seni okurken kendimi buldum bende her zmn ama her zmnnı haklı olurum kaydirigubbakcemile3 bizimki susturmak için hemen der kendini zeytiyağ gibi yaptın her zmn sen haklısın hiç susmam ama napim haklıyım belkide ben dürüst ve dobra olduğum için bnm çenemi çekiyor bilmiyorum 3 yıl oldu bakalım Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq: ama şimdiki kızlarla ilgilenen erkekler bence gönül eğlendiryor seçime gelince onlar seçilmiyor bence ......
canım bizim haklı olmamızı istemezler işte.. kıskanclar hıhh :1closedeyes: şaka tabıkı bu kıskanclık değilde erkeklik gururu gibi bişey olmalı bende tam olarak ne oldugunu bılmıyorum :)))
senı sevdigi surece ,sevgisi devam ettigi surece bişey olmaz merak etme tatlım yerimseniben
Allah tamamına erdirsin canım.. a.s.
Yukarıdaki alıntı yapılan mesaj kadar süper anlatan birini görmedim, arkadaşımı tebrik ediyorum.aynen öyle arıyorlar. Cevaben yazılanda doğru.
Ben bu noktada size "Erkekler neden cilveli kadınlardan hoşlanır?" kitabını kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum. Yazar erkeklerle konuşa konuşa onların dünyasını keşfetmiş ve yazmış, süper bir kitap. Erkek her yerde erkek, bizimkilerden bir farkı yok yabancılarında. Cilveliden kasıt ise başka..hani o onlarınki altın da bizimki ne dediğimiz kadını anlatıyor. :)))
Erkeklerrrrrrrrrrrrrrrr,kadın kılığına girmiş ,eşşekten bile hoşlanır.bu millet biraz dengesizdir....bu benim fikrim naçizane
bakın kızlar bi exim bana msnde şunu yazmıştı:) sizlede paylşmak istedim...
sanırım onlarda bizleri anlayamıorlar:
Ah şu kızlar ah
öpersin KÜSTAH olursun,
öpmezsin APTAL yerine konursun.
iltifat edersin YALAN der,
etmezsin BIRAK der.
her istegine EVET DESEN karaktersiz der,
karşı çıksan anlayışsız olursun.
YALANMI!? die bi mesaj bırakmıştı....
sanırım iki cinsde karşı tarafın ne istediini anlıamıor...
şimdi bişiler yazıcam yadırgancak biliyorum ama bn simdiden affımı diliyim ve yzıorum.
ama kısacası erkekler;
sokakta hanımefendi,mutfakta anne ,yatakta o... arıyolar
jelyb 10 :en önemliside annelerine benzeyen kızlardan hoşlanırlar.
canım haklısın valal .. eşim hep der,annemden farkın yok onun gibisin die..
tek huyda değil yaff yuz siması olarakta oyle benzıyoruz goren eşimle benı kuzen,kaynanamıda teyzem sanıyor :roflol: :roflol:
size katılmıyorum forga...
bu konuda kesınde konusamazsınız hem..
nerden bılıyorsunuz sızın evlılıgınız oylemı yoksa ???
Kesin konuşmuyorum canım, herkez genel geçer konuşmuşta bende ondan öyle konuştum kaydirigubbakcemile3
Çiften çifte değişir ama gözlemlerim beni uzun evliliği olanlarda doğruluyor, ben azından benim gözlemlediklerim.
Evliliğin sadece ilk yıllarında cazip gelebilir bu benzerlik diye düşünüyorum tabii bu benim düşüncem
Ben eşimin annesine hiç benzemem düşünüyorumda benzeseydim çok sıkıcı bi evliliğimiz olurdu mirmirmirmir
tabiki her evlılık aynı olmaz.. kişiden kişiye hatta aileden aileye farklılık gosterır bu..
ben sadece sizin kesin demenize takılmıstım okadarki sizde acıklamanızı yaptınız zaten..
benım eşimle tanısmam tesadüfler tesadüfü oldugu için + eşim işi geregi sureklı olarak liseden bu yana hep ailesinden uzakta oldugu için benım annesine benzememi çok seviyor.. her fırsatta bunu dıle getırıyor..
ama ben oldugum gıbıyım anneme benzemek için ekstra bişiler yapmıyorum sonucta..
huyumda öleee dıs gorunusumde öleee...
yabancı biri bizi gorsun önce agabin diyor.. yok değil diyorum dedımde ise ozaman kuzen yakıştırması yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?