Bıyık daha korkunç geliyor bana.. Bir de Bi özentilik türedi bıyıkta herkes Kenan imirzalıoğlu...Ama şimdi kimse IŞİD militanı sakalından bahsetmiyor, ama bazı adamlara yakışıyor be. Ben şahsen seviyorum sakal, bıyık her koşulda sevmem ama o da bazısına yakışıyor.
Bana sakallı adam daha olgun, daha ciddi geliyor.
Tam adama acıdım karısı yüzünden suratında kıl yüküyle dolaşıyor diyecektim.Eve geliyor "yeter karanfil kesicem bu sakallari kasindiriyor artik" diyor da allem edip kallem edip kestirtmiyorum. Cocuk gibi olmasindan ziyade benden kucuk duruyor
Sakal dediysek isidci gibi dolasmiyor. Surada bibi paylasmis ondan eccuk uzun
Tam adama acıdım karısı yüzünden suratında kıl yüküyle dolaşıyor diyecektim.
Saç sevdalısı kocam yüzünden belimdeki saçlarım aklıma geldi susuyorum
Kurban bu yawri gerçek miHayır şimdi kocaman sakal modası var güzel de bence ama şu abi yapınca güzel :
Eki Görüntüle 1817153
Biz ortalama olarak kısa ve kadın-erkek fark etmeksizin göbekli bir milletiz, bizim erkeklerde böyle durmuyor ki, dursa onlar da yapsınlar tabii de, durmuyor işte. İstisnalar baki kalmakla birlikte.
GirçekKurban bu yawri gerçek mi
Bu erkeklerin saç merakıda beni benden alıyor
Tam adama acıdım karısı yüzünden suratında kıl yüküyle dolaşıyor diyecektim.
Saç sevdalısı kocam yüzünden belimdeki saçlarım aklıma geldi susuyorum
Benim hiç öyle özgürlüğüm olmadı. Doğduğum saçla yaşıyorum adam yüzündenBu erkeklerin saç merakıda beni benden alıyor
Bir ara kısacık kestirdim saçlarımı eşim asker arkadaşım gibi oldun dedi, erkek kardeşim kınalı yapuncaktan hallicesin dedi
Sorma. Allahım didim bu erkekse benim etrafımdakiler neBoşuna yaşıyoz desene
Öküz onlaaa öküzSorma. Allahım didim bu erkekse benim etrafımdakiler ne
Ya bi de cidden çok merak ediyorum böyle şahane yaratıklar nerde yetişiyo, Hani anne babası nası varlıklar neyle besleniyolar... Bu kadar muhteşem nası oluyorlar yawSorma. Allahım didim bu erkekse benim etrafımdakiler ne
Bilmiyorum, keşke bilsemYa bi de cidden çok merak ediyorum böyle şahane yaratıklar nerde yetişiyo, Hani anne babası nası varlıklar neyle besleniyolar... Bu kadar muhteşem nası oluyorlar yaw
Okadarda kısa değil bir aradı var benbi yağuşuklı attım onun bir tık uzunu olunca yumuşacık oluyor kocamın sakalları istediğim yerime sürüyorumhep de aynı savunma.. "Işıdçi gibi değil"
Kısaları İle de öpüşürken sevişirken hangi renge bürünüyorsunuz biri de bunu açıklamıyor
İncelemeye gidiyorum o yakışıklıyı.Okadarda kısa değil bir aradı var benbi yağuşuklı attım onun bir tık uzunu olunca yumuşacık oluyor kocamın sakalları istediğim yerime sürüyorum