Erkekler neden aldatır?

Evlenince heyecan bitiyor dogal olarak monoton bir hayat yasiyorlar. Evde ask sozcukleri , arzu , tutku , aşk olmayinca evlilik yerini stabil sevgiye birakinca egolarini tatmin etmek ve hayatlarina heyecan katmak icin ilk yuz verenle aldatmaya basliyorlar.
Metres yaptiklari kisiyle gizli gizli gorustukleri icin bundan heyecan duyuyor ve aşk zannediyorlar bitiremiyor bitirselerde baskasini buluyorlar...

Iki tur erkek var ya aldatirken karisina cok daha iyi davranir
Ya da cok daha kotu davranir.. aldatmanin ilk belirtisi hareket veya davranislardir zaten.

Bu burda dursun ilerde aldatildigimi dusunursem bunlari okuyacagim :)

Bence, aldatmanin bir nedeni olamaz. Şu şu nedenle aldattim diye birşey yok. Aldatan erkeğe ne kadar öfkeliysem, o adamin evli oldugunu bilipte yanaşan kadinlara daha çok öfkrli oluyorum. Hemcinsimin bunu yapmasini kabullenemiyorum. Bir kadin ne hayallerle evleniyor. Ne hayallerle anne oluyor. Daha sonra pat birden aldatildigini ogreniyor. Rabbim herkese hakeden cezayi versin insallahh.

Pek çok konuda doyuma ulaşamamış,kendini eksik,yetersiz gören erkeklerde aldatıyor birşeyleri kanıtlamak istercesine.
Şiddetle de bir bağlantısı var gibi.En azından benim duyduğum ,okuduğum pek çok hikayede şiddet varsa aldatma var aldatma varsa şiddet var .Ya psikolojik ya fiziksel ya da ikisi bir arada .Kendisine güvenen,olgunlaşmasını,kişisel gelişimini tamamlayan ve aldatan erkek görmedim ,duymadım .

Bende bu konuyu çok merak ediyorum.is yerimizin çapkınına sordum.karin cok guzel sana resmen tapıyor e çocuğunda var.niye ?
Bende bilmiyorum dedi.karisina saygı duyuyor herbir ihtiyacını gideriyor.evliliginin bitmesinden ödü kopuyor ama rahatta durmuyor.hayatima türk yabancı yüzlerce kadin girdi diyor.e cehennemden kurtulma umudumda yok diyor.
Doyumsuzluk galiba

İlla aklında olması gerekmez ki. Ben bir kadından açıkca yeşil ışık alıp da atlamayan erkek görmedim. Bir kaçamak bir macera olarak bakıyorlar. Eh senin beğendiğin adamı yarın başkası da beğenemez mi?
Beğenir.
E o da ışık yakınca erkek de hop atlar. yapıları böyle.
derim hep aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulamayan erkek vardır.

Bu aldatma olayları o kadar had safhaya geldi ki cidden aklım almıyor bir erkek neden aldatılır?
Güzellik, kariyer, cilve, iyi huy gibi özelliklerin hepsini barındıran kadınlar bile aldatılıyor, bu erkekler ne istiyor?
Bunu karaktersizlik olarak açıklamak yeterli gelmiyor bana.

1.İlkel benlikte insanlar tek eşli değildir
2.bir anlık hevestir
3.eşine tercih ettiği birini bulur
4.meraktandır
5.bir çeşit güç göstermek için
Her ne ise sebebi birinci şıka dönersek eğer hayvan değilse aldatmaz

Toplum tarafından dayatılan erkektir yapar, elin oğluna bir şey olmaz mantığıyla elde edilen özgürlük ve macera arayışı ihaneti ve türlü sadakatsizliği beraberinde getiriyor maalesef.

Sebebi bana göre de karaktersizlik.Düşünsene hayatinda sana en yakin olan kisiyi kandiriyorsun,yalan söylüyorsun,onun gururunu incitip saygisizlik ediyorsun.Bunun adi karaktersizlik.Ben bu yukarda saydiklarimi sevmediğim yada normal arkadasim olan birine bile yapamam.Çünkü karakterimde yok.Bu da öyle birsey.Ve çok aci.Burda okuduğum konularda bile okurken benim canim aciyor,karsi tarafi düşünemiyorum.Kimse yasamasa keske böyle bir durumu.
Ama bu bdv de takilmaktan zaten insanlara zor güvenen basak burcu ben hepten kimseye güvenmeyip,her erkekten bekler oldum.Daha evlenmeden dert oldu bana bu aldatma.

Birçok nedeni vardır. Kimi erkek karisının yanında çirkin ya da ezik hissediyordur karısinin ondan daha üstün özellikleri vardır hirsından aldatır bir seyleri kanitlama çabasındadır kimi erkek karısinı beğenmez baska kadınlar daha güzel gelir kimi erkek elinin kiri olarak gorür arkaddaslarına uyar kimi erkek karısınin isteksizliğini bahane eder kimisi karısini sevdiğini diger kadınlarin guzelligine kapildığini bahane eder yani bu liste uzar gider. Ekrkekler doyumsuz kibirli varlıklardır...

Karaktersiz insan aldatır.
Sözünün eri olmayan insan aldatır.
Kendine ve eşine hatta çocuklarına saygısı olmayan insan aldatır.
İradesiz insan aldatır.
Bencil insan aldatır.
Yarını düşünmeyen insan aldatır.

Bazen evlilikte cinsellik dahil hersey yolunda olsa bile heyecan yasamak icin aldatiyorlar. Bazilarinin cinsel hayati kötü, e coluk cocuk var, karisi da o iş dışında iyi biriyse, boşanmak yerine aldatmayi tercih ediyor.

Komşum mesela, kadın bankacı boyu selvi, 2 çocuğu olmasına rağmen kilosu boyuyla çok orantılı çok bakımlı ve doğal güzel bir kadın. Çocukları evi her daim tiril tiril tertemiz. Ay bide kocasını görsen kel göbekli bakımsız aşırı fanatik her gün TV karşısında maç izleyen, bekar evli farketmeden bir yığın arkadaş eve toplayıp getiren her akşam içen kaba ve küfürbaz adamın teki. Ay yanyana görsen şaşar kalirsin o derece. Ama gel gör ki kadını aldatmış. Bide sen fazla iyisin kendimi senin yanında iyi hissetmiyorum demiş. Yani akıl sır ermiyor bazı erkeklere.

Yetersizdir,
Özguvensizdir,
Eziktir,
Komplekslidir,
Kendini ispat derdindedir,
Karaktersizdir,
Ş.....sizdir,
Namus kavramından bi haberdir,
Doyumsuzdur,
Maymun istahlidir,
Yakalanır çünkü salaktır,
Bunların hepsi = aldatan erkek/kadın

Ömür boyu yalnız kalmaya mahkum edilmelidir.

İki tane eşini aldatan erkekle tanıştım ve sordum kendilerine sebep ne neden aldatyosunuz eşinizle mutlu mu değilsiniz diye ikisinin cevapları farklı oldu birinin cevabı eşimle çok resmiyiz her şey günah yasak diyor cinsel yönden bi şey istemyor hep dik kafali yonetici havasinda çok güzel manken gibi ama o böyle yaptıkça soğudum ondan bu kişinin bahanesi bu diğer kişiyede aynı soruyu yönelttim eşimle çok mutluyum onsuz yapamam cinsel hayatimizda iyi falan dedi ama evlilik çok farklı seviyorsun ama heyecan yok görme konuşma duygusuyla yanıp tutusmuyosun küçük kacamaklar bakismalar flortlesmeler yok insan eşiyle sevgili gibi olamıyor erkeğin aldatmasinin baş sebebi bu evlilik sevgililkten çok çok farklı aldatma sebebi sadece heyecan arayiss bekarken yaşadığım heyecanlar ı tutkulari yaşamak sevmek acı çekmek istiyorum evlilikte duygular sabit monoton dedi bu kişide yani anlamak zor ama evlilikte erkekler bazı heyecanlar bittiği için bekar günlerini ozleyip aldatma yoluna giriyorlar çoğu böyle . Nadir olanlardan versin Allah herkese oda bulunursa tabi

Bir aralar evli oldugunu o zamanlar bilmedigim biri bana yaziyordu tabiki evli oldugunu ogrenince arkama bakmadan kactim diyeyim

Gecenlerde tesaduf karisiyla karsilastim kadin bir guzel bir asil bir kibar bebden kac yas buyuk ama o benden kucuk duruyor ben olsam hayatimda oyle bir kadin olacak ben bana bakmam

Bwnce ozetle erkekler gerizekali oldugu icin aldatir

Karaktersiz oldukları için. Aldatılarak boşandım. Beni aldattığı kadın iş, maddi gelir, dış görünüş, kültür, sosyal statü .... her yönden benden çok daha düşük biriydi. Aldatmasının tek nedeni karaktersiz olmasıydı. Sonradan araştırıp öğrendim ki tek bu da değilmiş daha önce defalarca aldatılmış ve ayakta uyumuşum.
Olayı duyan çevremizdeki insanlar şaka mı bu, bu kadın nasıl aldatılır demişler.
Aldatmanın nedeni olamaz hele ki karısı şöyledir böyledir de ondandır düşüncesi ne demek. O zaman kocasını beğenmeyen her kadın aldatsın. Bakalım o zaman ne düşünülecek.
Kadın da olsa erkek de aldatmak kişinin karaktersiz oluşunun işaretidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…