Erkekler tuvaletine adım yazılmış

Hafız mı diyek rafık mı diyek müdür mü diyek ne diyek 😁😁🧿
Ortmeniiiiiimmmm dicez 🥲 öğretmenlerin birbirine hocam demeleri gayet normal de bazen her türlü iş kesiminden birbirini tanımayanlar da hocam diyor bence bu daha garip herkeşler hoca olmuş reis olmuş başkan olmuş 😬🤪

Arkadaşlar merhaba. Erkeklerin yoğun olduğu bir meslek lisesinde öğretmenim.Dün duyduğumda şok olduğum bir şey yaşandı. Nöbetçiydim, çok sevdiğim öğrencilerimden biri tuvaletten çıktı ve hocam size bir şey söyleyeceğim dedi, söyle dedim. Hocam tuvalette isminiz yazılı ve kötü şeyler yazılmış dedi (muhtemelen cinsel içerikli) şok oldum. 28 yaşındayım küçük görünüyorum. Giyim tarzımda da absürt bir şey yok. Öğrencilerin hayranlık duymalarını bir yere kadar anlıyorum ama bu çok fazla geldi bana. Dünden beri moralim çok bozuk.
Anlıyorum sizi hocam. Ben olsam nöbetçi olduğumda, veya nöbetçi değilsem de okul dagildiginda boşalınca tuvalet hemen silerdim . İdareye öyle şikayet ederdim. Fotosunu çekerdim ama göstermezdim . Yani hem idare bilsin uyarilsın öğrenciler . Çünkü şimdiye yayılmıştır o laf hepsinin arasında. Ama öyle görünüp de iyice konusulmasin lafların detayı. Valla öğretmen de olsa erkeklere malzeme vermeyin derim espri konusunda

Lisedeyken matematik öğretmenimiz hamileydi, bebeğin cinsiyetini sormuştuk ders arasında.. O da gülerek dersimize dönelim hadi bakalım dedi. Arka sıradan bir öğrenci (erkek) de bize ne zaten sizin p..nizden dedi. Öğretmen dersi bırakıp hemen idareye gitti ve okuldan atıldı o kişi.
İdareye bildirin lütfen

Arkadaşlar merhaba. Erkeklerin yoğun olduğu bir meslek lisesinde öğretmenim.Dün duyduğumda şok olduğum bir şey yaşandı. Nöbetçiydim, çok sevdiğim öğrencilerimden biri tuvaletten çıktı ve hocam size bir şey söyleyeceğim dedi, söyle dedim. Hocam tuvalette isminiz yazılı ve kötü şeyler yazılmış dedi (muhtemelen cinsel içerikli) şok oldum. 28 yaşındayım küçük görünüyorum. Giyim tarzımda da absürt bir şey yok. Öğrencilerin hayranlık duymalarını bir yere kadar anlıyorum ama bu çok fazla geldi bana. Dünden beri moralim çok bozuk.
Aptal oluuorlar o yaslarda. İdareye bildirin

Ya ergenlik, hoş birşey degil tabiki ama bizim okulda da olurdu yıllar önce. Yazanlara söylesen bunu yıllar sonra çok utanırlar yaptıklarından, görevliye söyleyin silsin bence okul müdürünü de bilgilendirin

Hocam benzerini yaşadım. Ilk geldigim yıl ortaokullarim sergisi basit bir resim vermistim. Daha sonra kız öğrenciler "hocam sjnifimizdaki erkeklee sizin hakkinizda kötü seyler söyledigi icin resmi geri getirdik"dedi. Hic oralı olmadım. Gecen senede bir öğrenci sapıklık derecesinde bana takıntılıydı sinifta yalniz kalinca arkama gecip omuzlarima masaj yapmak istemisti. Merdivenden gelip geçerken sürekli temas ediyordu. Bizim okuldaki hocalarda beni agizlarina meze eder kiysfetimden dolayi öğrenciyi tahrik ettigimi falan söyleyip sucladlar diye bir sey demedim kimseyem En son okuljmuzdaki oranın yerlisi görevli memura soyledim o halletti. Bu arada benim giyinisim normal(crop mini falan giymiyorum) ama okula göre absürt kadin sayimiz az ve öbürleri muhafazakar sayilir. Hic takacak can sıkacak bir durum yok. Kötü söz sahibine aittir. Ergenler iste. Hayranlıklarını bu sekilde ifade ediyorlar.

Hocam benzerini yaşadım. Ilk geldigim yıl ortaokullarim sergisi basit bir resim vermistim. Daha sonra kız öğrenciler "hocam sjnifimizdaki erkeklee sizin hakkinizda kötü seyler söyledigi icin resmi geri getirdik"dedi. Hic oralı olmadım. Gecen senede bir öğrenci sapıklık derecesinde bana takıntılıydı sinifta yalniz kalinca arkama gecip omuzlarima masaj yapmak istemisti. Merdivenden gelip geçerken sürekli temas ediyordu. Bizim okuldaki hocalarda beni agizlarina meze eder kiysfetimden dolayi öğrenciyi tahrik ettigimi falan söyleyip sucladlar diye bir sey demedim kimseyem En son okuljmuzdaki oranın yerlisi görevli memura soyledim o halletti. Bu arada benim giyinisim normal(crop mini falan giymiyorum) ama okula göre absürt kadin sayimiz az ve öbürleri muhafazakar sayilir. Hic takacak can sıkacak bir durum yok. Kötü söz sahibine aittir. Ergenler iste. Hayranlıklarını bu sekilde ifade ediyorlar.
Merhaba hocam, hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Ben de öğretmenlerin ağzına laf vermemek için kimseye bir şey söylemedim bir iki kişi hariç. Öğretmenlerin maasef ki ne kadar yargılayıcı olduğunu biliyoruz. Yazıyı sildirip normal akışta devam ediyorum.

Liseli gençlerin malesef hayallerini süslüyorsunuz, bunu çok dert etmeyin
düşününce çok kötü ama maalesef böyleler...
eşim lise sonda ingilizce öğretmenini beğeniyormuş bütün sınav kağıdına I love you yazıp veriyormuş. Okuldaki erkek öğrenciler çok ilgileniyormuş kadıncağızla. Bu bana anlattığı kadarı, kimbilir aklından neler geçiriyorlardı.
Ben de mesleğimin ilk senesinde erkek ağırlıklı sınıflar okuttum hatta ben 21 öğrenciler 19-20 yaşındaydı (doğuda geç yazdırmışlar)
yani şu an içlerinden sağ çıktığıma şükür diyorum düşününce. Çok şeyler sorarlardı evli misiniz falan.. mesafenizi çizmişsinizdir zaten adınızı da idare tuvaletleri bi kontrol altına alsın silsinler öğrencilerle bu konuda bence konuşmayın

Liseli gençlerin malesef hayallerini süslüyorsunuz, bunu çok dert etmeyin
düşününce çok kötü ama maalesef böyleler...
eşim lise sonda ingilizce öğretmenini beğeniyormuş bütün sınav kağıdına I love you yazıp veriyormuş. Okuldaki erkek öğrenciler çok ilgileniyormuş kadıncağızla. Bu bana anlattığı kadarı, kimbilir aklından neler geçiriyorlardı.
Ben de mesleğimin ilk senesinde erkek ağırlıklı sınıflar okuttum hatta ben 21 öğrenciler 19-20 yaşındaydı (doğuda geç yazdırmışlar)
yani şu an içlerinden sağ çıktığıma şükür diyorum düşününce. Çok şeyler sorarlardı evli misiniz falan.. mesafenizi çizmişsinizdir zaten adınızı da idare tuvaletleri bi kontrol altına alsın silsinler öğrencilerle bu konuda bence konuşmayın
Kesinlikle, bu öğrencilerle yüz göz olabileceğim bir konu değil.

İdare bilse napacak Allah aşkına tuvaletlere kamera koyup kim yazmış onu mu bilecek fjfjdkdej en fazla toplu bi uyarı olur sonra gene yapacak olan yapar yani bunu önlemenin bi yolu yok ki

Ben de öğretmenim geçen sene 7.sinif erkek öğrencileri bayan öğretmenleri değerlendiriyorlar mis benim için onun göğüsleri küçüktür filan demişler ilk duydugum an beynimden vurulmusa döndüm kapaliyim ve uzun etekler filan giyerim sonra düşündüm ortaokul ve lise yıllarımda da erkek öğrenciler hep bayan öğretmenler için yakışıksız seyler söylerdi.beni geçtim rehberliğin yaptığımız m sınıftaki bir ogrencim müzik öğretmenimiz icin ben bunu s......m demiş sınıfımdaki kizlar söyledi okul rehberlik öğretmenine durumu bildirdim ama malesef bu durumlarin önüne agecemeyecegiz gibi duruyor

X