Erkekler neden sakallı?

işid gibi görünmeseler güzel olay aslında :KK53:
Hayır şimdi kocaman sakal modası var güzel de bence ama şu abi yapınca güzel :

s-7273024a4c27f90ffae9769c3ae56ba1d2116d25 (1).jpg

Biz ortalama olarak kısa ve kadın-erkek fark etmeksizin göbekli bir milletiz, bizim erkeklerde böyle durmuyor ki, dursa onlar da yapsınlar tabii de, durmuyor işte. İstisnalar baki kalmakla birlikte.

Eki Görüntüle 1817153
Biz ortalama olarak kısa ve kadın-erkek fark etmeksizin göbekli bir milletiz, bizim erkeklerde böyle durmuyor ki, dursa onlar da yapsınlar tabii de, durmuyor işte. İstisnalar baki kalmakla birlikte.

yani bu abi mor saç modasını bile başlatsa olur, bana uyar, sıkıntı yapmam kesinlikle :KK53:

Eki Görüntüle 1817153
Dünya üzerindeki hiçbir erkeğe yakışmıyor bence. Tertemiz gezmek varken yüzde kıl olması bana hep kötü geldi. Hijyenik bulmuyorum. Asker kızıyım diye belki de gözüm alışmadığından :/

Dünya üzerindeki hiçbir erkeğe yakışmıyor bence. Tertemiz gezmek varken yüzde kıl olması bana hep kötü geldi. Hijyenik bulmuyorum. Asker kızıyım diye belki de gözüm alışmadığından :/
Ohh rakiplerden biri azaldı :KK53: Gerçi sen evliydin, değil mi? Vallaha bence yakışıklı adama her şey yakışıyor.

Marilyn ben beğenmedim o oğlan çocuğunu ya..

Hepiniz öyle yağmışsınız ki çocuğun üstüne, cinsel tercihlerimi sorguladım Bi an be.. :KK45:

Eşimin hep sakalı vardır bayılırım oynarım öperim :KK8:seviyorum ben ama öyle dediğiniz gibi kocaman bir sakal değil işinede uygun değil zaten :110:

Eki Görüntüle 1817153
Ay su adami bir de sakalsiz dusundum.. Offf.... Bu kadar mi guzel olunur..:KK51:

X