Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benneyaptımkibayilirlar sizc e neden
öncelikle üslubum yazılan üslupla aynı orantıda gider.
ilk yazımdakiyle aynı olmamasının sebebi budur..
hatırlatmanıza gerek yok zira konuyu biliyorum.
ben size kırıcı iğneliyici yazı yazmadım.
sadece kırmızıladığım cümleniz bana ters gedi ona değindim.
oktaypeye sanırsam okypete idi ki ona cevap yazmış olmanız başkasının yazınızı alıntılamasına engel değil.
her alıntı yapıp cevap yazmak tartışma değildir.
bizde bunlara konuşma, fikir alışverişi de diyorlar; neyse..
konuşan sizsiniz bitiren gene sizsiniz ama ben şimdi konuştum.
itirazınız...
varsa da yazdım üzgünüm..
konuyla ilgili yorum;
eğer erkek açık giyinen kadına şehvetle bakıyorsa o erkeğin bastırılmış cinsel duyguları vardır.
adamın bakması normal, kadının giyinmesi utanmazlık..
bakmak vardır, gözleriyle soyup yemek vardır.
eğer ben nasıl güzel kadına bakıyorsam adam da aa güzelmiş deyip baksa sorun değil.
gözleriyle ırza geçen adam cinsi sağıktır, bunun benim için bakaca açıklaması yoktur.
eşi açık olsun, kapalı olsun farketmez..
ben acık gıyınsemde bakan utansın dusuncesını anlayabılmıs degılım
nefıs denen sey buna engel olamazkı o yuzdende Allah bız kadınların mahrem yerlerını ortmesını emretmıs
ama bızımde nefsımız oldugu ıcın cevremızde guzel ve dekolte gıyınen kadınlara ozendıgımız ıcın veya aıle yasantımızdan bu sekılde gordugumuz ıcın bızde o sekılde gıyınıyor olabılırız
erkeklerde hemcınslerının dusuncelerını ve nefıslerıne engel olamadıklarını bıldıklerı ıcın kadınlarını uyarmaları normal gelıyor bana
aslında bız gıyımlerımıze dıkkat ettıgmız surece erkeklerde kendılerını bu dusunceden alıkoyabılırler
ha alıkoyamayan ınsanda zaten sapık ruhludur hastadır bunlara ıstesekte engel olamayız
ben askılı vs acık gıysıler gıymesemde yınede ozenıpte gıymek ıstedıgım zamanlarda oluyor
cunku cevremdekılerı gorunce ozenıyorum cunku benımde bı nefsım var
buda benım kendı dusuncem gıyenede lafım yok saygı duyarım
lutfen kımse dusuncelerımı yanlıs anlayıp uzerınede alınmasın
nefıs denen sey buna engel olamazkı o yuzdende Allah bız kadınların mahrem yerlerını ortmesını emretmıs
ama bızımde nefsımız oldugu ıcın cevremızde guzel ve dekolte gıyınen kadınlara ozendıgımız ıcın veya aıle yasantımızdan bu sekılde gordugumuz ıcın bızde o sekılde gıyınıyor olabılırız
erkeklerde hemcınslerının dusuncelerını ve nefıslerıne engel olamadıklarını bıldıklerı ıcın kadınlarını uyarmaları normal gelıyor bana
aslında bız gıyımlerımıze dıkkat ettıgmız surece erkeklerde kendılerını bu dusunceden alıkoyabılırler
ha alıkoyamayan ınsanda zaten sapık ruhludur hastadır bunlara ıstesekte engel olamayız
ben askılı vs acık gıysıler gıymesemde yınede ozenıpte gıymek ıstedıgım zamanlarda oluyor
kızlar sızde bı bakıma kendı dusuncenızde haklısınız
ama herkesın dogruları ve yanlısları vardır bunlarda kısıden kısıye degısır ben bunları tartısmakta ıstemıyorum
sadece bu konu hakkında ne dusundugumu yazdım okadar...
yanlıs anlasılmaya sebebıyet verdıysemde kusura bakmayın
:roflol::roflol::roflol:Aslında düşünürsek giyinmek temel bir ihtiyaç...
Yani üşüyen çok giyinir,terleyen soyunur.
Vücudumdaki ısı dalgalanmalarına göre kıyafetimi değiştirmek de benim keyfimdir :1closedeyes:
Üç parça paçavra uğruna kısıtlanacaksam, o parçaları beni kısıtlayana yedirmek de fantazimdir
:roflol::roflol::roflol:
:1hug:ya çatlaksın kızım sen de, koptum buna
bu arada biz kadınlar ne müthiş varlıklarız ki hem kendi nefsimize hakim oluyoruz, hem erkeklerin nefislerine hakim olmalarını sağlıyoruz
işimiz zor walla
toplumda da bu yönde sinir olduğum genel bir kanı mevcut ne yazık ki
erkek nefsine hakim olamaz ya, kadın oluversin
hey bu noktada bir şey demek istiyorum, ben saçı uzun erkek gördüğümde nefsime hiç hakim olamıyorum ya bi de açık açık şeyler giymiyorlar mı böyle şort kapri falan ooof ooooffffffff... tutamıyorum nefsimi. giymesinler ya utanmadan giyiyorlar bi de. hayret bişey. tutamıyorum nefsimi kardeşim