştirmezdim sırf sen çok istiyorsun diye tamam diyorum sadece biraz sabırlı olalım dedim. Yokuşa sürmez inşallah

Hanfendi siz konuyu okuduğunuza emin misiniz? Ben zaten katılım ile almak İSTEMİYORUM
Ayrıca ödeme koşul şu bu bilen bir siz değilsiniz biz de enine boyuna baktık zaten.
Forumda yasak olduğu için daha ayrıntılı şekilde dini şey yazmak istemiyorum. Cevabınız çok saygısız.
O sizin kendi saygısızlığınız kendinize dangalak diyen sizsiniz, yorumumda da hakaret yok.
Dini olduğunu anladık, diyoruz ki dini duyguları kullanıyorlar.
Siz bence çok gerginsiniz…

hem yanlış okumuşsunuz bi de üstüne hakaret etmişsiniz kadına
konu sahibinin eşi katılım bankası önermiş, konu sahibi yanaşmak istememiş
çünkü kendisi katılım bankalarının kullandıkları terimler adı altında faiz alındığını biliyor
bunu bilmeyen/görmezden gelen kişi eşidir olsa olsa . ki o da muhtemelen araba hevesi için konu sahibini katılım bankasıyla ikna etme çabasına girmiş, konu sahibi gayet akıllı bi kadın olduğu için o numarayı yutmamış
Yo doğru okudum konu sahibinin eşi kullanmak istiyor konu sahibinin kalbi de mutmain olmak istiyor…
İster yutar ister yutmaz.
Burada yorum kocasına da yapılıyor parantez içinde koca diye mi belirticez.

Bu arada ben seninle asla iletişim kurmak istemiyorum, senin yorumuna da ihtiyacım yok.
Geçen ki konu da da seninle iletişimde olmak istemedim farkında isen…
Benimle yazışmaz isen çok sevinicem.

O sizin kendi saygısızlığınız kendinize dangalak diyen sizsiniz, yorumumda da hakaret yok.
Dini olduğunu anladık, diyoruz ki dini duyguları kullanıyorlar.
Siz bence çok gerginsiniz…
Karşınızdakine dangalak gibi davrandığınız için olabilir mi acaba? Gayet de hakaret ettiniz ayrıca.
Gergin olan da ben oldum gelip burda saçma sapan tavırlarla yazan sizken. Allah selamet versin

Yo doğru okudum konu sahibinin eşi kullanmak istiyor konu sahibinin kalbi de mutmain olmak istiyor…
İster yutar ister yutmaz.
Burada yorum kocasına da yapılıyor parantez içinde koca diye mi belirticez.

Bu arada ben seninle asla iletişim kurmak istemiyorum, senin yorumuna da ihtiyacım yok.
Geçen ki konu da da seninle iletişimde olmak istemedim farkında isen…
Benimle yazışmaz isen çok sevinicem.
Mutmain olmak istediğimi nerde söyledim ben? Mutmain olmuyor o yüzden de istemiyorum dedim. Gelip burda yok şöyle yok böyle kendi kendinize esip gürlediniz resmen.
Bu arada benim de sizin çok zeki(!) yorumlarınıza ihtiyacım yok yazmazsanız çok sevinirim.

Hatta bu araba evlilik öncesi alındığı için yalnızca eşime ait. Yeni alacağımız arabada benim de hakkım olmuş olacak ama işte biraz daha beklese 😔
Beklerse kaybeder. Araba fiyatları gün be gün uçuyor, şuan seçim sebebiyle döviz tutuluyor biliyorsunuz. Faizler yükseltildi ama çare değil. Eğer ki öngörülenler gerçekleşecek dolar 45 seviyesine gelecekse şuan 1,5 olan arabayı 2 milyona bile bulma ihtimaliniz kalmıyor, benden söylemesi.

K Kkedi şu seçimler geçsin önümüzü görelim hem hamileliğim 3 ay atlatalım falan diyip zaman kazanmaya bakın derim. Gerekirse absürt bahaneler uydurun erteleyin. Ekonomi yokuş aşağı gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin

Beklerse kaybeder. Araba fiyatları gün be gün uçuyor, şuan seçim sebebiyle döviz tutuluyor biliyorsunuz. Faizler yükseltildi ama çare değil. Eğer ki öngörülenler gerçekleşecek dolar 45 seviyesine gelecekse şuan 1,5 olan arabayı 2 milyona bile bulma ihtimaliniz kalmıyor, benden söylemesi.
Bizim de elimizde halihazırda araba var ya, arabalar artınca haliyle bizimki de artacak bir şekilde denk düşer umarım diye düşünüyorum. Düşmezde de napalım paramız yok

Eşim bir çocuk bir oyuncağı ne kadar isterse almak istediği arabayı da aynı o şekilde istiyor. Bana göre fıstık gibi bir arabamız var. Gayet şık, hoş bir araba. Eşim bu arabaya 5 yıldır biniyor diye sıkılmış, ille de değiştirmek istiyor. Biz de birikim yapıyoruz ama almak istediğimiz otomatik araba için paramız birikince bilin bakalım eşim ne yaptı? Bu kez üst sürümü diye tutturdu 🤦🏻‍♀️ yahu paramız yok diyorum anlamıyor. Biz faiz işlerine girmiyoruz. Katılım bankası ile alalım diyor ama ben de o bankalara güvenmiyorum kalbim mutmain olmuyor banka karıştırmak asla istemiyorum. Birkaç ay daha beklese istediği araba parası birikiyor zaten ama beklemek istemiyor. Yaz sonunda ben 7 aylık hamile olmuş oluyorum. Seni o halde bırakıp başka şehre araba alamam diyor. Ben de sanki ben tek mi kalacağım yanımda birisi kalır, zaten doktor kontrollerine gidiyoruz ters bir durum gözükse bize bunu söylerler sorun olmaz diyorum ama o kadar hevesleniyor ki yeni araba için.
Benim babamın hali vakti yerinde, ev alacak olsak para vereceğini de söyledi. Ama araba değiştirme lükse kaçtığı için babamın da hoşuna gitmez. Beni kırmamak için verir ama canı sıkılır şımarıkça ihtiyaç sevmez babam. Zaten eşim de hayır asla babandan almam babanı araba konusunda biliyorum diyor.
Kendi babasını düşündü, onda üç beş bir şeyler vardır dedi ama kaynım bedelli yapmak istiyor muhtemelen adam elinde ne varsa ona verecek zaten. Görümcem borç vereyim demiş ama verebileceği borç bize yetmiyor.
Eşimle aram gayet iyiyken bu konuda yüzünden aramızın bozulması beni aşırı yoruyor artık. Her gün araba ilanı bakıyor. Bugün bir tane uygun fiyata denk getirmiş hemen bizimkini satalım diye ikna etmek istedi ama ben katılım bankası aracılığıyla da almak istemediğim için alamıyoruz bu da onu üzüyor.
Çevreme bu tarz detaylarla anlatamıyorum yaşadıklarımı, o yüzden buraya yazıyorum. Tavrım nasıl olmalı bilmiyorum kalbini kırmak istemiyorum genel anlamda birbirimize karşı iyiyiz severiz birbirimizi. Şu araba işi bir senedir kafamın içini kemirip duruyor bu kadar istediği için alsak o araba başımıza bela olacak diye de korkuyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım artık 🥹
Herkes her şeyi ister ama böyle tutturulmaz. Önceki konunuzda da yazmıştım, sizin kocanız resmen çocuk gibi. Kalbini kırmaktan başka çare yok çünkü anlamıyor.

K Kkedi şu seçimler geçsin önümüzü görelim hem hamileliğim 3 ay atlatalım falan diyip zaman kazanmaya bakın derim. Gerekirse absürt bahaneler uydurun erteleyin. Ekonomi yokuş aşağı gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin
Kazanabildiğim kadar kazanmaya çalışıyorum
Amin

Herkes her şeyi ister ama böyle tutturulmaz. Önceki konunuzda da yazmıştım, sizin kocanız resmen çocuk gibi. Kalbini kırmaktan başka çare yok çünkü anlamıyor.
Bu konuda maalesef gerçekten de çocuk gibi. Zaten ona çocuklar bi oyuncağı nasıl tutturursa sen de bu arabayı öyle tutturdun dedim evet bu da bana oyuncak diyor. Farkında yani çocukluğunun. Azcık büyür umarım ne diyeyim ki

Kkedi alınma ama kocan sana göre biraz şey 😵‍💫 almanyaya gelince hemen iPhone alan, sonra taksitle Mercedese giren Türk erkek tiplemesi maalesef. Tüm hayatın boyunca elinin üstünde olması gerekecek valla sabır diliyorum. Gerçi hangimizin annesi babamızı böyle idare etmek zorunda kalmadı, ne olacak bu erkekler bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back