- 5 Ağustos 2019
- 43
- 13
- 36
-
- Konu Sahibi Loseyourself
Esim uykusu varsa tum dunya yansa umursmaaz. Sarilarak uyumayi kac kere denedim bir sure snra kendi cekiliyordu. On sevismeyi gectim adam bana sarilmiyor opmiyor bile artik ben demedigim surece. Ben istedigimde de zorla opuyor gbi yapiyor kapatiyor kendini herseyeBu durum da ayrı tuhaf geldi bence yaşıyordur ama söylemiyordur ..o uyurken dokunsanız yaklaşsanız uyanıkken stresli oluyordur çünkü çok afedersinzi uyurken vücudunu sevip okşasanız..bence erkekler uyku halindeyken de istekli oluyorlar..bi de hiç yaşamadığı için cinsel tadı uzak duruyor bir kerecik tatsa uzak durmaz..işi boşalma kısmına getirmeden sadece ön sevişme yapın süreyi uzun tutun..bu süre zarfında gerekirse erken boşalsın umursamayın önemli olan güzel vakit geçirmekti ben seninle çok güzel vakit geçirdim bu bana yetti falan diyin
6 yillik sevgililik donemimde ogrencilik kpss vs derken cok paspal oldugum zamablarim da oldu ama hep cinsel bi cekim vardi aramizda. Bulustugumzda opusmezsem bana küsüyordu. Dugun gunune kdr surekli istekli haldeydi. Ben vucut bakim temzilik olaylarina hep dikkat ederim. Kendime has bir tarzim da vardir ki begendigini hep soyler. Ama bu bambaska biseyYa bence siz ona zevk veremiyor olabilir misiniz kisisel temizlik ya da ilgi cekici seyler yapamiyor olabilir misiniz. Sonucta erken bosalma bir problem degil bence esiniz ilk bosalmasini yasar ama ardina 2_3 daha uzun surer diye biliyorum.. siz bence kadinsal bir davranis sergileyemiyor yani vucudunuzu birlesmede kullanmayi bilmiyorsunuz. Sonucta dogal birsey bu siz duvar gibi davranirsaniz adam istedigi kadar doktora gitsin cozum degil. Ben olsam bende istemem isteksiz gibi davranan bir insani.. sonucta bi kere bosaldi diye adami hemen itekleyip bitiriyorsan ardina devam etmek istemiyorsan bence adamda bir umit beslemiyordur. Bence biraz disiligini kullan evlilik cinselligi bitirmez kimsede tecrubeli dogmuyor dogal seyler bunlar biraz kadinligini ortaya koy sorun cozulur. Bende 4 yildir evliyim
Buna brnzer cok sey yaptim bana bakmaktan bole kaciyor. Snra benm uzun uzun baktigimi gorup gerildigimi anliyor ve noldu falan diyor geei tv ye donuyor. Tv izlerken onune gecsem kavga bile edebilir benle. Eski zamanlari konustugumda yaptigimz seyleri hatirlatinca ya "hi hi " diyor ya da o eskidendi diyor...Sevgiliyken eşinize nasıl davranıyordunuz onu hatırlayın mesela nişanlıyken..
soruna odaklandıkça sorunlar büyüyor gerçekten. mesela şu an eşiniz ne yapıyor?
Biraz süslenip tabi abartmadan evlilik öncesindeki kadar süslenip parfüm kullanıp gülen bi yüzle yanına gidin
televizyon izliyor olsun atıyorum onu güldürecek bir şey yapın televizyonun önüne geçip "aa ne bakıyosun be bana mı bakıyosun sen"
ya da uzanıyor olsun uyumamış olsun yatağa girince elinizle yatağı bi kontrol edin ne güzel zıplanır bu yatakta diyip hop kalkın ayağa sonra eşinizi de ikna edin buna güldürmeye çalışın onu birlikte zıplayın
seninle eğlenmeyi çok özlemişim deyin sonra nişanlıyken yaşadığınız bir birleşmeden bahsedin
atıyorum 'hani hatırlıyor musun x yerdeydik ve sen bana şöyle bakıyordun sonra şöyle yapmıştık... o gün çok heyecanlanmıştım hala aklıma geldikçe kalbim çarpıyor"
eşinizin elini kalbinize götürün. kulağına yaklaşıp "keşke o güne dönsek şu an"
bence böyle deneyebilirsiniz onu tahrik etmeyi deneyerek
Hic birlesme olmamasi normal degil hani ben oluyorda kisa suruyor ayni dakika bitiyor oyuzden adam istemiyor sandim. Normal degil sonucta adam isteksiz olsaydi evlilikten once yakinlasmazdi.. yani su an konuyu oylesine yazdiginizi bile dusunuyorum. Normal bir davranis degil bu adam tiksiniyor acaba sizle yakinligindan bakin ben sizin icin soyluyorum yanlis anlamayin ya da esinizde sonrada pskolojik bir isteksiz mi acaba. Yani eger dogru bir konuysa normal degil hele hic birsey olmamasi normal degil benim aklima suan hersey geliyor erkek dedigin ister cunku ya ihtiyacini istegini baskasiyla yasiyor ya da baska seyler var.Hayir hic birlesme olmadi. Bu yuzden buyuk psikolojik sorunlar yasiyorum.. esim de kendini kafa dagitmk icin tv telefon oyunlarina fln verdigini soyluyor. Is donusu eve gelmeden hep niyetlenip eve geldiginde bi anda bu konuda kilitlendigini isteksizlik geldigini soyluyor. Bir kac kere sinir krizina benzer seyler yasadim etrafi dagittim resmen. Oyle olunca sariliyor dokunuyor sakinlestirmeye calisiyor va. Kac kere dedm sevmiyorsan cik git hayayimdan dayanamiyorum ben diye. Seviyorum ayrilmak istemiyorum diyor. Sorunun kaynagini bulamiyorun...
Normal degil bu yanlis anlamayin sizi tanimiyorum, bakimsiz oldugunuzu iddaa da etmiyorum hani bir ihtimal diye soyledim. Yani aklinizi bulandirmakda istemem ama esiniz baskasiyla olabilir mi acaba ya da bu isteksizligin tibben bir aciklamasi yoksa, cunku kadina istek duymayan bir erkek escinsel olabilir diye dusunuyorum ama 6 yillik bir surecte zaten size yakinlik kurmak istiyormus. İnsallah cozersiniz bu durumu.6 yillik sevgililik donemimde ogrencilik kpss vs derken cok paspal oldugum zamablarim da oldu ama hep cinsel bi cekim vardi aramizda. Bulustugumzda opusmezsem bana küsüyordu. Dugun gunune kdr surekli istekli haldeydi. Ben vucut bakim temzilik olaylarina hep dikkat ederim. Kendime has bir tarzim da vardir ki begendigini hep soyler. Ama bu bambaska bisey
Emin olun ko dogru. Uydurmasyon niye yazayim ki. Yasadigim herseyi aklima geldikce yaziyorum. Cok caresiz kaldim gercekten. Sinir krizleri gecirmeye basladim. Uzuntudenmidir bilmiyorum ama adetim bittikten 6 7 gun snralarda kasiklarim tekrar agriyor ve lahverengi akinti geliyor. Stresten oldugunu dusunuyorm. Esimin baskaaiyla bisey yasiyor olma ihtimali sifirdan da az cnku yasasigimz yerde forevimiz dolayisiyla bulunuyoru ve sosyal ortam yok. Evden ise isten eve...Hic birlesme olmamasi normal degil hani ben oluyorda kisa suruyor ayni dakika bitiyor oyuzden adam istemiyor sandim. Normal degil sonucta adam isteksiz olsaydi evlilikten once yakinlasmazdi.. yani su an konuyu oylesine yazdiginizi bile dusunuyorum. Normal bir davranis degil bu adam tiksiniyor acaba sizle yakinligindan bakin ben sizin icin soyluyorum yanlis anlamayin ya da esinizde sonrada pskolojik bir isteksiz mi acaba. Yani eger dogru bir konuysa normal degil hele hic birsey olmamasi normal degil benim aklima suan hersey geliyor erkek dedigin ister cunku ya ihtiyacini istegini baskasiyla yasiyor ya da baska seyler var.
Baskasi olma ohtimali sifir cunku yasadigimz yerde zorunlu olarak bulunuyoruz kucuk bir yer ve aosyal ortam yok. Evden ise isten eve...Normal degil bu yanlis anlamayin sizi tanimiyorum, bakimsiz oldugunuzu iddaa da etmiyorum hani bir ihtimal diye soyledim. Yani aklinizi bulandirmakda istemem ama esiniz baskasiyla olabilir mi acaba ya da bu isteksizligin tibben bir aciklamasi yoksa, cunku kadina istek duymayan bir erkek escinsel olabilir diye dusunuyorum ama 6 yillik bir surecte zaten size yakinlik kurmak istiyormus. İnsallah cozersiniz bu durumu.
Buna brnzer cok sey yaptim bana bakmaktan bole kaciyor. Snra benm uzun uzun baktigimi gorup gerildigimi anliyor ve noldu falan diyor geei tv ye donuyor. Tv izlerken onune gecsem kavga bile edebilir benle. Eski zamanlari konustugumda yaptigimz seyleri hatirlatinca ya "hi hi " diyor ya da o eskidendi diyor...
Anladim, tabi ben ihtimal dedim simdi esinizide sadakatsiz demeyelim bazi erkekler bunlardan dolayi uzak durabiliyor esinden. Uzulmeyin, bir de regl bitiminde kahve renkli leke gelmesi normal bazi kadinlarda olabiliyor bu, normalde cogu kadin ilk gun sancilanir bende 3 uncu gun sancim kasiklarimda agri olusuyor nerdeyse bitmeye yakin. Bazende tam bitiyor abdest aliyorum kahve renkte lekelenme oluyor. Ama kasiklarinizda agri varsa bir doktora gorunun bu agri strestende olabilir ama gorunun yinedeBaskasi olma ohtimali sifir cunku yasadigimz yerde zorunlu olarak bulunuyoruz kucuk bir yer ve aosyal ortam yok. Evden ise isten eve...
Ten uyumu olmasa 6 yil boyunca birbirimizi cekermiydik hic. Gerci yasadigimz sdc sevisme o da yari kiyafetli ama hep o ostiyordu. Hatta ben hep derdim niye normal insanlar gibi basimi omzuna koyup rahatca film izleyemiyoruz konusamiuoeuz hep cinsellige yoneliyorsun diyeHani ten uyumu denilen bisey var acaba onu mu yakalayamadiniz. Cok uzak duran bir es var ne kadar dayanirsiniz bu duruma bilmiyorum. Tv basinda isten gelince sizden uzak durmasi hadi cinsel acidan degilde sanki baska ilgileride azalmis ya da yok olmus gibi. Evlilik herseyi bitirmez bence siz ugrasmayin artik uzulmeyinde onun cinsellik degilde baska sebepleride olabilir sizden uzak durmak icin. Akisina birakin biraz daha, trip atmak ve ya yuz eksitmele sorun cozulmez. Sabredin.
Ici gidiklanmasina bile kendini kapatmis. Sanki evlilikten snra aseksuel olmus gbi davraniyor. Ben de oldukca sabirsi biriyim biseyden hemen sonuc goreyim isterm. 1 2 caba yapip 3uncude de ayni okuzlugu yaptiginda ainirlerim bozuluyor gidiyorum baska odalara balkona agliyorum :-/tabi ki siz daha iyi bilirsiniz ben evli falan değilim içimden geçeni yazdım işte o zaman şöyle mi yapsanız
ona unutamayacağı kadar güzel bi deneyim yaşatıp bu olayı bitirmek.
şimdi olur arabada olur açık havada kimse yokken olur asansörde olur siz bilirsiniz artık. içini gıdıklayın pes etmeyin.
sizi hala seviyor demek ki siz elinizden geleni yapın en azından sorunun sizinle ilgili kısmı çözülmüş olsun.
istemiyorum falan demesine fırsat bırakmayın ben kocamı istiyorum yeter ya bırak çözücem bu konuyu sadece rahatla deyin başlayın kendinizi kasmayın siz de rahat ve konsantre olun
bence eşiniz kulağının çekilmesini istiyor yoksa.
bence siz öyle düşündüğünüz için öyle görüyorsunuz içi gidiklaniyordur bence siz diyorsunuz sabirsizim diye evliliğiniz için biraz sabirli olup uğraş gösterin ve ilerde hatirlayinca gülün bu konuyaIci gidiklanmasina bile kendini kapatmis. Sanki evlilikten snra aseksuel olmus gbi davraniyor. Ben de oldukca sabirsi biriyim biseyden hemen sonuc goreyim isterm. 1 2 caba yapip 3uncude de ayni okuzlugu yaptiginda ainirlerim bozuluyor gidiyorum baska odalara balkona agliyorum :-/
Yine dedigime cikiyor sonucta cinsel yakinlik sinirli kalmis ve bitmis simdi opunce bile uzaklasiyor istemiyor diyorsunuz. Ten uyumunuz yok deniyor buna. Ama tabi sizin sorununuz nedir bilmiyorum ama sorunu kendinizde aramayin cunku siz istekli yaklastiginizida soyluyorsunuz. Erkek kaciyor. Burda kimsenin cozecegini sanmiyorum umarim siz bir an once cozume ulasirsinizTen uyumu olmasa 6 yil boyunca birbirimizi cekermiydik hic. Gerci yasadigimz sdc sevisme o da yari kiyafetli ama hep o ostiyordu. Hatta ben hep derdim niye normal insanlar gibi basimi omzuna koyup rahatca film izleyemiyoruz konusamiuoeuz hep cinsellige yoneliyorsun diye boyle olan bir adam evlenince neden bu kdr sogudu anlamiyorum. Ben ayni benim hatta eskiye gore daha dikkat ediyorum kendime. Sevmiyorsn beni kendini landorma diyoeum seviyorum diyor. Sessiz kalayim hic ilgilenmeyim diyorum bu sefer o da ayni. Muhabbetimiz ogrenci ev arkadasi.muhabbeti gibi. Ortak konumuz kalmadi resmen. Dayanamiyorum birak beni yoluma gideyim diiye kac defa yalvardim agladim. Oyle diynce sariliyor seviyorum bend ebilmiyorum niye boyleyim diyor vs. Pozitif olamihorum kafami dagitamiyorum...
İlk okuduğumda bende ten uyumundan şüphelendim ama bir erkeğin 8 9 ay boyunca ereksiyın olmaması ve afedersiniz ama boşalmaması da normal değil hani sanki bu ten uyumluk bir sorun değil gibi duruyorYine dedigime cikiyor sonucta cinsel yakinlik sinirli kalmis ve bitmis simdi opunce bile uzaklasiyor istemiyor diyorsunuz. Ten uyumunuz yok deniyor buna. Ama tabi sizin sorununuz nedir bilmiyorum ama sorunu kendinizde aramayin cunku siz istekli yaklastiginizida soyluyorsunuz. Erkek kaciyor. Burda kimsenin cozecegini sanmiyorum umarim siz bir an once cozume ulasirsiniz
Aslinda akla hersey geliyorda sonucta ne pskolog olarak ele alabilir nede bir tibbi acidan.. ya tibbi bir sıkınti var gibi duruyor ya da adamin cinsellik ihtiyacini evin disinda gorebiliyor. Normal dil yil olmus evleneli piskolojik bile olsa bu kadar uzun sure onceden cisselige duskun yakinlik kurmak isteyen bir adam ne kadar pskoljik isteksiz olabilir.?İlk okuduğumda bende ten uyumundan şüphelendim ama bir erkeğin 8 9 ay boyunca ereksiyın olmaması ve afedersiniz ama boşalmaması da normal değil hani sanki bu ten uyumluk bir sorun değil gibi duruyor