Erkekler tuvaletine adım yazılmış

gulbelalidir

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
156
200
30
Arkadaşlar merhaba. Erkeklerin yoğun olduğu bir meslek lisesinde öğretmenim.Dün duyduğumda şok olduğum bir şey yaşandı. Nöbetçiydim, çok sevdiğim öğrencilerimden biri tuvaletten çıktı ve hocam size bir şey söyleyeceğim dedi, söyle dedim. Hocam tuvalette isminiz yazılı ve kötü şeyler yazılmış dedi (muhtemelen cinsel içerikli) şok oldum. 28 yaşındayım küçük görünüyorum. Giyim tarzımda da absürt bir şey yok. Öğrencilerin hayranlık duymalarını bir yere kadar anlıyorum ama bu çok fazla geldi bana. Dünden beri moralim çok bozuk.

Hocam çok üzüldüm gerçekten. Ama siz moralinizi bozacak bir duruma girmeyin idareye durumu bildirin. Ama olayın üzerine gitmeyin derim. O yaş grubu konunun üzerine düşünürse buna devam edebilir. İdareye bildirin gerekli temizlikler yapılsın gerekli uyarıları da idare yapsın.

Arkadaşlar merhaba. Erkeklerin yoğun olduğu bir meslek lisesinde öğretmenim.Dün duyduğumda şok olduğum bir şey yaşandı. Nöbetçiydim, çok sevdiğim öğrencilerimden biri tuvaletten çıktı ve hocam size bir şey söyleyeceğim dedi, söyle dedim. Hocam tuvalette isminiz yazılı ve kötü şeyler yazılmış dedi (muhtemelen cinsel içerikli) şok oldum. 28 yaşındayım küçük görünüyorum. Giyim tarzımda da absürt bir şey yok. Öğrencilerin hayranlık duymalarını bir yere kadar anlıyorum ama bu çok fazla geldi bana. Dünden beri moralim çok bozuk.
Liselerde benim zamanımda bile olurdu bu tuvalete yazma. İdareye bildirin temizleyip gerekli uyarıyı yaparlar

Bir öğretmen olarak çok üzüldüm hocam,kendi sizin yerinize koydum.uzulmeyin malesef ergenler böyle saçma salak şeyler yapabiliyo.bende bı dönem lisede çalıştım ve bu konudan çok çektim.erkekler lisedeyken beyinlerini çok kullanmıyor sizde uzulmeyin.silebiliyosaniz silin o yazıyı ama dile getirmeyin diğerleri de öğrenmiş olur daha çok uzulursunuz

Hiç üzülmeyin ben sırf bir öğretmen ders içi notunu düşük verdi diye numarasını yazan insanlar tanıdım sorunu müdür yardımcısı sonra müdür ile görüşün gerekli uyarı ve bilgilendirmeyi onlar disiplinli bir şekilde yapsın tek siz için değil tüm öğretmenleri kapsar şekilde ama bu sizlik bir durum değil 28 yaşındasınız ve bir lise ergenler dolu kimisi dikkat çekme amacıyla böyle saçma sapan şeylere başvurmuş olabiliyor zaman zaman

Ergen onlar bu kadar ciddiye almayın ya.Hademeden rica edin silsin.Lisede kıskançliktan adımı spor soyunma odalarına yazan kızlarla okul bittikten sonra dost olduk😁.Siz de o yaşlarda oldunuz ne kadar saçma düşüncesiz şeyler yapardık bu da onlardan biri.Mudurle görüşün genel uyarı yapsın ama canınızı sıkmayın

Hocam bunlar ergen.
Ergen diye mazur görülmemeli ama meslek liselerinin halleri ortada.

Ergen diye de masum görülmemeli ayrıca. En çok sapıkça cinsellik düşündükleri çağlar bunlar.

Lisede bir hocamız vardı çok güzel kadındı ve gençti. Bizim lise de lise değil başka bir şey gibiydi.
Öğretmen koridorda yürürken erkekler kapıya asılır maymun sesleri çıkarırdı.
Sonra o hoca gitti okuldan, tayin mi istedi senesi mi doldu bilmiyorum ama liselerde bu tarz şeyler yaşanıyor ne yazık ki.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bana yazıyı söyleyen öğrenciye sildirttim yazıyı. Daha sonra yakın bir öğretmen arkadaşıma (erkek) durumu söyledim, o da “bu sene de mi yazılmış” dedi. Anlayacağınız bu yazı geçen sene de varmış ve arkadaşım(!) bu konuyla ilgili bir şey yapmamış. Şimdi konunun tamamen üstünü örtsem mi yoksa idareye gitsem mi bilemiyorum.

Ne yazmışlar baktınız mı müdüre bilgi verdiniz mi?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bana yazıyı söyleyen öğrenciye sildirttim yazıyı. Daha sonra yakın bir öğretmen arkadaşıma (erkek) durumu söyledim, o da “bu sene de mi yazılmış” dedi. Anlayacağınız bu yazı geçen sene de varmış ve arkadaşım(!) bu konuyla ilgili bir şey yapmamış. Şimdi konunun tamamen üstünü örtsem mi yoksa idareye gitsem mi bilemiyorum.
Nerden biliyorsunuz geçen sene de olduğunu? Öğretmen mi söyledi, kendi yorumunuz mu? Gelişigüzel sormuş olabilir

“Bu sene de mi yazmışlar” dedikten sonra geçen sene de mi vardı ki?dedim ve “evet öğrenciler söylüyorlardı” dedi
Önemsememiş demek ki. Ben de öğretmenim, meslek lisesinde çalıştım. Ben olsam üstünü örterim, duymamış olan varsa onlara da duyurmaya gerek yok.

İdareye bildirin.

Öğrencilerin illaki sınav kagitlarinda yazı stilleri vardır.Disipline verin derim.

Hocam dillendirmeyin yayılır. Size söyleyen öğrenciyi tembihleyin. Başka kimseye bahsetmesin ve idareyle konuşun, temizlensin. Lisede çalıştım kimya öğretmeni olmadığı için alanım fen olduğu için rica etmişlerdi. Meslek hayatımın en yıpratıcı zamanıydı diyebilirim. Maalesef çocukların yoğun olarak ergenlik yaşadığı yaş aralığı. Disipline verseniz yaptığı bir cehalet yüzünden hayatı kayacak çocuğun. Ama üstü kapalı şekilde aba altından sopa gösterilsin. Kim yazdıysa anlar zaten.

X