Erkek aldatiyorsa eşine bakmak lazım . Kim bilir eşi ne yaptı da adam aldatti? Kendine bakmamistir kadin, ihmal etmiştir erkeğini, aynı anda hem ev işine yetişip hem de makyajlı süslü püslü gezememistir evde, eee adamcağız da ne yapsın haklı yani canı çeker mecbur aldatacak. Yoksa adamın iğrenç karakteri ile alakası var mı? Erkekler neden aldatır bilemem de , bir de yaptıkları igrenclikleri kadına yıkmaları yok mu beni deli ediyor, bari yaptın bir ş*refsizlik geç de hatani kabul et ama nerdeeee.
Öyle bir babayiğit tanımadım henüzhep söylenilen ya pişman oldum ya sen ilgisizdin ya hataydı hatırlamıyorum veya sarhostum sen sandım :) ne acı değil mi bizler de kabullendik artık aldatmayan erkek yoktur diye diye. Elinin kiri değmez yuvanı yıkma diyen mi dersin her gün aynı yemek yenmez diyen mi dersin. Çok üzülüyorum kadınların bitmeyen çilesi bu
Niye aldatır biliyor musunuz, bencilliğinden!
Aldatan kişi o kadar bencildir ki, her kadın ya da adam onun olmalıdır.
O hakediyor en iyisini( güzeli, genci, seveni, zekisi, zengini) daha iyisini bulunca gene aldatır gene aldatır.
Çünkü dünyadaki tüm enlere o layık fakat bir taraftan da eldeki gitmesin diyor.
Bunu niye diyor, gene bencilleiğinden!
O da onun çünkü başkasının olamaz, bir zaman o en iyiydi ki evlendi, sevgili oldu vs.
Bencillik ve kibir öyle duygulardır ki taşı çatlatır.
Evdeki onu hakediyordur çünkü, onun sevgisini değil ki!O ayrı bir konu zaten hem aldatır geç evdeki kenarda dursun ister. Evdeki üstünü basını hazırlar dışarıdakine elleriyle teslim eder.
Kadinlar da aldatiyor,tum sucu erkege yuklemek gereksiz
Hiçbir erkeğe güvenemiyorum babamın ağbimin bile aldatmadığının garantisini veremem. Çevremde göre göre böyle oldum. Cidden midem bulanıyor artık. Yeni heyecanlar arayanı mı, hamile karısı yüzünden mi, bakımsız karısından ötürü mü, dırdır vırvır mı, kaynana kayınbaba zart zurt derdi mi? Bahane bulmak isteyene bahane çok. Erkekler de çok güzel bahane buluyor. Biz yapsak o biçim oluruz, onlarınki çapkınlık olur. O yüzden ne yapıyoruz, çoluğumuzun çoçuğumuzun rızkını elalemin karısına yediren, onunla her türlü leşliği yapan bu yaratığın yaptığı şeyleri bir süre sineye çekip delil biriktiriyoruz ki boşanırken donuna kadar alabilelim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?