- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Güzel bir kırmızıhep de aynı savunma.. "Işıdçi gibi değil"
Kısaları İle de öpüşürken sevişirken hangi renge bürünüyorsunuz biri de bunu açıklamıyor
Enem ben bunu görmedim. Sakal yanığı iyidir yav. O kadar da şeetmemek lazım, Yani sonuçta o olayda en az hasar verme ihtimali olan şey sakalBıyık daha korkunç geliyor bana.. Bir de Bi özentilik türedi bıyıkta herkes Kenan imirzalıoğlu...
Sakalsa bana şöyle geliyor; hani yakışıklı değilmiş de çirkin yüz hatlarını kamuflaj amaçlı kıldan medet ummuş gibi..
Bir de hafif sakal diken diken öpüşüp koklaşırken batmıyor mu ya? Kıpkırmızı olur benim suratım. Bende mi bir vahşilik var anlamadım
Bunu dedin sen. Batar bu ya.. Benek benek olurum insanın suratı bunla..Bundan biraz daha uzun diyelim çok çok uzun bende sevmiyorummarilyn monroe şimdi adamda adam ha dimi
Sakallara özgürlük
Yok batmaz bu test edip onaylandıBunu dedin sen. Batar bu ya.. Benek benek olurum insanın suratı bunla..
Bence seninkinin sakallar yumuşak
Gene benŞikayet edicem sizi gene ayıplı ayıplı konuşmusunuz
Hanım hanım o kadar narinsen pişpirik oynaBunu dedin sen. Batar bu ya.. Benek benek olurum insanın suratı bunla..
Bence seninkinin sakallar yumuşak
Bıyır apla, burdayımAhaaaaa marlin geldiii
İyilik güzellik :)Ne haberrrrr
İyilik güzellik :)
Det, kızdırma beni. İki dakkada koydun fiyat etiketini üzerime
Neden yoruldun? Yorma kendini.Bende yorgunum valla:))
Det, kızdırma beni. İki dakkada koydun fiyat etiketini üzerime
Neden yoruldun? Yorma kendini.
Amannn zor işler. Aman dikkat et de gelin ben 30 gr altın istedim kaynana 20 gr aldı çok cimri diye başlık açmasın BDV'deÇeyiz hazırlığı var,alışveriş flan ..