Ben bunu evde beslerim kiHayır şimdi kocaman sakal modası var güzel de bence ama şu abi yapınca güzel :
Eki Görüntüle 1817153
Biz ortalama olarak kısa ve kadın-erkek fark etmeksizin göbekli bir milletiz, bizim erkeklerde böyle durmuyor ki, dursa onlar da yapsınlar tabii de, durmuyor işte. İstisnalar baki kalmakla birlikte.
Hayır şimdi kocaman sakal modası var güzel de bence ama şu abi yapınca güzel :
Eki Görüntüle 1817153
Biz ortalama olarak kısa ve kadın-erkek fark etmeksizin göbekli bir milletiz, bizim erkeklerde böyle durmuyor ki, dursa onlar da yapsınlar tabii de, durmuyor işte. İstisnalar baki kalmakla birlikte.
Olaya farklı bir bakış açısı getirip başlığa istinaten sözleri dinlensin diye olabilir mi
Canım bence boşan.Sakalini keserse kocami bosarim!Bu konuda netim
Sakali kesmedikten sonra zinhar birakmamCanım bence boşan.
Eve geliyor "yeter karanfil kesicem bu sakallari kasindiriyor artik" diyor da allem edip kallem edip kestirtmiyorum. Cocuk gibi olmasindan ziyade benden kucuk duruyorEşim sakal bırakıyorum artık dediğinde , zinhar olmaz diye reddiyemi sunmuştum , 3-4 yıl evvel .
Şimdi kesiyorum derse , hayallerim yıkılır .
Tarzı buymuş meğer adamın , 35 te ancak bulduk
Beğenme sebebime gelince , yakışıyor . Sakalsız çocuk gibi duruyor ( kel ve göbekli değil)
Sakalları olmasa hükmü kalmaz bu evde
Canım telefonunu bi kontrol et istersen, bana eşin de pek masummuş gibi gelmediSakali kesmedikten sonra zinhar birakmam
Ama şimdi kimse IŞİD militanı sakalından bahsetmiyor, ama bazı adamlara yakışıyor be. Ben şahsen seviyorum sakal, bıyık her koşulda sevmem ama o da bazısına yakışıyor.Ne sakal sevdalısı hatunlarsınız..
Düzenli olarak Karşımda oturan sakallı bıyıklı iş arkadasım sebebiyle kilo vermişliğim var benim.
Bi de benimkinde düşünemedim bir an ıyyy azıcık bıyığı çıksa imamhatipli oğlan çocuklarına benziyor zaten adam; bir de sakal bırakacak ha
Benim kocisim yapmaz.Canım telefonunu bi kontrol et istersen, bana eşin de pek masummuş gibi gelmedi