• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden aldatır?

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
Bugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
Pek çok kadın dürüst! Erkeği bulduğunu sanıp evleniyor aşkla sadakatle yola devam ediyor. Ama bazı beyinsiz erkekler herşeyi mahvediyor. Şimdi sizlere sorum bu erkekler neden aldatır? Düşünceleri nedir? Sevmedikleri için mi aldatır? Kafamda deli sorular

Kadin bakimsizlasiyormus
Kadin kendine bakmaliymis
Erkegi mutlu edemiyormus
Zamanla sıkılıyormus
Bunlar birkac erkek yalanı.....
Ha secip begenip almak isteyene daha bir suru sallarlar.
Ama en güzeli hic bunlara kafa yormadan aldatmayi bilen sonucunuda kabullenmeli deyip kendi yoluna bakmak.
Yoksa erkek mantiginda aldatmanin tek sebebi kadın.

Erkekler de evlendikten sonra salıyorlar ama ben bunu bahane gösterip aldatan bir kadına denk gelmedim. Anlam veremiyorum

Erkek aldatiyorsa eşine bakmak lazım . Kim bilir eşi ne yaptı da adam aldatti? Kendine bakmamistir kadin, ihmal etmiştir erkeğini, aynı anda hem ev işine yetişip hem de makyajlı süslü püslü gezememistir evde, eee adamcağız da ne yapsın haklı yani canı çeker mecbur aldatacak. Yoksa adamın iğrenç karakteri ile alakası var mı? Erkekler neden aldatır bilemem de , bir de yaptıkları igrenclikleri kadına yıkmaları yok mu beni deli ediyor, bari yaptın bir ş*refsizlik geç de hatani kabul et ama nerdeeee.

Erkek aldatiyorsa eşine bakmak lazım . Kim bilir eşi ne yaptı da adam aldatti? Kendine bakmamistir kadin, ihmal etmiştir erkeğini, aynı anda hem ev işine yetişip hem de makyajlı süslü püslü gezememistir evde, eee adamcağız da ne yapsın haklı yani canı çeker mecbur aldatacak. Yoksa adamın iğrenç karakteri ile alakası var mı? Erkekler neden aldatır bilemem de , bir de yaptıkları igrenclikleri kadına yıkmaları yok mu beni deli ediyor, bari yaptın bir ş*refsizlik geç de hatani kabul et ama nerdeeee.

Öyle bir babayiğit tanımadım henüz ;) hep söylenilen ya pişman oldum ya sen ilgisizdin ya hataydı hatırlamıyorum veya sarhostum sen sandım :) ne acı değil mi bizler de kabullendik artık aldatmayan erkek yoktur diye diye. Elinin kiri değmez yuvanı yıkma diyen mi dersin her gün aynı yemek yenmez diyen mi dersin. Çok üzülüyorum kadınların bitmeyen çilesi bu

Aldatmanın cinsiyeti yoktur.Kadınların aldatması da sanılanın aksine az değil epey fazladır.Kadınların aldatmasında kadınlar daha dikkatli,daha zekice!!! hareket ettikleri için yakalanma ihtimalleri daha düşüktür.Aldatan çoğu kadın bilir ki yakalanırsa canı tehlikeye girebilir ve ..spu damgası yiyebilir. Bundan sebep orada burada anlatmaz ve çok dikkatli olur
Erkek aldattığında ise bu böbürlenecek bir konu olduğu için erkek temkinsiz yaklaşır ve orada burada yediği herzeleri göğsünü gere gere anlatır.Ne de olsa elinin kiridir,ne de olsa kadınlarımızın çoğu bile erkeğin aldatmasını çeşitli gerekçelerle affedebiliyor.
Aldatmanın cinsiyeti olmadığı gibi Gerekçesi de yok bence.Aldatma özünde bir karakter sorunu.şerefli onurlu insan eşini sevgilisini artık sevmediği başka birine gönlünün kaydığını hissettiği noktada ayrılır.Şereften yoksun olanlar da aldatır.

Öyle bir babayiğit tanımadım henüz :KK66: hep söylenilen ya pişman oldum ya sen ilgisizdin ya hataydı hatırlamıyorum veya sarhostum sen sandım :) ne acı değil mi bizler de kabullendik artık aldatmayan erkek yoktur diye diye. Elinin kiri değmez yuvanı yıkma diyen mi dersin her gün aynı yemek yenmez diyen mi dersin. Çok üzülüyorum kadınların bitmeyen çilesi bu

Malesef öyle , bir çok kadın yaşadı bunu yaşamaya da devam ediyor , edecek de. Kadınların vefa duygusu daha fazla sevmese bile bir şeyler paylastığı adama karşı vefa borcu hissediyor ve aldatamiyor. Tabi bunlar genelleme , erkeklerde de vardır illaki aldatmayan düzgün karakterli, kadınlarda da aldatan karaktersiz. Ama erkekler de neden bu kadar yaygın ben de merak ediyorum bazen, anlam veremiyorum. "Erkektir bakar , erkektir gözü kayar, her erkek bakar çok takılma, bakmayan erkek yoktur " diye diye kabullendik sanırım.

Birde bizim toplumumuzda ne yazikki bosanma tam olarak oturmadi.

Aslinda evliligin bitmesi gerekirken ' 'gereklilik'ler yüzünden zorunlu devam ettirilirken birden adamin sevgilisi ortaya cikiyor yada kadının.
Oysaki sevgin/ saygın bittiyse boşan sonra zaten herkes istediği hayati yasayabilir.
işte böyle gereklilikle devam eden evliliklerde de birden gayri resmi birliktelikler türuyor.
Boşanip özgürce yoluna bakmaktansa evliligi takmadan devam etmek daha kolay geliyor.

Kimileri tek gecelik kimileri ayrı ev açarak uzatmalı aldatma yaşatıyor karaktersizlik tabiki. Arkadaşımın o halini anlatamam bitmişti kız ağlamaktan. Adamın rahatlığı daha kötüydü. Hala ben suçsuzum diyormuş. Artık erkekleri görünce istemsizce hepsinin kötü olduğunu düşünmeye başladım.

Niye aldatır biliyor musunuz, bencilliğinden!
Aldatan kişi o kadar bencildir ki, her kadın ya da adam onun olmalıdır.
O hakediyor en iyisini( güzeli, genci, seveni, zekisi, zengini) daha iyisini bulunca gene aldatır gene aldatır.
Çünkü dünyadaki tüm enlere o layık fakat bir taraftan da eldeki gitmesin diyor.
Bunu niye diyor, gene bencilliğinden!
O da onun çünkü başkasının olamaz, bir zaman o en iyiydi ki evlendi, sevgili oldu vs.
Bencillik ve kibir öyle duygulardır ki taşı çatlatır.

Niye aldatır biliyor musunuz, bencilliğinden!
Aldatan kişi o kadar bencildir ki, her kadın ya da adam onun olmalıdır.
O hakediyor en iyisini( güzeli, genci, seveni, zekisi, zengini) daha iyisini bulunca gene aldatır gene aldatır.
Çünkü dünyadaki tüm enlere o layık fakat bir taraftan da eldeki gitmesin diyor.
Bunu niye diyor, gene bencilleiğinden!
O da onun çünkü başkasının olamaz, bir zaman o en iyiydi ki evlendi, sevgili oldu vs.
Bencillik ve kibir öyle duygulardır ki taşı çatlatır.

O ayrı bir konu zaten hem aldatır geç evdeki kenarda dursun ister. Evdeki üstünü basını hazırlar dışarıdakine elleriyle teslim eder.

O ayrı bir konu zaten hem aldatır geç evdeki kenarda dursun ister. Evdeki üstünü basını hazırlar dışarıdakine elleriyle teslim eder.
Evdeki onu hakediyordur çünkü, onun sevgisini değil ki!
Onu tensel ve ruhen dışarıdaki kadın hakediyor, evdekine çamaşırlarını koklamak düşer, ona bile şükretmeli.
Ya boşayıp kapıya atsaydı değil mi?

Artık kadınlar da yaygın bir şekilde aldatıyor. Bu işin kadını erkeği kalmadı. Aldatmanın tek sebebi karaktersizlik başka bir şey değil. Yani aldatılan hiçbir insan suçu kendinde aramamalı. Dünyanın en bakımlı, ilgili kadını /erkeği de aldatılabilir karşıdaki karaktersiz ise.

Artık boynuzlayan boynuzlayana, ne günlere kaldık.

Hiçbir erkeğe güvenemiyorum babamın ağbimin bile aldatmadığının garantisini veremem. Çevremde göre göre böyle oldum. Cidden midem bulanıyor artık. Yeni heyecanlar arayanı mı, hamile karısı yüzünden mi, bakımsız karısından ötürü mü, dırdır vırvır mı, kaynana kayınbaba zart zurt derdi mi? Bahane bulmak isteyene bahane çok. Erkekler de çok güzel bahane buluyor. Biz yapsak o biçim oluruz, onlarınki çapkınlık olur. O yüzden ne yapıyoruz, çoluğumuzun çoçuğumuzun rızkını elalemin karısına yediren, onunla her türlü leşliği yapan bu yaratığın yaptığı şeyleri bir süre sineye çekip delil biriktiriyoruz ki boşanırken donuna kadar alabilelim :)))

Hiçbir erkeğe güvenemiyorum babamın ağbimin bile aldatmadığının garantisini veremem. Çevremde göre göre böyle oldum. Cidden midem bulanıyor artık. Yeni heyecanlar arayanı mı, hamile karısı yüzünden mi, bakımsız karısından ötürü mü, dırdır vırvır mı, kaynana kayınbaba zart zurt derdi mi? Bahane bulmak isteyene bahane çok. Erkekler de çok güzel bahane buluyor. Biz yapsak o biçim oluruz, onlarınki çapkınlık olur. O yüzden ne yapıyoruz, çoluğumuzun çoçuğumuzun rızkını elalemin karısına yediren, onunla her türlü leşliği yapan bu yaratığın yaptığı şeyleri bir süre sineye çekip delil biriktiriyoruz ki boşanırken donuna kadar alabilelim :)))

Hak ediyorlar zaten. İleriki hayatlarında pişman oluyorlar mıdır acaba?

Seneler evvel bir programda psikologun biri erkeklerin tek esli olmadigi yaradilis itibariyle tek esle kalamayacagini falan zirvalamisti,spermlerini dagitmasi mi ne gerekiyormus oyle birseyler soylemisti,sanirim artik soylediklerine inanmaya basladim.zira bunun baska aciklamasi olamaz,cidden aldatmaya yatkin bir nefisleri var.Guzellik cekicilik bakim falan degil dertleri cok guzel esleri oldugu halde nice aldatani var,unlulere mankenlere bak ozellikle cebi dolgun olupta esine sadik kalani sanmam ki olsun.Sanirim heyecan dertleri gizli kacamak birseyler yasamak daha zevk veriyor bilemem.Esim dahi hic bir erkege guvenmiyorum her erkekte o potansiyel var biliyorum,simdilik o taraklarda gozu yok ama ileriki seneler ne olur bilinmez ensesindeyim...

Back
X