Erkekler ne zaman evlenmeyi düşünür?

valla canım benimki bi kere 30 yaşında evlenirim demişti
başka bir kere de seninle şöyle yaparız evlenince deyince
ben de benim seninle evleneceğim ne malum 30 yaşına kadar beklemem ben işime bakarım dedim
o zamandan beri okul biter bitmez nişan yaparız demeye başladı :KK53:
azıcık korkut ya kaybetme korkuları olmayınca kafalarına göre plan yapıyorlar
senin fikrin ne bakalım niye onun fikri önemli ki en çok?
ben de bi keresinde ilişkilerden konuşurken;
siz erkekler biz kadınları oyalayabileceğinizi sanıyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz,
mesela ben sana bakar gözlemlerim ve kararımı veririm.
ya az daha zaman veririm yada yönümü değişiveririm sende öyle kalıverirsin demiştim :confused:

benim gördüğüm kadarıyla erkekler ya çocuk yapmak isteyince evlenmeyi düşünür, ya da annesi gibi davranan bir kadın bulunca.

Erkek gerçekten sevince evlenmeyi düşünür bence.
Çünkü ancak sevgidir insanın vazgeçemediği...

Doğru kadini buldugundan emin olunca ve asik olup bir omur ben bu kadinla yasarim derse evlenir
Oyle yaş koyanlar filan hikaye maddi durum iyi degilse ona gore bir ertemele olabilir ama yok 30da yok 35te evlenecegim tamamen karsiyi oyalamak ve niyetsizlik

Doğru kadini buldugundan emin olunca ve asik olup bir omur ben bu kadinla yasarim derse evlenir
Oyle yaş koyanlar filan hikaye maddi durum iyi degilse ona gore bir ertemele olabilir ama yok 30da yok 35te evlenecegim tamamen karsiyi oyalamak ve niyetsizlik
Kısaca onlar da kadınlar gibi düşünüyor yani.
Tamamen doğru insanı bulduğuna inanmak ya da hissetmekle alakalı bir durum.

Kısaca onlar da kadınlar gibi düşünüyor yani.
Tamamen doğru insanı bulduğuna inanmak ya da hissetmekle alakalı bir durum.

Yok bazisida insan olarak seveyim yeter yemegimi ,duzenimi yapsin diye ve cocuk icin evleniyor bunuda gordu gozler duydu kulaklar :))) onlar ayri bir dunya

Erkekler Bazen evliligi Kendi ailelerinden bikmislarsa, bir kacis cozumu saniyor .. Tabi geneli boyle olmak zorunda degil ama benim tecrübem böyle...

20yasinda evlendim su an 22 yasindayim kocamla ayrilma sürecindeyim... Ben boyle genc Yasta evlenmek istemiyordum beklemeyi tavsiye ettim ama bana hep derdi kendi yuvam olsun rahat etmek istiyorum vs vs sonra guvendim evlendik.. Kendi yuvam olsun diyen adam sonunda anne kuzusu cikti...

Herkese selamlar hanımlar,
27 yaşındayım. Bu zamana kadar bir kaç farklı ilişkim oldum. Hepsi de uzun süreli ilişkilerdi.
Ne yazık ki hiç biri evliliğe gidemedi.
Son 4-5 aydır da biriyle görüşüyorum. Gayet keyifli, sorunsuz, mutlu bi ilişkimiz var :nazar:
Ama erkek arkadaşımın ağzından evlilikle ilgili bir şey duyamıyorum.
Bu muhabbetleri ben açıp gözünde farklı bi yere gelmek istemiyorum.
Fakat artık evlenmek istiyorum, o da 29 yaşında, nihayetinde onun da evlilik yaşı geldi.
Size sormak istediğim şu; erkekler ne zaman evlenmeyi düşünür, ben bu konuları nasıl konuşabilirim, benimle evlenmek isteyip istemediğini direkt olarak sormadan nasıl anlayabilirim? Bu konulara girmek için doğru zaman ne zamandır?
Kafamda deli deli deli sorular...
En iyi defans ofanstir stratejisiyle sen evlenme teklif edebilirsin mesela?

En iyi defans ofanstir stratejisiyle sen evlenme teklif edebilirsin mesela?
O da ne demek?
KirazHanim KirazHanim cnm erkek aşık olduğunda öyle bi atağa kalkıyoki sen bile anlamıosun. Ne olduğunu bile anlamadan kendini ciddi bi yolda buluveriyosun. Benim erkek arkadaşım bana aşık olduğunda bi anda benim iradem ve kontrolum dışında bi oyunla gidip annemle tanıştı sonra ailesiyle tanıştırdı evlilik lafları geçmeye başladı nolduğunu bile anlamadan bi baktım o yoldayım. Gerçi biz rafa kaldırdık ikimizde şu ara evlilik düşünmüyoruz ama yolun yarısından döndüm ordan biliyorum. Sen bu tavırlarla dümdüz çizginde ilerlersen bu ilişkide bi süre sonra mutlaka bi dönüş olacak sana :KK56:

X