Benim de şu borç ve pahalı hediye isteme olayları daha sevgiliyken tuhafıma gidiyor, kredi çekip borç batağından çıkamayanlar genç kızlarımız var. Ne gerek var elin herifi için başınıza bunca dert açmaya? Eşi dostu ailesi kardeşi dururken size borç için gelen herifleri kesin bir dille reddedin, bunlardan bir halt olmaz.
Ben dediğim gibi çalışmayan bir asalağa bir denk geldim, güya bekledim ki askerden sonra işe girer düzen kurar, forumda da bahsetmiştim zaten; direkt rencide ettim marka takıntım var vs diyince sürekli bazı ürünler atıyordu bana alamayacağı, bana hediye et mesajı veriyordu, görmemezlikten gelince de direkt senin paran var bana hediye etsene demişti; ben de mabadına don al sonra bunları alırsın demiştim. Telefon alırdım ooo bizim yok ki bir Iphonumuz derdi, annenin verdiği parayla ekmeğe gidiyorsun Iphone senin neyine demiştim. Sonra tekmeyi bastım, hâlâ asalak gibi aile sırtından geçiniyor, kart horoz oldu sosyal medyada genç kız avlıyor. Evlerden ırak ya. Böylelerini beslemek ve hayatınızda tutmak motivasyonunuz ne bilmiyorum ama red flagları iyi okuyun, en kısa sürede tekmeyi basın, çalışmayan hazıra ve yemeye alışmış erkekler en tehlikelileri. Rencide edin, utansınlar biraz.