eşim de dün gece sinir oldu bu adamla samimiyetim dahi yok nasıl yolluyor anlamıyorum , satışları en düşük bayi yanına en nadir gittiğim bayilerimden biri dedi.
konusacağım bu konuyu önümüzdeki hafta adamla atmasın dedi
ben eşime yarın güzel bir mesaj yaz ve bu adama yolla dedim , eşim de mesajla olmaz yüzyüze konusacağım atmasın, artık suyunu çıkardı koskoca adam yani ayıp dedi.
biz yapmayız ama yapan insanlar varlarÖncelikle şu konuda bir anlaşalım. Kimse samimiyeti minumum düzeyde bir insan ile
bel altı bu tarz muhabbetlere girmez, giremez.
Düşünsene sen sadece iş ilişkin bulunan bir kadına üstelik bölge sorumluna
bu tarz bir video atarak, off adama bak hihihihi yapabilir misin? Hayır.
Bunun meali de : Oğlum napıyosun sen benim ki yakaladı yine aqbsşs
Yani gerçekten üzgünüm ama eşinde dahil %95 erkeklerin tamamına yakını bu.
Üstelik karakter, görgü, iyi eğitim, gelişim.
Bunların hiç biri bu eğilimi gösterir yada göstermez ile ilgili bir kriter değil.
+1Öncelikle şu konuda bir anlaşalım. Kimse samimiyeti minumum düzeyde bir insan ile
bel altı bu tarz muhabbetlere girmez, giremez.
Düşünsene sen sadece iş ilişkin bulunan bir kadına üstelik bölge sorumluna
bu tarz bir video atarak, off adama bak hihihihi yapabilir misin? Hayır.
Bunun meali de : Oğlum napıyosun sen benim ki yakaladı yine aqbsşs
Yani gerçekten üzgünüm ama eşinde dahil %95 erkeklerin tamamına yakını bu.
Üstelik karakter, görgü, iyi eğitim, gelişim.
Bunların hiç biri bu eğilimi gösterir yada göstermez ile ilgili bir kriter değil.
haklısın evetbence ayıp olurluk bir yanı yok bu durumun, evliyim ben eşim görürse huzurum kaçar, karım incilir yanlış anlar aman ha bana asla bu tarz videolar gönderme diyecek, susamaz buna imkan veremez öyle bir video görsem küçük dünya savaşı çıkarırım
Yok ben eşin yapıyor demedim zaten. Bence zaten aldatılan kadın bi şekilde onu hisseder. Ama böyle bi çevresi varsa vallahi sıkıntı. Ne bu böyle kadını sadece cinsellik olarak görüyorlar 15 yaşında ergen gibi. Eşin kesinlikle sert bi tepki versin. Ben evli adamım kız kardeşim annem eşim var kadınlardan böyle bahsetmenizden hoşlanmıyorum falan desinsürekli iş için şehir şehir gezen bir çevresi var
eşimin de teli ortadadır
şifresını soyler bilirim gizli saklısı yoktur
eşim geçiştiriyordur bu tarz muhabbetler dönüyorsaGerçekten eşinize gğveninşzş taktşr ettim. Bende öyleyimdir. Ama beni asıl düşündüren eşinizin bu insanlara bu kadar yüz vermesi. Yani acaba yanlarında ŞAKA dahi olsa böyle muhabbetlermi yapıyojş o insanlar kalkıp böyle şeyler yazıyolar? Yani ne kadar hadsiz ve cıvık da olsa adamlar bence eşiniz tam anlamıyla tersleyemiyo ki böyle şeyler yollama cesaretinde bulunuyolar..
biz yapmayız ama yapan insanlar varlar
Bence eşinizinde sizinde çift olarak bazı insanları kırmanız gerek. Belki iş ilişkileri yüzünden sert çıkamıyodur ama tolere edilecek bi durum değil bu.eşim geçiştiriyordur bu tarz muhabbetler dönüyorsa
sert tepkili olmuyordur bunu biliyorum
yolladıgında da sessiz kalıyor işte
sessiz kalması adam anlarsa yollama demesiymiş
anlarsa tabi
irdeliyorum zatenİlla ki vardır, olabilir.
Ama burada eylemi gerçekleştireni değil izin vereni de biraz irdelemen gerekiyor.
cesaret vermekle ilgili yok bunun inanın banaHepsi boyle değil mesela benim eşim hiçkimse eşime boyle video falan atamaz.Çünkü benim edim o cesareti vermez artı agabim de aynıdır çalma kapısı ni çalarlar kapini diye düşünür kimsenin karısına kızına bakmaz.Sonuç olarak bütün erkekler aynı değil
ben gerektiği yerde kırıyorum ama eşim kıramıyor sanırımBence eşinizinde sizinde çift olarak bazı insanları kırmanız gerek. Belki iş ilişkileri yüzünden sert çıkamıyodur ama tolere edilecek bi durum değil bu.
eşim böyle değil evet ama yoldan çıkacak diye çok korkuyorum
o yaşlı adamın attığı videolardan ise nefret ettim , eşim haftaya gidip konusacagım dedi ama bu adam son zamanlarda iyice azdı ve eminim ki bu haftasonu da gönderecek video ve ben delireceğim.