• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler peşinden kostukları kizlardan daha mı cok hoslanır sizce?

Peşinden koşturmak değilde, hayatınızın merkezine onu koymamanızı ve hayatınızla ilgili kararlarınızda önceliğin her zaman kendiniz olmasını tavsiye ederim. Zira erkekler fazla fedakarlığa gelemiyorlar. Malesef türk kızlarının bir çoğu hayatına bir adam girince ne ailesini ne de arkadaşlarını görüyor gözü, giyimlerinden, dışarı çıkacakları saate ve kişilere, hatta mesleğine ve yaşayacağı şehire kadar erkek arkadaşlarının müdahilesine izin veriyorlar. Tüm hayatını erkek arkadaşlarına adıyorlar,erkekte bu durumun farkında olunca nasıl olsa beni bırakamaz diye başlıyor baskılara ve kafasına göre takılmaya, sonra olası bir ayrılıkta kızın hayatında kimse kalmıyor , sonrasında gelsin depresyon.
Kesinlikle hak veriyorum
Sevgililiğin birinci haftasında instagram şifresini erkek arkadaşına verip oradaki arkadaşlarını adamın silmesine ses etmeyenler var
Evlenince o istedi diye çalışmayı bırakanlar, kocası istedi diye başka şehire yerleşebilecekken kaynanasının yanına taşınanlar özellikle bekar kız arkadaşlarıyla tüm bağı koparanlar
Sonuç nasıl olsa elimin altında çantada keklik denilen sevgilisinden başka hayatı kalmamış kadınlar

Taktikle filan olmaz o işler. Taktik dedigini 1 ay 2 ay yaparsin hadi yillarca taktikle ilişki mi yurur? Eninde sonunda sen kendin gibi davranmaya baslayacaksin, eninde sonunda gizemli olmayacaksin o kişi için ve hevesi geçip gidebilir. Kimse kimse için vazgecilmez olamaz ayrica. 🙄

Gidip herkesin ustune atlamadim ama zoru oynayayim yok, yok gizemli olayim peşimde koşsun tavirlarina hiç girmedim buna rağmen cok aşık olan erkekler oldu hayatimda, erkek asik olacaksa oluyor zaten, bağlama önerisi diye birsey yok bana gore.

Eşimi de ilk öpen bendim mesela ortada sevgili durumu bile yoktu benden oldukca etkilendigini biliyordum sadece. :) Hiç kasmadim aman hakkimda ne dusunur diye...
Evliyiz gayette bana bagli, ben de ona bagliyim.👍

[
[/QUOTE]
Kesinlikle hak veriyorum
Sevgililiğin birinci haftasında instagram şifresini erkek arkadaşına verip oradaki arkadaşlarını adamın silmesine ses etmeyenler var
Evlenince o istedi diye çalışmayı bırakanlar, kocası istedi diye başka şehire yerleşebilecekken kaynanasının yanına taşınanlar özellikle bekar kız arkadaşlarıyla tüm bağı koparanlar
Sonuç nasıl olsa elimin altında çantada keklik denilen sevgilisinden başka hayatı kalmamış kadınlar
Merhaba, size özelden ulaşabilir miyim?
Konuya gelecek olursam kişiden kişiye değişir ama kaçıp kovalamacanın olduğu bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki?

Sevgilerine ya da bakışlarina hemen karsılık gelen kizları kolay mi gorurler.baglılıklarin artmasi nasil saglanır.Bu konudaki gorusleriniz nelerdir?
Kaçan kovalanır. Bence kendine guvenı olan kendiyle mutlu olabilen kadın dunyanın en guzel en istenilen kadınıdır. Ben bunu zamanında yapamadım herkesın beni guzel bulmasına ragmen duzenlı bir ılıskı kuramayan ben yas 30 olunca anladım once ozguven kendını sevme ve kimseyi dunyanın merkezine koymama tum olay bu.

Konuya gelecek olursam kişiden kişiye değişir ama kaçıp kovalamacanın olduğu bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki?
[/QUOTE]
Sanırım kapatmıştım mesajları
Ama ben kaçıp kovalama tarzı olsun demedim
Kendi kişisel alanı olsun bir kadının anlamında söyledim

Sanırım kapatmıştım mesajları
Ama ben kaçıp kovalama tarzı olsun demedim
Kendi kişisel alanı olsun bir kadının anlamında söyledim
[/QUOTE]
Yok zaten o kaçıp koavlamaca ile geçen cümle kendi düşüncemdi. Size başka bir şey sormak istiyordum fakat mesaj kısmı kapalı olduğu için o yorumu alıntılamıştım.

Bu dediğin ambiyans, ortam, durum ilişkisinde olur.. kaçan kovalanır hede hödölerine asla inanmıyorum eşimle arkadaşken yakınlaştık şuan evliyiz bu beni hafif biri yapmaz kimin gözünde ne olmak istiyorsan ona göre davranırsan kendi karakterinde bocalarsın, bazı kişiler akışına bıraktıkları için bence herşey rayında gidiyor.. sende öyle dene
Ambiyans,ortam durum iliskisi ne ki tam olarak

Güçlü olmakla ürkek bir kedi olmak arasında bir çizgi var işte onu tutturabilmen lazım. Tam adına ne deniyor bilmiyorum :D bana soracak olursan peşinden koşmak koşturulmak falan saçma doğru kişi olduğunda bunları sorgulamak aklına bile gelmiyor

Valla ben eşimin peşinden koştum ne yalan söyleyim, ilk bir ortamda gördüm ve çarpıldım o an, sosyal medyadan ekledim ve bariz ağzının içine düştüm, hiçte bu kız da ne ayak dememiş ki evlenmiş :p

Eşimin yıllarca peşinden koştuğu bir kız varmış. Kız sarışın mavi gözlü 175 boylarında. Manken gibi. Kızla bu 4 senede 1 kere randevulaşabilmiş ve heyecandan kalbi duracakmış. Ama kız güzel, bizimkini pek sallamamış.

Ve ben 155 boyunda ve esmerim 🤣 ayrıca eşimi görür görmez hoşlandım ve bir kaç kez buluşmaya davet ettim. Önce yakın arkadaş olduk Sonunda da sevgili olduk. Ve bana sevgisini gerçekten hissettirdi. Uğraşmam gerekse de onu kazanabilmiştim.

Aylar sonra kız geri döndü. Ve eşime ilgilisini belli etti. Ama eşim onu değil beni tercih etti. Daha sonra da şansı vardı ancak benden vazgeçmedi.

Kıssadan hisseye gelirsek, peşinden koşmak ya da koşmamak etkenlerin umrunda değil. Güzelliğe veya huya bakıyorlar. Artık öncelikleri neyse.

Valla ben eşimin peşinden koştum ne yalan söyleyim, ilk bir ortamda gördüm ve çarpıldım o an, sosyal medyadan ekledim ve bariz ağzının içine düştüm, hiçte bu kız da ne ayak dememiş ki evlenmiş :p
Yaa çok güzel bir hikaye 😍 ben de eşimi sınavda görmüştüm 😂 ve o an bu çocuk benim olmalı demistim. Yaşasın istediğini alan kızlar olmak 🎉♥️

Eşimin yıllarca peşinden koştuğu bir kız varmış. Kız sarışın mavi gözlü 175 boylarında. Manken gibi. Kızla bu 4 senede 1 kere randevulaşabilmiş ve heyecandan kalbi duracakmış. Ama kız güzel, bizimkini pek sallamamış.

Ve ben 155 boyunda ve esmerim 🤣 ayrıca eşimi görür görmez hoşlandım ve bir kaç kez buluşmaya davet ettim. Önce yakın arkadaş olduk Sonunda da sevgili olduk. Ve bana sevgisini gerçekten hissettirdi. Uğraşmam gerekse de onu kazanabilmiştim.

Aylar sonra kız geri döndü. Ve eşime ilgilisini belli etti. Ama eşim onu değil beni tercih etti. Daha sonra da şansı vardı ancak benden vazgeçmedi.

Kıssadan hisseye gelirsek, peşinden koşmak ya da koşmamak etkenlerin umrunda değil. Güzelliğe veya huya bakıyorlar. Artık öncelikleri neyse.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim demiş gibi. 😂

Bu arada bu "peşinden koşmak" bana çok ters ve çok takintili bir hareket gibi geliyor, hele yillarca bunu sürdürmek...

Yani istedigi kadar yakisikli, mukemmel, harika olsun bir insan, kalkip bilmem kaç sene peşinde dolanamam kimsenin. 🙄 Bu çok aşk degil farkli bir durum gibi geliyor bana.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim demiş gibi. 😂

Bu arada bu "peşinden koşmak" bana çok ters ve çok takintili bir hareket gibi geliyor, hele yillarca bunu sürdürmek...

Yani istedigi kadar yakisikli, mukemmel, harika olsun bir insan, kalkip bilmem kaç sene peşinde dolanamam kimsenin. 🙄 Bu çok aşk degil farkli bir durum gibi geliyor bana.

Ilk paragrafa çok güldüm 🤣🤣 inşallah sevdiği için kalmıştır 🤣🤣

bence biraz kovalamaca oynamak zevkli olabilir. Ben de lisede platonik bir aşk yaşamıştım ve o zamanlar için cok eğlenceliydi 🤣 Ama tabiki bayıyor bir yerden sonra. Fazla naz aşık usandirir diye boşuna dememiş atalarımız 🤣

Erkekten erkeğe değişir güzel olsun yeter onlara göre kimi ağır başlı sert birini sever kimi daha atılgan sever kimi daha saf aile kızı sever değişir yani onlar için güzel olmaları yeter
Güzel olmak da yetmiyor kısmet diyelim kaderindeki kişi o değilse çekip gidiyor, benim biri vardı şu an gereksiz örnek vermek için anlatıyorum eski sevgilisi iri yarı erkeğe benzer biriydi bıraktı gitti ona 😄

Ilk paragrafa çok güldüm 🤣🤣 inşallah sevdiği için kalmıştır 🤣🤣

bence biraz kovalamaca oynamak zevkli olabilir. Ben de lisede platonik bir aşk yaşamıştım ve o zamanlar için cok eğlenceliydi 🤣 Ama tabiki bayıyor bir yerden sonra. Fazla naz aşık usandirir diye boşuna dememiş atalarımız 🤣

Sizi tabi ki seviyordur ama 4 yilda bir kerecik randevulaştigi kiz bir an gelip ilgi gosterdi diye işin sonunda o kizla evlenemeyeceginin farkindadir yani. 🤣
Sizi sevmese o heyecanin peşinden giderdi yine ama gitmemiş tabi.

Ben lisede bile platonik takilmadim, zevkliyse de anlayamiyorum işte o durumu. 🙄

Boyla ne alakası var yahu :D Eşinin boyu kaç

Back
X