Erkekler neden sakallı?

Ama şimdi kimse IŞİD militanı sakalından bahsetmiyor, ama bazı adamlara yakışıyor be. Ben şahsen seviyorum sakal, bıyık her koşulda sevmem ama o da bazısına yakışıyor.
Bana sakallı adam daha olgun, daha ciddi geliyor.
Bıyık daha korkunç geliyor bana.. Bir de Bi özentilik türedi bıyıkta herkes Kenan imirzalıoğlu...

Sakalsa bana şöyle geliyor; hani yakışıklı değilmiş de çirkin yüz hatlarını kamuflaj amaçlı kıldan medet ummuş gibi..

Bir de hafif sakal diken diken öpüşüp koklaşırken batmıyor mu ya? Kıpkırmızı olur benim suratım. Bende mi bir vahşilik var anlamadım :KK45:

:KK54::KK54:
Eve geliyor "yeter karanfil kesicem bu sakallari kasindiriyor artik" diyor da allem edip kallem edip kestirtmiyorum. Cocuk gibi olmasindan ziyade benden kucuk duruyor:KK12::63::63:
Tam adama acıdım karısı yüzünden suratında kıl yüküyle dolaşıyor diyecektim.

Saç sevdalısı kocam yüzünden belimdeki saçlarım aklıma geldi susuyorum :KK54:

Hayır şimdi kocaman sakal modası var güzel de bence ama şu abi yapınca güzel :

Eki Görüntüle 1817153
Biz ortalama olarak kısa ve kadın-erkek fark etmeksizin göbekli bir milletiz, bizim erkeklerde böyle durmuyor ki, dursa onlar da yapsınlar tabii de, durmuyor işte. İstisnalar baki kalmakla birlikte.
Kurban bu yawri gerçek mi:KK53:

:KK54::KK54:
Tam adama acıdım karısı yüzünden suratında kıl yüküyle dolaşıyor diyecektim.

Saç sevdalısı kocam yüzünden belimdeki saçlarım aklıma geldi susuyorum :KK54:
Bu erkeklerin saç merakıda beni benden alıyor

Bir ara kısacık kestirdim saçlarımı eşim asker arkadaşım gibi oldun dedi, erkek kardeşim kınalı yapuncaktan hallicesin dedi :KK67:

hep de aynı savunma.. "Işıdçi gibi değil"

Kısaları İle de öpüşürken sevişirken hangi renge bürünüyorsunuz biri de bunu açıklamıyor :KK8:

Bu erkeklerin saç merakıda beni benden alıyor

Bir ara kısacık kestirdim saçlarımı eşim asker arkadaşım gibi oldun dedi, erkek kardeşim kınalı yapuncaktan hallicesin dedi :KK67:
Benim hiç öyle özgürlüğüm olmadı. Doğduğum saçla yaşıyorum adam yüzünden :cry:

X