- 20 Ekim 2020
- 655
- 1.479
-
- Konu Sahibi Loseyourself
Bende aynı durumu yasıyorum çözdüyseniz bana dönüş yapar mısınız lütfenEsi
Esim uykusu varsa tum dunya yansa umursmaaz. Sarilarak uyumayi kac kere denedim bir sure snra kendi cekiliyordu. On sevismeyi gectim adam bana sarilmiyor opmiyor bile artik ben demedigim surece. Ben istedigimde de zorla opuyor gbi yapiyor kapatiyor kendini herseye
Aklıma ters psikoloji geldi. Eğer sorun yoksa işe yarar diye düşünüyorum. Onda problem değilde kendinizde problem varmış gibi lanse edin. Sanırım sorun bende yoksa sen yapardın . Bundan eminim . Nasıl yapıcam bilmiyorum bana yardımcı ol lütfen diyin . Belki kafası kendisinden çıkar size yönelir. Bu durumu bir müddet böyle idare edin. O tabuyu yıkmak için size destek olur belki. Tabi bu durumu ona belli etmeyin gerçekten sorun sizdeyimiş gibi bıkmadan devam edinBende aynı durumu yasıyorum çözdüyseniz bana dönüş yapar mısınız lütfen
Evlendiğimiz ilk iki ay yapamadık. Benim canımın yanması ondaki ilk gece panikliği adam eridi gitti resmen erekte olamadı. Tabi durum bende de olduğu için onun o halini hiç dillendirmedim. Kendimizle hep dalga geçtim . Yapamadık niye canım yanıyor seni çok seviyorum istemsiz itiyorum. Falan fistannn. 2 ay sonra tak diye oldu. 4 ay sonra sertleşme sorunu tamamen ortadan kalktı . Yani fark etmeden kendimi öne atmışım eşimin ilgi odağı olmuşum .deneyebilirsiniz.Bende aynı durumu yasıyorum çözdüyseniz bana dönüş yapar mısınız lütfen
Mantıklı aslında zaten benım korkularım yüzünden böyle oldu basta daha ortada hıcbır sey yokken acıyacak dıye agladım aynı durum kendını cektı adam korkuttum sanki onu ve erekte olamamaa basladı hepte dıle getirir o dediğimi takılmıa oraya belkide ve bu yuzden ona kötü bir seymiş gibi geliyor cinsellikEvlendiğimiz ilk iki ay yapamadık. Benim canımın yanması ondaki ilk gece panikliği adam eridi gitti resmen erekte olamadı. Tabi durum bende de olduğu için onun o halini hiç dillendirmedim. Kendimizle hep dalga geçtim . Yapamadık niye canım yanıyor seni çok seviyorum istemsiz itiyorum. Falan fistannn. 2 ay sonra tak diye oldu. 4 ay sonra sertleşme sorunu tamamen ortadan kalktı . Yani fark etmeden kendimi öne atmışım eşimin ilgi odağı olmuşum .deneyebilirsiniz.
Aynılarını yaşadım. Ve onun o sorununu görmezden gelip yardımcı olmasını istedim. Bu yöntemi uzun süre hissettirmeden deneyin işe yarar umarımMantıklı aslında zaten benım korkularım yüzünden böyle oldu basta daha ortada hıcbır sey yokken acıyacak dıye agladım aynı durum kendını cektı adam korkuttum sanki onu ve erekte olamamaa basladı hepte dıle getirir o dediğimi takılmıa oraya belkide ve bu yuzden ona kötü bir seymiş gibi geliyor cinsellik
Teşekkür ederimAynılarını yaşadım. Ve onun o sorununu görmezden gelip yardımcı olmasını istedim. Bu yöntemi uzun süre hissettirmeden deneyin işe yarar umarım
Benim.anlamadigim neden eşinin doktor doktor çözüm aradida siz aramadiniz sorun bende diyorsunuz bir noktaya eşiniz getiriyor siz tam olacakken fişi çekiyorsunuz bir kendinizi taniyin ayip deĝil filmler izleyin ogrenin araştirin evliligin temeli bu yazik etmeyin kendinize eşiniz istekliymiş ama siz maşallah az gayret edeyim kendimi taniyayim dememişsiniz(Bu kadar zaman oldu yazip yazmama konusunda kararsizdim bir cesaret yaziyorum umarim care bulurum derdime)
1 yil 2 ay kadar evliyim ve esimden kaynakli sorunlardan dolayi cinsel birlesme yasayamadik.konunun basindan itibaren anlatacak olursam 6 yillik bir sevgililik sureci sonrasi evlendik. Bu 6 yillik surecte esim bana karsi cok yakindi surekli dokunmak opmek istiyordu hep temas halindeydi. Yanyana oturdugumuz an vucudumu severdi operdi vs. Hatta nisanlilik surecinde kiyafetli halimizle surtunme seklinde sevisme yasardik ki bunu hep esim isterdi. Surekli gozumun icine bakardi gozlerinin ici gulerdi. Bana karai oldukca duskundu sevgisini de belli ederdi. En azindan hissetirirdi de. Ama ne olduysa evlendiktwn snra oldu. Malum evlilik haftasinda anneler teyzeler flb hep uyarida bulunur evlenecek kizlara. Ayni olay bana da oldu tabiki ve bnm icin utanc verici bir durumdu. Hep onlari tersleyerek konusmak istemedigimi soylerdim. Tabi esimden emindim. Bu kdr bana yakin bir sevgililik sureci geciren adamin sorun cikaracagini tahmin edemezdim.neyse dugun oldu ilk gecemiz icn oteldeydik. Ben gergindim tabi ama kendimi birakmistm. Otelde olmasini pek de istemiyordum. Esimle on sevismenin ardindan birlesme olacagi an vucudjmu tanimamaktan oturu yeri bulamadim vs. Ve olmadi. Diger gunler evimizdeydik cokca denedik yine ayni sebeplerden olmadi( bu arada bel fitigi ameliyatli oldugumdan ekstra bir korku da vardi ikimizde) esim bu surecte erken bosaldigini da soylerdi hep. Dugunun ardindaki 5. Gunde balayina gittik ve adet oldim. 1 hafta ara verdik denemeye bu yuzden. Adet sonrasi da deneme sıķlıgmz git gide azaldi. Araya tatil vs. Girdikce ayda 2 3 belki denedik. Hep yasanan olumsuzluklar bizi iyice itti. Bu seferde tatil bitsin evimize duzenimize donunce duzelir diye dusunduk. Tatil bitince esim kendi istegiyle eski zamanlardaki gibi yaklasti bana. O gunu hala unutamam cnku gercekten duzeldigine o kdr inanmistim ki. Yine erken bosalma ve bndeki bilgi eksikliginden devami gelmedi. Is temposuna girdigimiz surecte birbirimzden iyice uzaklastik. Evde durduk yere kavgalar baaladi ki hepsini ben baslatiyor gibiydim cunku ilgisi azalmisti. Sevilmeye ihtiyacim vardi.. evin icinde ayri hayatlar yasamaya basladik resmen. Yemek ve is hayatimiz disinda ortak konusabilecegimiz bir durum olusmamaya basladi. Bu surexte esim urolog a gitti. Hormonal bir sknti yok ama doktor takviye ilaci vrdi. Yine bir umut yeserdi icimde ama sonuc husran. Aile terapistine gittik. Iyi olacak gbiydi fakat terapistin isi ticarete doktugunu anladik. 3 seans bosa gittik cunku sacma bir" paket program" sundu bize ve oldukca yuksek bir fiyat. Ve o fiyati karsilamamiz mumkun degil malum dugun kaynakli borclar vs. De var. Bu sebeple terapi durumu da ortadan kalkti.. sonuc olarak bu kdr zamandr esimle aramiza giren buz daglarini eritip eskisi gibi olmak istiyoeum. Hatta aile terapisti ile bu sureci yasayip atlatanlar varsa yontemleri teknikleri ogrenmek istiyorum cunku gercekten buna cok ihtiyacim var ve maddi durumumuz hic yok...insallah cozum bulabilirim...