erkeklerde evlilik sonrasi olusan cinsel isteksizlik

ilişki esnasında çok beklentili olduğunu hissediyorsa da korkuyordur
Eşimde de olmuştu adam bi anda buz gibi olup morali bozuldu yarıda kaldı
Ben anlamadım bi de o esnada asla söylemiyor
Zar zor söyledi çok beklentili olduğun için stres altına girdim ve dikkatim dağıldı dedi
Yani o an gerçekten seni çok mutlu ettiğini hissetsin zevk alıyormuş gibi yap o da çok gaza gelir
Eşin saldıysa sen üstüne git özgüvenini yerine getir
O senin bi Kahraman'ın gibi davran

Her denemesinde bnde bir aci olustu. Sanki deri ustune baski yapmis gibi. O yuzden bulus olsa bile benim yonlendirmemle basarili olamadi
giriş yeri zaten belli, daha önce cinsel deneyimi olmuşsa nerede ne göreceğini zaten biliyordur.
sizin acı çekmeniz itmiş olabilir tabi ama yönlendiremedim diye düşünmeyin.
kendisinin geçmiş deneyimi var mı ? siz de ilk kez mi yaşıyor bunu ? bana sanki öyle gibi geldi.

Evet gecmiste bir deneyimi yok. Ikimiz de bilmiyoruz. Ama sevgililin doneminde kiYafetle surtunme yasadiginde sevismede fln hep soylerdi istiyorum dayanamiyorum falan diye. Evlilik oncesi bu sekilde olmasa dicem ki adamin yapisi bu. Sanirim basarisizliklar arttirdi durumu :-/araya bundan kaynakli kavgalarda girincr sogukluk oldu

sex terapistleri var, onlarla görüşseniz. gerçi tüm mesajları okumadım, belki gitmişsinizdir.

Eklemeyi unutmusum.Bana karsi agresif tavirlari cok artti bu surecte. Eskiden hep alttan alan ben bisey ablatirken gozumun icine bakan gulumseyen adam yerine herseye "once ben" diyen ufak biseye sinirlerini gosteren agresiflesen ters konusan kirici olan biri geldi. Cinsellik mi bunun sebebi yoksa bundan dolayi mi cinsellik yok cozemiyorum

Merhaba arkadaşım. Yalnız degilsin bu sorunu yasayan hatta soylemeyen cok kadin var. Bende senin gibi 1 yildir evliyim. Evlendigim ilk gunden beri esimin sertlesme bozuklugu ve isteksizligiyle savasiyorum. Her yolu denedim cozum olmadi. Kendi haline biraktim yine olmadi. 1 yilda toplasan 10 kere ya oldu ya olmadi. O da hep benim baslatmam ve istememle coguda basarisizlikla sonuclandi. Doktora gittik hicbir sorunu cikmadi. Sonuc bir adim ilerleyemedik. Esini her turlu tedaviye ikna et. Ne yap et ikna et. Bu sorun cozulebilecek bir sorun. Benim merak ettigim doktor ne ilac verdi ve bu ilaci esin kullaniyor mu? Cunku bende esime ilac almak istiyorum bu yuzdeb tavsiyeye ihtiyacjm var. Bana yazarsan cok sevinirim. Sevgiler.

Kötü cinsel hayat sinir stres yapıyor

Ilac degil de takviye icin biseyler verdi. Recetesiz yani. Hepsinden 1er kutu kullandi ise yaramiyor diye birakti. Bir de o ilaclar kalp sorunu yapar diye korkmus

Ilac degil de takviye icin biseyler verdi. Recetesiz yani. Hepsinden 1er kutu kullandi ise yaramiyor diye birakti. Bir de o ilaclar kalp sorunu yapar diye korkmus

Hiç boşuna kimyasalları sokmayın bünyenize, ilaçlık bir mevzunuz yok sizin. Yıllardır çalışırım paket program terapi yapanı da ilk defa duydum. Tam bir şarlatana denk gelmişsiniz. Terapi internetten öğrenerek yapabileceğiniz bir şey değil.

Devlette de var çift terspistleri, lütfen araştırın biraz daha, her terapist böyle şarlatan çıkacak diye bir şey yok.

Hayır belli bir süresi yoktur ki bu işin, bir seansta da çözülür yıllar da sürebilir. Neyin paketiymiş. Çok sinirlendim gerçekten.

Eşinizin de ilk ilişkisiymiş, gözünde fazla büyütmüş cinsel ilişkiyi. Çocuksu ve travmatik bir ilişki kurmuş cinsellikle. Kaynağı bulunursa çözülür.

Ben de 6 ay kadar vajinismus yaşadım, eşim epece tecrübeliydi, çok destek oldu. İlk ilişkisi olsaydı benzer şeyler yaşama ihtimalimiz çok yüksekti ve çoktan boşanmıştık.

4 gunluk bir otel ayarliyormus tum 4 gunumuzu otelde o olaya konsantre olarak uzerine calisarak geciiyormusuz. Gunun belli zamanlarinda esime ve bana terapi veriomus vs. Fiyati da oldukca yuksek tek seferde cikarip verebilecegimz bir para asla degil ve ustune cozum olmama ihtimali de oluyormus.

Hayretler ötesi. Kendi de otelde konaklıyor, oh ne rahat. Yatak odanıza da giriyordur eminim. Şikayet etmek lazım bunları da bakmayın psikoloji meslek etiği diye bir şey yok bu ülkede.

Bulunduğunuz yerde kadın sağlığı merkezi filan olabilir, ya da gidin devlet hastanesindeki bir psikologa ya da psikiyatra, durumunuzu bu başınıza gelen şarlatanı anlatın, sizi yönlendirmesini isteyin. Onların arkadaşları, bildikleri isimler oluyor. Sizi yönlendirebilir.

Oy zaten öyle bir şartlanmayla o iş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…