Erkekler neden sakallı?

Yaaaa yorumlarınızla aklımı aldınız yeminle eski bi türküyü kendime uyarladım onu mırıldanıyom

İndim derelerine Bilmem nerelerine
Kaytan sakallarını sürsem nerelerimeeee

Senin çocukluğuna inmek lazım
Beyaz peynir gibi tenin olsun da benim gibi.. Güneş koruyucu olmadan, pencereden dışarı baktın diye kızaran, bisiklet direksiyonuna kol dayadın diye moraran kıldan tüyden bile korkuyor Musun görürüm seni..

İnsan içine çıkmasını düşünüyoruz heralde..
Kolumu bacağımı gören tavşanlar gibi zannediyor zaten. Bari yüzümüz hasarsız kalsın

Yani ben de beyazım da biraz daha buğdaya çalan cinsten O kadar beyaz değilim. Ama seninki de zormuş tabe.

Sakallı bir kadın, köse bir adamla evlenince kadın dominant mı oluyor yani?

Neden herşeyi bir teoreme dayandırma ihtiyacı duyuyoruz? Sakal şu, sakal bu, sakal işte alt tarafı, kesiyorsun gidiyor, kesmiyorsun uzuyor. Kuşum Aydın bile sakal bıraktı ne yani?

Evrimleşmeyle, üremeyle falan ne alaka? Biz hayvan mıyız hala sadece iç güdüsel yanlardan ele alıyorlar her bi moku evrim teorisine bağlıyorlar ya...
Üşengeçlik işte, bildiğin üşengeçlik! Eskiden traş olmaya alet edavat yokmuştur, şimdi de üşenmekten işte, olay budur abi, bitti... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…