Erkekler neden ağlamamıza sinir olurlar

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
4
Sevgilim her şeyi takıntı yapmama ve taktığm için ağlamama stres haline getirmeme çok sinir olur
Herşeye ağlama , güçlü ol , ağlayacak ne var, ne eldedeceksin ağlayarak diyor
Ya ama ağlamamak elimde değil ki
Sevgilim bunu yenmemi istiyor . Biz senle evleneceğiz güçlü olmalısın diyor
Ve bu huyum yüzünden aramız limoni
Ne olur fikir verin
Sizin sevgiliniz ya da eşiniz de sizin böyle olmanıza sinir oluyor mu
Bu huyumdan vazgeçmeliyim hem sevdiğim için hem de kendim için....

Benim eşimde hiç hoşlanmaz

Yani ağlamanın normal olduğu durumlarda bile susturmaya calısır,:teselli:

Yanında rahatlayıncaya kadar şöyle hıçkıra hıçkıra ağlamak mümkün değilÇok üzgünüm çoook

Kendine böyle bir misyon edinmiş anlaşılan :roflol:

Ağlamanın güçlü ya da zayıf olmakla ilgisi yok ama onlar farklı degerlendiriyor ne yazık ki.Gülmek ne kadar doğal ve içten gelen birseyse,ağlamakta öyle.Zamanla bu konudaki görüş ve tutumu degişecektir arkadasım.

Sevgilerimle

Bu ne tuhaf bir bakış açısı...Kadınlar hassastır. Bizi onlardan ayıran,
üzüldüğümüzde ağlayabilmemizdir. Onlar kadar ketum olmamızı nasıl beklerler ?
Bu kolaycılık bence..Ağlayıp beni uğraştırma demenin farklı bir şekli..

Benim eşim ben ağlasam ne yapacağını şaşırır...Durumu düzeltmek ister. Ve benden
daha çok üzülür.
Ben çok sık ağlamam...Ama ağlayacak noktaya gelmişsem gerçekten çok fazla üzülmüşümdür. Belkide eşim bunu bildiği için böyle...

Eğer hep ağlıyorsan, her tartışmada, her kavgada ağlıyorsan sıkılmış olabilir bu durumdan.
Durum böyleyse haklıdır devamlı ağlayan bir insana bende tahammül edemem.
Yok her zaman ağlamamana rağmen, bu sözleri söylediyse yanlış yapmış bence.

Ne tuhaf ir çelişkidir ki hen ağlamamıza sinir olurlar hemde ağlatan olurlar gülrmisin ağlarmısın şimdi:mymeka::roflol:

Simdi sizin icin demek istemiyorum ama, bir cok kadinlar aglayarak duygu sömürüsü yapiyorlar yada yapmaya calisiyorlar.

Bazileride gercekten cok duygusal ve aglayarak rahatliyorlar (yani ben), fakat esime göz yaslarimi göstermem.

Esimin annesi malesef (esinden dolayi cok cektiginden) cok aglarmis, her derdini cocuklara yansitmis zamaninda ve o yüzden esim benim aglamama gelemiyor, yani akli hemen annesine geliyormus, o zamanda üzülüyormus. Psikolojim kaldirmiyor diyor.

Bende onun üzülmesini istemedigimden onun yaninda aglamiyorum artik.

yorumlarınız için tşk ederim
ben çok duygusalım
ağlamak istemiyorum ama ağlayınca rahatladığıma inanıyorum fakat herşeye de ağla ağla nereye kadar bunu yenmeliyim ve
yeneceğimi kendime ve aşkıma inandırmalıyım
aslında sevgilim herşeye ağlamama sinir olur ağlayacağına konuş ne istiyorsan söyle öyle hallet sorununu diyor aslında haklı
kendime ve sevgilime daha güçlü olacağımı inandırmalıyım ve inşaallah yeneceğim bunu

durduk yere herşeye ağlanmaz zaten..ya çok üzülürsün,kırılırsın,duygulanırsın ağlarsın ya da sevinçten ağlarsın...ağlamak gerçekten insanı rahatlatıyor ama sizi sürekli ağlayarak gören arkadaşınıza da stres yapıyor..herşeye ağlamayın ki ağladığınız zaman ilgisi daha farklı olacaktır eminim...

ben kolay kolay aglamam.agladıgım zaman sevgilimin cok üstüme geldigi zamanlar oluo genelde.bazen o kdr asırı kıskanclıklar yapıo ki dayanamıorum aglamaya baslıorum.o zmn hic dayanamaz.sinir olmaktan cok beni yatıstırmaya calısır :1hug:

Benim aglamam icin sinirlerim baya bi yipranmis olmazi gerekiyor ki buda bazen oluyor birileri sag olsun.
Ozaman aglarim esim ilk baslarda nasil davranicani bilmezdi "sen delimisin neden agliyorsun" derdi
bende bide onun icin aglardim bunu söyledin diye.
Artik neden agladimi anladi nihayet, ama nasil davranicani halen tam olark bilmiyor.

esimden simdiye kadar ağlama sinir oluyorum dediğini duymadım ağlasam hemen gelir sarılır ağlamamı engellemeye çalısır sirinlik yaparak hiç dayanamaz ağlamama bende bu konuda üstüme cok düstüğünden bazen zorla kendimi ağlatırım :))

ben de bu huyumu yenmeye çalışanlardan biriyim. zırt pırt ağlamamdan hoşlanmıyo ama o da bazen çok ustume geliyo ve anlatamıyorum bi takım şeyleri ya da ifade edemiyorum. belki de kendimi böle ifade ediyorum.
çok ilginçtir başka kimsenin yanında ağlayamıyorum onun yanında ağlıyorum sadece. onun yanında rahat ediyorum. guçlu kabuğumun altında aslında ne kadar guçsuz savunmasız bir çocuk var onu çıkarıveriyorum. belki de bu guçsuz kişiyi görmek istemiyor.. bundan dolayı rahatsız olabilirler die duşunuyorum. ya onlara ne demeli onlar da hiç ağlamıyor herşeyi içine atıyolar. çok merak ediyorum ağlıyolar mı gerçekten ya?

herşeyin fazlası yorar insanı. abartmamak lazım.yeri geldiğinde tutmamız lazım kendimizi..
düşünün her tartışmada eşimiz ağlasa ayyyy hiç uğraşamazdım heralde, birü süre sonra agrasifleşirdim

mantık abidesi mahlukatlar olduğu için biz kadınların duygularını anlamaları mümkün değil.nerde ne zaman geliyorsa salın gitsin bundan doğal ne var bunu sorun yapan erkekle işim olmaz hayatım boyunca rahat rahat ağlayamayacakmıyım öfff ne sıkıcı kendileri sanki dört dörtlük de

bende de aynı canım ya of
bunu yenmeliyiz

basit konulara ağlama diye kızıyor

Ben ağladığımda yanımda olmsasını istemem yatak odasına giderim lütfen gelme yalnız bırak derim, gelmez ama içi içini yer beni mutlu etmek için şirinlikler yapar.
Ağlamak zayıflık değildir ki, vücudun doğuştan getirdiği bir meseledir.
Kendinizi hiç kasmayın bence.

sinir bozucu bişey aslında..ben ağladımmı öyle çok ağlardımki...sabaha kadar yatakta hüngür hüngür ağlardım eşim sinirleniridi artık..sende nasıl bi gözyaşı var bitmiyo bi türlü derdi...
günlerce gecelerce ağladığım oldu...ne değiştiki...
hiç bişey...artık ağlamıyorummmm...yazık oldu gözlerimden akan binlerce damla gözyaşına..hayat üzülmekle geçmiyomuş onu anladım

Tanrı bize bu duyguyu vermiş işe yaramasa vermezdi dimi sakıncalı olsa günah derdi herhalde.onlarmı karar verecek herşeye nasıl onlar kadına ihtiyaç duyup ereksiyon oluyorsa buda o kadar doğal yaratılıştan gelen bir olay. istemdışı hareketlere sinir olmaları onların ne haddine!

vallahi aglamami istemiyosa yada sinir oluyosa aglatmayacak
keyfimden aglamiyorum heralde
sinirimi bozuyo agliyorum

bende de aynı canım ya of
bunu yenmeliyiz

basit konulara ağlama diye kızıyor

yenmeliyiz hakikaten fakat nasıl? biz kadınlar duygularımızı çok fazla ön planda yaşarız. erkeklerle temel farklarımızdan bir tanesi de budur zaten. onlar ise herşeyi içine atarlar herşeyi bizler gibi duygusallaştırmazlar.
ya duşunsene hiçbir şey yokken, sadece regl olcağım zaman bile zırlayıveriyorum. ama alıştırdım onu artık hormonlarım çok çalışıyo beni de çok fazla duygusallaştırıyo ve alınganlaştırıyo diyorum :)
ama şirinlikler o da yapar. çok da şirin olur. ağlarken guldurmeyi de başarır benim biricik aşkım. allah onlara sabır versin hakikaten :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…