- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Amannn zor işler. Aman dikkat et de gelin ben 30 gr altın istedim kaynana 20 gr aldı çok cimri diye başlık açmasın BDV'de
Amannn zor işler. Aman dikkat et de gelin ben 30 gr altın istedim kaynana 20 gr aldı çok cimri diye başlık açmasın BDV'de
He kız mıydı. O zaman rahatsınBana damat geliyornasılsa
He kız mıydı. O zaman rahatsınAllah tamamına erdirsin.
Hanım hanım o kadar narinsen pişpirik oyna
Senin çocukluğuna inmek lazımKoltuktan düşüyordum kız Allah seni var ya...
Küçükken beni öpenleri yüzümü eskiteceksiniz diye azarlıyormuşum. O aklıma geldi
Kahrolsun dünürler. Bütün dünürler dürüm olsunEvet kız var bende,kaynana ya sararım bendeyani dünüreeeee
Kahrolsun dünürler. Bütün dünürler dürüm olsun
Beyaz peynir gibi tenin olsun da benim gibi.. Güneş koruyucu olmadan, pencereden dışarı baktın diye kızaran, bisiklet direksiyonuna kol dayadın diye moraran kıldan tüyden bile korkuyor Musun görürüm seni..Senin çocukluğuna inmek lazım
Yani ben de beyazım da biraz daha buğdaya çalan cinstenBeyaz peynir gibi tenin olsun da benim gibi.. Güneş koruyucu olmadan, pencereden dışarı baktın diye kızaran, bisiklet direksiyonuna kol dayadın diye moraran kıldan tüyden bile korkuyor Musun görürüm seni..
İnsan içine çıkmasını düşünüyoruz heralde..
Kolumu bacağımı gören tavşanlar gibi zannediyor zaten. Bari yüzümüz hasarsız kalsın
Of of of özelden yazışıyoruz gibi dökülmüşüzYani ben de beyazım da biraz daha buğdaya çalan cinstenO kadar beyaz değilim. Ama seninki de zormuş tabe.
Ossun yabancı mı varOf of of özelden yazışıyoruz gibi dökülmüşüz
Yağuşuklu herif her halinle yağuşukludur
sakal yakışıyorsa bana adam daha bir olgun geliyor, neden bilmemEmme velakin, sakalsuz daha da yagusukludur.. Bence..