- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
Bugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
Pek çok kadın dürüst! Erkeği bulduğunu sanıp evleniyor aşkla sadakatle yola devam ediyor. Ama bazı beyinsiz erkekler herşeyi mahvediyor. Şimdi sizlere sorum bu erkekler neden aldatır? Düşünceleri nedir? Sevmedikleri için mi aldatır? Kafamda deli sorular
İki tane eşini aldatan erkekle tanıştım ve sordum kendilerine sebep ne neden aldatyosunuz eşinizle mutlu mu değilsiniz diye ikisinin cevapları farklı oldu birinin cevabı eşimle çok resmiyiz her şey günah yasak diyor cinsel yönden bi şey istemyor hep dik kafali yonetici havasinda çok güzel manken gibi ama o böyle yaptıkça soğudum ondan bu kişinin bahanesi bu diğer kişiyede aynı soruyu yönelttim eşimle çok mutluyum onsuz yapamam cinsel hayatimizda iyi falan dedi ama evlilik çok farklı seviyorsun ama heyecan yok görme konuşma duygusuyla yanıp tutusmuyosun küçük kacamaklar bakismalar flortlesmeler yok insan eşiyle sevgili gibi olamıyor erkeğin aldatmasinin baş sebebi bu evlilik sevgililkten çok çok farklı aldatma sebebi sadece heyecan arayiss bekarken yaşadığım heyecanlar ı tutkulari yaşamak sevmek acı çekmek istiyorum evlilikte duygular sabit monoton dedi bu kişide yani anlamak zor ama evlilikte erkekler bazı heyecanlar bittiği için bekar günlerini ozleyip aldatma yoluna giriyorlar çoğu böyle . Nadir olanlardan versin Allah herkese oda bulunursa tabiBugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
Pek çok kadın dürüst! Erkeği bulduğunu sanıp evleniyor aşkla sadakatle yola devam ediyor. Ama bazı beyinsiz erkekler herşeyi mahvediyor. Şimdi sizlere sorum bu erkekler neden aldatır? Düşünceleri nedir? Sevmedikleri için mi aldatır? Kafamda deli sorular
Bir aralar evli oldugunu o zamanlar bilmedigim biri bana yaziyordu tabiki evli oldugunu ogrenince arkama bakmadan kactim diyeyimBugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?