erkekler evlenmeden önce neden eşlerini denerler?

Valla canim öyle bir deniyorlar ki hic farkinda bile olmuyorsun.
Bana denedigini itiraf etmese bende bilmezdim, hic farkina varmazdim.
Ama denemek derken, öyle planlar projeler yazilip cizilerek denemeden bahsetmiyorum.
Misal veriyorum; sadakat senin icin ne demek diye sormustu.
Verdigim cevaptan sonrada, seni denemistim gectin demisti.
Yani böyle bir soruyla karsilastiginizda denenip denenmediginizi anlarmisiniz?
Benim aklimin ucuna bile gelmemisti.

:1shok: ay ınanmıyorum sadakat ne demek testı gectın ha,
way wallaha, inanılmaz bu erkekler...

ben inanmıyorum böyle şeylere..o erkek arkadasın kesin o aralar ya kafası karısıktı yada başka şeyler karıstırıyodu..kimse sevdigi insana böyle şeyler yapmaz...ben buna karsıyım cok...

kadınlar denemiyormu sanki çok gördüm kuzenim bile evleneceği adamı benim tarafımdan denemişti ..:sinifsinif:
erkeklere çamur atmak sadece bu başka bişi değil:eek:lmaz:

kadınlar denemiyor demedim ki
kadınlar da denıyordur ama erkeklerde deneyenler varmış
kadınlar da zaten baska nasıl dener kı bır msne ekleme
bır cebıne msj atma
okadar adam gıdıp bulusursa ayrılırsın bundan kötüsü yok.:umursamaz:

o zamankki ruh haliyle yanlış cevap verse ne diyecekti
bilemedin sınıfta kaldın hadi ayrılıyoruzmu

denenmek çok kötü bi sözcük ya
o kimki beni denicek hayret bişey:S

Valla canim öyle bir deniyorlar ki hic farkinda bile olmuyorsun.
Bana denedigini itiraf etmese bende bilmezdim, hic farkina varmazdim.
Ama denemek derken, öyle planlar projeler yazilip cizilerek denemeden bahsetmiyorum.
Misal veriyorum; sadakat senin icin ne demek diye sormustu.
Verdigim cevaptan sonrada, seni denemistim gectin demisti.
Yani böyle bir soruyla karsilastiginizda denenip denenmediginizi anlarmisiniz?
Benim aklimin ucuna bile gelmemisti.

vaay bak bu aklıma gelmemıstı ben planlı bı denemeden kast etmıstım

ay sımdı kafama takıldı benımkı denedımı acaba benı bi sorumkaydirigubbakcemile3

Her olayla her yaşananla zaten herkes birbirini denemiş oluyor, neye nasıl ne tepki vereceğini zamanla anlıyor insan, sevgilisinin, arkadaşlarının. Her başlık gelip dolaşıp erkekler eksik, erkekler odun, erkekler şöyle böyleye geliyor her nedense :tomato:

Deneyen erkek yok değildir elbette vardır, ama forumda açılan başlıklar bile gösteriyor ki forum eksik ve güvensiz kadınlarla dolu, benzer davranışaları sergileyen erkekleri etiketleyenlerin söylediklerine dayanarak söylüyorum bunu. Benim görüşüm değil..

Sevgilim arayacak mı aramayacak mı?

Beni seviyor mu sevmiyor mu?

Bana değer veriyor mu vermiyor mu?

öğrenmek için gibi cümleler çoğu başlık açanlar tarafından çok sık kullanılıyor.

İnsan kendisiyle barışık olmadı hep başkasında hem kusur arar hemde aldığı yanlış kararların nedenlerini kendisinden çok başkasına bağlar ve ardından o böyle şu şöyle der, kendi kendini avutmaya çalışır, hiç bir zaman başaramayacak olsada...

erkekler kızları neden evlenmeden önce dener, ne gibi konularda denerler ve neden seni deniyorum derler?

bir erkek arkadasım eşini evlenmeden önce denediğini söylemişti, tabi dedi ben denedim bile bıraktım onu neler yaptım bakalım beni gercekten sevıyor mu diye denedim kızdırdım terkettim sonra evlendim bunu bile yaptım eşime dedi, ama bilmeliydim sevgisinden emin olmalıydım dedi....

erkekler neden denerler ve siz denendiniz mi biliyor musunuz?

Basima geldi boyle bi durum, bu tur cocukca davranislara gelemedigimden konusmuyorum kendisiyle. Bana boyle davranmis birine guvenim sarsilir ve bidaha duzeltemeyeceginden o denedigiyle kalir beni kaybeder.

demekki güvenmedigi icin dener
yada laf olsun diye
yalvartmak aci cektirmek icin
ne biliim
basima gelmedi esim saolsun ne o bana ne ben ona

evli bi bay anlatmisti, denemis..soyle olmus; kaderimde varsa o mutlaka benim esim olur, ben onu sudan bi bahaneyle terkedeyim sonra bakalim birlesecekmiyiz, bakalim bu benim kaderim mi demis...ozleyecek miyim bakalim onsuz nasil olucam demis...aradan biraz zaman gecince de bin ozurle barismak istemis kizla, kiz da barismis, evlenmisler

bana cok sacma geldi, hem kendin terket hem kendin baris, sonra da kadere bagla

aynen birkerede bana kızlarla ne konustunuz benım hakkmda konustunuz mu dedi bende hayır dedim ve anlatmadım:eek:lmaz:
sonrada bana aferin ağzı sıkı ol dedi manyak ya çok dener beni
deneme yanılma bende yaparım bir sakıncada görümüyorum açıkcasızemuszemus

Denemekmi, ne kadar sacma...
Beni deneyecek adami orda aninda yolarim!

Benim Esim beni evlenmeden önce deneyecek.
bana gelecek seni denemek icin yaptim diyecek
ben orda onun sifatina tükürmicem...
Oldu canim...

Arkasina bende diyim o zmn, denemek icin yaptim hayatim..
Böyle bi durumda nasil tepki verecegini denemek istedim...:nazar:

Bana da çok saçma geliyo hem neyi deniyor ki sevgi aşk denenir mi yaaa:umursamaz:

denemek mi denilir buna bilmiorum.bi ara sapık telefonuma bilmediğim numaralardan çağrılar geliyordu bende arıyodm .kimdir neyin nesidir diye.oda bana çok kızardı arama kimseyi diye
bi kez o beni başka numaradan aradı açtm :sinifsinif: sevdiceğimde kızmştı kaydirigubbakcemile

Hiç olmadı öyle saçma şeyler bir kere zaten güvenmiyorsa evlenmeye kalkmasın daha çok erkeklerden ağzımız yanar deneyecek biri varsa o da kadındır.

Evli değilim ama erkek arkadaşım zaman zaman beni deniyor farkediyorum.
Daha sonra itiraf ediyor zaten :roflol:

Örneğin ona olan sevgimi sınıyor. Bazı problemler olduğunda (aramızdaki sorunlar, maddi sıkıntılar, manevi sıkıntılar...) ona karşı tavrıma, sevgimi gösterip göstermediğime, tavrımın değişkenlik gösterip göstermediğine bakıyor. Ya da arkadaşlarımızla birlikteyken davranışlarımız değişiyor mu diye bakıyor. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

aynen öyle canım... bende deneniyorum bazen.. :kedi:

arkadaşlar denemenin güvensizlikle alakası yok.. bu sadece bir takım tutum sergileyerek karşındakinin davranışını öğrenmek. bunu her insan yapar farkına çoğu zaman varılmaz..

Güven eksikliği olan beylerin takıntısı sanırım bu karşısındaki insandan emin olan biri durduk yere atraksiyon yapma gereği duymaz.

walla denediğini anladığım anda pişman ederim buna..ne sacma seyler hiç gelemem böyle şeylere ..

X