Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet herkese soruyorum evli veya bekar farketmez. Çevrenizdeki normal erkek arkadaşlarınız, erkek kardeşleriniz instagram da neye göre kızları takip ediyor? (Konu meclisten dışarı ona göre:))
Erkek arkadaşım bu zamana kadar belli bir samimiyetinin olduğu tüm kız arkadaşlarını takip ediyor. Onun dışında samimi olmadığı veya tanımadığı hiçbir kızı takip etmez
Evet herkese soruyorum evli veya bekar farketmez. Çevrenizdeki normal erkek arkadaşlarınız, erkek kardeşleriniz instagram da neye göre kızları takip ediyor? (Konu meclisten dışarı ona göre:))
Erkek arkadaşım bu zamana kadar belli bir samimiyetinin olduğu tüm kız arkadaşlarını takip ediyor. Onun dışında samimi olmadığı veya tanımadığı hiçbir kızı takip etmez
Sizin gibi düşünenler çıkacağını bildiğim için hemen ardından açıklamamı yaptım aslında :) Evet eğer bir gün eşim de instagram açıp hayatında hiç görmediği TANIMADIĞI KIZLARI takip ederse kesinlikle bu yüzden takip ettiğini düşünürüm :) kendimi neden kandırayımki insan tanımadığı instagram güzeli kızları neden takip eder evliyse hele bir de. Ben kemalim yapmazcılardan değilim şahsen babasına bile güvenmeyenlerdenim hayat bu hale getirdi