evli bi bay anlatmisti, denemis..soyle olmus; kaderimde varsa o mutlaka benim esim olur, ben onu sudan bi bahaneyle terkedeyim sonra bakalim birlesecekmiyiz, bakalim bu benim kaderim mi demis...ozleyecek miyim bakalim onsuz nasil olucam demis...aradan biraz zaman gecince de bin ozurle barismak istemis kizla, kiz da barismis, evlenmisler
bana cok sacma geldi, hem kendin terket hem kendin baris, sonra da kadere bagla
:1shok: ay ınanmıyorum sadakat ne demek testı gectın ha,
way wallaha, inanılmaz bu erkekler...
vaay bak bu aklıma gelmemıstı ben planlı bı denemeden kast etmıstım
ay sımdı kafama takıldı benımkı denedımı acaba benı bi sorumkaydirigubbakcemile3
evli bi bay anlatmisti, denemis..soyle olmus; kaderimde varsa o mutlaka benim esim olur, ben onu sudan bi bahaneyle terkedeyim sonra bakalim birlesecekmiyiz, bakalim bu benim kaderim mi demis...ozleyecek miyim bakalim onsuz nasil olucam demis...aradan biraz zaman gecince de bin ozurle barismak istemis kizla, kiz da barismis, evlenmisler
bana cok sacma geldi, hem kendin terket hem kendin baris, sonra da kadere bagla
denemek?
bana kalirsa iliskilerin baslangicinda olmali bu ya..
evlenmeye ramak kala denemeyi ben guvensizlik olarak algilarim.
sevgilim beni denemismidir sanmiyorum beni sevdigin soylediginden beri bir imtihandan gectigimi sanmiyorum ama kafasinda mutlaka bir analiz yapiyordur bir duruma bir olaya olan tepkilerimi kayit altina aliyordur. kaldi ki daha dun dedi iliskimiz ciddiye dogru gittikce insan daha cok dusunmeye basliyor diye.. dusunuyorsa hak veririm ama denemesine pek hak veremiyorum.
baslarda ben cok denedim cunku hic guvenim yoktu ve belli birseyin olusabilmesi icin kafamda cok hendekten atlattim onu. ve o da biliyor. ama artik ben bu adamla evlenirim diyorsam denemkten cok karakterini davranislarini analiz ederim, blof yapmam kisacasi yani. acikcasi aynisini da ondan beklerim.
Buna katiliyorum canim.
Hatta hepsine katiliyorumkaydirigubbakcemile3
Is ciddiye bindikten sonra denemek zaten güvensizligi ortaya koyar.
Zaten cogu kisi evlendikten sonra esini deniyorsa, güvenmediginden deniyor, ama iliskilerin baslarinda sart oldugunu düsünüyorum, hele hele bizim gibi uzaktaysaniz.
ne aşkım benı denedi ne de ben aşkımı denedim..
bence guven eksıklıgı.. denıyorsa demekkı flörtunden suphesı vardır..
benım arkadaslarım hep yaptılar işte.. yok msnden eklemeri..yok telinden baska bi arkadasla konusturtmaları vs.. ama kendilerine yapılsa emınımkı kızgın bogadan farksız olurlar..
kendıne yapılmasını ıstemıyorsan neden sen baskasına yapıyorsunkı buda bana çok sacma gelıyor işte.